click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Ink Hunter: η εφαρμογή που θέλει να σας σώσει από ένα αποτυχημένο τατουάζ Pin Tweet Share

Ink Hunter: η εφαρμογή που θέλει να σας σώσει από ένα αποτυχημένο τατουάζ

05/05/2016

Για τους περισσότερους η απόφαση να κάνουν ένα τατουάζ δεν είναι εύκολη. Δεν είναι μόνο ο παράγοντας της μονιμότητας που κάνει το τατουάζ μια σοβαρή υπόθεση που χρειάζεται σκέψη, αλλά το σχέδιο και το σημείο του σώματος που θα επιλέξει να το κάνει ώστε να πάρει τη σωστή απόφαση πριν προχωρήσει.

Κι όμως υπάρχει μια εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την απόφαση και να αποφευχθεί η απογοήτευση ή ίσως και μια επώδυνη αφαίρεση ενός αποτυχημένου τατουάζ. Το Ink Hunter είναι μια εφαρμογή για smartphone, η οποία χρησιμοποιεί την κάμερα του κινητού για να σκανάρει την περιοχή του σώματος που κάποιος σκέφτεται να κάνει τατουάζ και στη συνέχεια το εμφανίζει στο σημείο χρησιμοποιώντας τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας.

Ουσιαστικά λειτουργεί σαν ένα καμαρίνι όπου μπορείτε να προβάρετε το τατουάζ σας, πριν το αποκτήσετε! 

Επιλέγετε το σχέδιο της προτίμησης σας από τα δεκάδες σχέδια που έχει διαθέσιμα η εφαρμογή ή κάνετε upload το δικό σας σχέδιο. Το σχέδιο εμφανίζεται εικονικά στο σημείο του σώματος που επιθυμείτε να το κάνετε και μπορείτε να κοιτάτε την φωτογραφία μέχρι να κατασταλάξετε στην απόφαση σας.

 Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο iTunes.