16 Μαρτίου, 2017

​Το iRepair Κέρκυρας διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Κίνδυνοι στο διαδίκτυο, iOS & Android» Περισσότερα
Το σεμινάριο είναι δωρεάν, απευθύνεται σε όλους τους μαθητές με στόχο να τους πληροφορήσει για τους διαδικτυακούς κινδύνους αλλά και να αναλύσει όλους τους τρόπους που μπορούν να προστατευτούν. 

8 Μαρτίου, 2017

Γνωρίστε την γυναίκα που στα 81 της χρόνια έφτιαξε εφαρμογή για iPhone! Περισσότερα
Ο προγραμματισμός υπολογιστών μπορεί να φαντάζει ως μια θελκτική δεξιότητα κι ένα αξιοσημείωτο προσόν των νεότερων γενιών, αλλά η Masako Wakamiya απέδειξε ότι ανεξαρτήτως ηλικίας ο καθένας μπορεί να «σπάσει τον κώδικα» και έχει κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για το επίτευγμά της.


7 Μαρτίου, 2017

Franchise Business: «Αντί να χτίσεις κάτι από το μηδέν, επιλέγεις την iRepair, ένα καταξιωμένο και δημοφιλές brand που οι πελάτες ήδη γνωρίζουν, καταλαβαίνουν και εμπιστεύονται» Περισσότερα
Η ετήσια- επετειακή- έκδοση του περιοδικού Franchise Business φιλοξενεί συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της αλυσίδας καταστημάτων iRepair, κ. Christopher Humbert

6 Μαρτίου, 2017

Αυτά είναι τα 3 -απλά αλλά απαραίτητα- βήματα φροντίδας του υπολογιστή, που πολλοί αμελούν Περισσότερα
Οι περισσότεροι έχουν την τάση να αμελούν, να αναβάλουν ή να ξεχνούν την φροντίδα του υπολογιστή τους και σιγά-σιγά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταλήγουν με ένα πιο αργό, παρατημένο και λιγότερο ασφαλές μηχάνημα.