click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Non-stop gaming: Τα καλύτερα παιχνίδια για το νέο Playstation 5 Pin Tweet Share

Non-stop gaming: Τα καλύτερα παιχνίδια για το νέο Playstation 5

01/02/2022

Το PS 5 κυκλοφόρησε πρόσφατα και σαν γνήσιος gamer σίγουρα σκοπεύεις να το κάνεις δικό σου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη)! Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα τα καλύτερα παιχνίδια για να ζήσεις ολοκληρωμένη εμπειρία gaming, εκμεταλλευόμενος τα νέα χαρακτηριστικά του PS 5.

 

Deathloop


 

Τα Arkane Studios, οι δημιουργοί του Dishonored και του 2017’s Prey, συνδύασαν την καθηλωτική τους τεχνογνωσία στον sim με μια θρυλική αισθητική επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 1970 για να δημιουργήσουν αυτήν την συναρπαστική περιπέτεια. Ως Colt Vahn λοιπόν, είσαι εγκλωβισμένος σε ένα νησί παγιδευμένο μέσα σε ένα 24ωρο χρονικό περιθώριο. Για να σπάσεις τον κύκλο, πρέπει να εξαλείψεις τους οκτώ οραματιστές του νησιού σε μια μέρα αποφεύγοντας τα πυρά του ελεύθερου σκοπευτή της Julianna, μιας αντίπαλης δολοφόνου που μπορεί να ελέγξει ένας ανώνυμος παίκτης. Το Deathloop είναι τόσο παιχνίδι παζλ όσο και δράσης, καθώς το να
ανακαλύψεις πώς να εξαλείψεις τους στόχους σου πριν από τα μεσάνυχτα απαιτεί την αποκάλυψη και τη σύνδεση ενδείξεων σχετικά με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις τους για να καθορίσεις την ώρα και το μέρος που θα χτυπήσεις. Το Deathloop παρουσιάζει αρκετούς τρόπους για να διαπράξεις βρώμικες πράξεις και μια σουίτα διασκεδαστικών υπερφυσικών ικανοτήτων συμπληρώνει τα παράξενα πυροβόλα όπλα σου.
 

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales


 

Το σύμπαν του Spider-Man της Insomniac Games αρχίζει να μοιάζει λίγο με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με μια ιστορία να συνεχίζεται μέσα από τα μάτια διαφορετικών χαρακτήρων. Η πρώτη κυκλοφορία παιχνιδιού του Miles Morales είναι πιο σύντομη από το αρχικό παιχνίδι, αλλά είναι εξίσου συναρπαστική. Η ιστορία της ενηλικίωσης του Μάιλς είναι άψογη περιέλιξη και ενώ μοιράζεται το ίδιο όνομα Spider-Man με τον Πήτερ, αναδεικνύεται ως ένας διαφορετικός τύπος ήρωα, που χρησιμοποιεί την αορατότητα και την ηλεκτρική ενέργεια για να καθαρίσει τους κακούς που απειλούν τη Νέα Υόρκη. Ελπίζουμε ότι το επόμενο παιχνίδι θα φέρει εξίσου τον Peter και τον Miles στο επίκεντρο. Ανυπομονούμε να δούμε πού θα πάει αυτή η ιστορία του Spidey.

 

Assassin’s Creed Valhalla

Η ιστορική σειρά δολοφονιών επιστρέφει δυναμικά με το Assassin’s Creed Valhalla, βάζοντας σε στα παπούτσια του αρχηγού της φυλής των Βίκινγκς, Eivor. Φτιάξε έναν νέο οικισμό στην παλιά Αγγλία, κατέρριψε βασιλιάδες για να δημιουργήσεις συμμαχίες και ταξίδεψε με το πλήρωμά σου για να λεηλατησεις τις πόλεις και τα μοναστήρια της Mercia. Αυτό το παιχνίδι, αντιπροσωπεύει μια από τις καλύτερες συμμετοχές στη σειρά Assassin’s Creed, χάρη στον περίπλοκο ήρωα Eivor, τη βάναυση μάχη και τον πλούτο επιλογών προσαρμογής που καλύπτουν τα πάντα, από το στυλ μάχης μέχρι το τατουάζ στο πρόσωπό σου! Υπάρχει ένας λόγος που ο κόσμος έχει εμμονή με τους Βίκινγκς από τότε που έκαναν λεηλασία και η Valhalla μας κάνει να τους αγαπάμε περισσότερο.
 

Call of Duty: Black Ops Cold War

Η τελευταία έκδοση στη σειρά Call of Duty είναι εξίσου εκρηκτική όσο ποτέ. Η καμπάνια για έναν παίκτη μοιάζει με την παρακολούθηση μιας γεμάτη δράση χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, όπως διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στη δεκαετία του ’80. Ακολουθεί μια ομάδα πρακτόρων που έχουν ανατεθεί να ακολουθήσουν ένα άτομο γνωστό ως Qasim Javadi και Arash Kadivar για τη συμμετοχή τους στην κρίση ομήρων στο Ιράν. Αποδεικνύεται ότι ένας «Περσέας» ήταν υπεύθυνος για να συμβεί η κρίση πριν εκτελεστεί. Ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν οργανώνει μια ομάδα εργασίας με μαύρες επιχειρήσεις για να βρει τον Περσέα, συμπεριλαμβανομένου ενός πράκτορα γνωστό ως “Bell” στον οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο. Καθώς ο Bell, μια ιστορία εξελίσσεται που μετατρέπεται σε μια τριπλή περιοχή που μοιάζει με τη Σκάλα του Jacob για μια από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες Call of Duty εδώ και χρόνια.

Returnal

Ως σκοπευτής τρίτου προσώπου με γρήγορους ρυθμούς και ως ατμοσφαιρικό, μυστηριώδες ταξίδι μέσω εξωγήινου τρόμου, το Returnal καταφέρνει να προσφέρει μια παραπάνω από επαρκή εμπειρία. Το Returnal εκμεταλλεύεται όλα όσα έχει να προσφέρει το gaming επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της εκτενούς ανατροφοδότησης από το χειριστήριο DualSense. Με αδρεναλίνη και δημιουργικές μάχες με αφεντικά, εκατοντάδες και εκατοντάδες εντυπωσιακά βλήματα «σφαίρας-κόλασης» για αποφυγή και μια ποικιλία εντυπωσιακών όπλων για πειραματισμό, το Returnal θα σε κρατήσει ενθουσιασμένο μέχρι το τέλος.

F1 2021

Το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του 2021 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP είναι γεγονός. Τώρα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις από την κονσόλα του σπιτιού σου τις εντυπωσιακές νέες δυνατότητες του F1 2021, συμπεριλαμβανομένης της συναρπαστικής εμπειρίας “Breaking Point”, της καριέρας δύο παικτών και πλησιάστε ακόμη περισσότερο μέσω του “Real-Season Start”. Ανέβασε την ομάδα σου στην κορυφή στη φημισμένη δεκαετή λειτουργία καριέρας «My Team» ή αγωνίσου head-to-head σε split-screen και multiplayer modes. Ζήσε το μεγαλύτερο αγωνιστικό θέαμα στον πλανήτη και αγωνίσου με την αυθεντική σειρά είκοσι ηρωικών οδηγών και δέκα εμβληματικών ομάδων από τη σεζόν του 2021.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Το Ratchet & Clank είναι ένας πυλώνας της PlayStation και η τελευταία καταχώρηση του franchise, Rift Apart, προσφέρει μια μεγάλη υπενθύμιση για το γιατί συμβαίνει αυτό. Η ταραχώδης ιστορία δείχνει το δίδυμο να μάχεται τον Δρ. Νεφάριους σε ένα πολυσύμπαν, συγκεκριμένα, μια διάσταση όπου ο κακός έχει κατακτήσει τον γαλαξία. Η Rivet, μια γυναίκα αντίστοιχη του Ratchet, συμμετέχει ως ευπρόσδεκτη συμπρωταγωνίστρια σε μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και καρδιά. Εν τω μεταξύ, ο συνδυασμός platforming και gunplay είναι πιο σφιχτός και πιο εκθαμβωτικός από ποτέ. Η χρήση του rift tether για να παραμορφωθεί μεταξύ των πραγματικοτήτων προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ριχτείς στην εξερεύνηση.

Astro’s Playroom

Ο τρόπος με τον οποίο το Astro’s Playroom δείχνει το χειριστήριο DualSense, αυτό που πραγματικά κλέβει την παράσταση. Θα νιώσετε αισθήσεις που δεν ήξερες ότι ήταν δυνατές πριν, χάρη στη νέα απτική ανάδραση και την τεχνολογία προσαρμοστικών σκανδάλων της Sony, όπως το πώς είναι να περπατάς κατά μήκος διαφορετικών επιφανειών ή να πυροβολείς ένα όπλο Gatling. Είναι μια σουρεαλιστική, μαγική εμπειρία και συνιστούμε να ξεκινήσεις πρώτα το Astro’s Playroom πριν παίξεις οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να είναι δωρεάν, αλλά είναι πραγματικά ένα κορυφαία αποκλειστικότητα του PS5, από τα πολυτελή, κρυστάλλινα γραφικά 4K μέχρι τον ευχάριστο ήχο 3D!