Επισκευή iPhone

Στην iRepair πάνω από το 90% των επισκευών σε iPhone γίνονται σε περίπου 20 λεπτά. Το smartphone είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην καθημερινότητα μας, κι αν χαλάσει θέλουμε να επισκευαστεί άμεσα. Στην iRepair μπορούμε να το επιτύχουμε!

Σε όλα μας τα καταστήματα, ο χώρος που επισκευάζουμε το iPhone σας είναι ειδικά σχεδιασμένος να είναι σε κοινή θέα. Δεν κάνουμε επισκευές πίσω από κλειστές πόρτες. Είτε γιατί θέλετε να ικανοποιήσετε απλά την περιέργεια σας, είτε γιατί νιώθετε ασφαλείς ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν προσωπικά, μπορείτε να βλέπετε το iPhone σας την ώρα που το επισκευάζουμε.

Όποια βλάβη κι αν προκύψει στο iPhone σας, σχεδόν πάντα μπορούμε να το επισκευάσουμε, ακόμη κι αν το πήγατε κάπου αλλού και σας είπαν ότι δεν φτιάχνεται! Στην iRepair είμαστε εξειδικευμένοι στις επισκευές μητρικής πλακέτας.


Διαλέξτε το μοντέλο iPhone που έχετε και βρείτε όλες τις πληροφορίες για την επισκευή του:Εγγυημένη επισκευή iPhone σε 20 λεπτά

Η iRepair είναι περήφανη να είναι η #1 εταιρία επισκευών στην Ελλάδα με πάνω από 300.000 επιτυχημένες επισκευές στα 11 χρόνια λειτουργίας της.

Οι περισσότερες επισκευές γίνονται σε μόλις 20 λεπτά και μπροστά στα μάτια σας σε ανοιχτός χώρος επισκευής - ούτε κλειστές πόρτες, ούτε κρυφά δωμάτια.

Με 31 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα δεν χρειάζεται να πάτε μακριά να επισκευάσετε το αγαπημένο σας iPhone!

Open View Service - Ανοιχτός χώρος επισκευής

Ο ανοιχτός χώρος επισκευής «iRepair Open View Service» αλλάζει τους κανόνες για όλα τα καταστήματα επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Σας βγάζει από τη θέση του ρίσκου στο να βρεθούν τα προσωπικά σας δεδομένα εκτεθειμένα κατά τη διάρκεια μιας επισκευής. Εάν για εσάς η διασφάλιση απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική, φέρτε τη συσκευή σας στα iRepair!

Το καινοτόμο concept «iRepair Open View Service» έχει εφαρμοστεί και στα 30 καταστήματα iRepair - και δεν θα το συναντήσετε πουθενά αλλού!

Έμπειροι Τεχνικοί

Η iRepair έχει τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους ηλεκτρονικούς τεχνικούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως! Ακόμα με βλάβες από νερό στην μητρική πλακέτα οι τεχνικοί μας στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να επισκευάσουν το iPhone σας - ακόμα κι αν σε άλλο κατάστημα επισκευών σας έχουν πει ότι δεν διορθώνεται η βλάβη!

Εγγύηση επισκευών

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους τεχνικούς μας και στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε ώστε να παρέχουμε εγγύηση εφ΄ όρου ζωής στις περισσότερες από τις επισκευές μας. Εφαρμόζουμε μια πλήρη διαδικασία ελέγχου πριν και μετά την κάθε επισκευή, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας τη μέγιστη ποιότητα επισκευής.

Ανταλλακτικά iPhone

Η iRepair είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα και γι' αυτό μπορούμε να αγοράζουμε τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά σε μεγάλες ποσότητες και πιο οικονομικά. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς στους πελάτες μας.

Επιπλέον, αν το iPhone σας έχει υποστεί πολλαπλές βλάβες και χρειάζεται περισσότερα από ένα ανταλλακτικό, παρέχουμε 50% έκπτωση στο 2ο ανταλλακτικό και 75% έκπτωση σε όλα τα επιπλέον ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για την επισκευή σας.

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς
Οδηγός Διάγνωσης

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

1o
Bήμα
Επιλέξτε την συσκευή σας

2o
Bήμα
Επιλέξτε το μοντέλο σας

  ΠΙΣΩ

  3o
  Bήμα
  Επιλέξτε το σφάλμα της συσκευής σας

   ΠΙΣΩ
   ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
   
   iRepair LIVE CHAT
   Για κάθε απορία, μιλήστε μαζί μας.