click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Tripsleep: μπορείς να κοιμηθείς άφοβα στα MMM χωρίς να χάσεις τη στάση Pin Tweet Share

Tripsleep: μπορείς να κοιμηθείς άφοβα στα MMM χωρίς να χάσεις τη στάση

15/01/2016

Τυχαίνει να χρησιμοποιείτε συχνά τα μέσα μεταφοράς και να σας παίρνει ο ύπνος στη θέση σας: Κάνετε μακρινές διαδρομές και προσπαθείτε να μην κοιμηθείτε από άγχος να μην χάσετε τη στάση που πρέπει να κατεβείτε; 

H εφαρμογή TripSleep δημιουργήθηκε για να λύσει αυτό το πρόβλημα προσφέροντας ξέγνοιαστο ύπνο σε όσους κινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η εφαρμογή λειτουργεί με απλό τρόπο. Ο χρήστης θα πρέπει να εισάγει τη διεύθυνση του προορισμού του και όταν έχει διανύσει μια χιλιομετρική απόσταση και κοντεύει να φτάσει στον προορισμό του, η εφαρμογή αναλαμβάνει να τον ξυπνήσει, διασφαλίζοντας ότι θα κατέβει στη στάση που επιθυμεί. Η εφαρμογή βασίζεται στη χρήση GPS, και ξυπνά τον χρήστη με λαμβάνοντας τη θέση του στον χάρτη και όχι υπολογίζοντας τον χρόνο της διαδρομής που μπορεί να μεταβληθεί με την κίνηση της κυκλοφορίας και άλλους μη υπολογίσιμους παράγοντες.

Η ομάδα των δημιουργών αυτού του mobile app είναι 5 νέοι Έλληνες φοιτητές και η ιδέα τους έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και βραβεύσεις σε Ευρωπαϊκούς και εγχώριους διαγωνισμούς επιχειρηματικής καινοτομίας. 

H εφαρμογή Tripsleep μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα ΜΜΕ συμπεριλαμβανομένου και του Μετρό και είναι διαθέσιμη δωρεάν σε App Store και σε Google Play Store.