Δωρεάν Αποστολή

Κάνουμε απλή και οικονομική την διαδικασία επισκευής όπου και αν ζείτε στην Ελλάδα.

Όταν παραλάβουμε την συσκευή σας, πραγματοποιούμε έναν τεχνικό έλεγχο για να διαπιστώσουμε ακριβώς το πρόβλημα της και σας πληροφορούμε με το κόστος επισκευής. Αν τελικά δεν συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής, ή η συσκευή σας δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί, υπάρχει μια μικρή χρέωση στα €10 για τον τεχνικό έλεγχο. Αν προχωρήσουμε σε επισκευή, δεν σας χρεώνουμε τον τεχνικό έλεγχο.

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχετε την συσκευή πίσω στα χέρια σας μέσα σε 48 ώρες.

*Σημείωση* Η αποστολή και η παραλαβή της συσκευής σας είναι δωρεάν για κάθε επισκευή. Εάν η συσκευή σας δεν επισκευάζεται, σας την επιστρέφουμε και χρεώνεστε μόνο τον τεχνικό έλεγχο της συσκευής σας (10€). Στην περίπτωση που η συσκευή σας επισκευάζεται αλλά δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε με την επισκευή, χρεώνεστε μόνο τον τεχνικό έλεγχο της συσκευής σας (10€). Στην αποστολή laptop με αξία επισκευής μικρότερη των 70€, χρεώνεστε την αξία της επισκευής συν τα έξοδα αποστολής/παράδοσης (10€) 

 

4 Απλά Βήματα για πανελλαδικές επισκευές σε 48 ώρες
 • Συμπληρώστε την φόρμα επισκευής

  Συμπληρώστε την φόρμα επισκευής

  Κατεβάστε εδώ την φόρμα επισκευής. Αν δεν μπορείτε να εκτυπώσετε την φόρμα επισκευής, απλώς στείλτε μας σε ένα απλό χαρτί το όνομα, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο σας μαζί με μια περιγραφή του προβλήματος της συσκευής σας. Με την αποστολή της συσκευής σας, αυτόματα συμφωνείτε και με τους όρους που αναγράφονται στην φόρμα.

 • Στείλτε την συσκευή σας

  Στείλτε την συσκευή σας

  Όταν μας στέλνετε την συσκευή σας για επισκευή μέσω της υπηρεσίας courier ACS, τους ενημερώνετε πως η αποστολή γίνεται με χρέωση παραλήπτη. Όλες οι αποστολές μας είναι δωρεάν για δέματα έως 3 κιλά ενώ αν πρόκειται για πιο βαριά δέματα προσφέρουμε προνομιακή έκπτωση. Καλέστε την ACS courier στο 211 500 5000 για να μάθετε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς

  Σημείωση: Παρακαλούμε αφαιρέστε και κρατήστε την κάρτα SIM πριν μας στείλετε την συσκευή σας. Στην περίπτωση που η μπαταρία αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι της συσκευής (πχ.Samsung), παρακαλούμε αφαιρέστε την και στείλτε τη ξεχωριστά μαζί με την συσκευή σας. 

  Διεύθυνση αποστολής:
  iRepair
  Γούναρη 187
  Γλυφάδα, 16674

 • Ενημέρωση και επισκευή

  Ενημέρωση και επισκευή

  Σχεδόν πάντα, επισκευάζουμε την συσκευή και την στέλνουμε πίσω την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. Για επισκευές μητρικής πλακέτας, επισκευές βλάβης από νερό καθώς και σε σύνθετες επισκευές μπορεί να χρειαστούν έως και 7 ημέρες για να σας επιστραφεί η συσκευή σας.

 • Πληρωμή

  Πληρωμή

  Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή την στιγμή που θα παραλάβετε την επισκευή ή να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση σε τράπεζα ή μέσω PayPal. Σε αυτή την περίπτωση, με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, σας αποστέλλουμε την συσκευή σας.

  Αυτό είναι όλο! Η διαδικασία είναι απλή και οικονομική και το κινητό σας θα επισκευαστεί άμεσα!


iRepair LIVE CHAT
Για κάθε απορία, μιλήστε μαζί μας.