click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Τα 5 fitness apps που θα αλλάξουν το σώμα σου Pin Tweet Share

Τα 5 fitness apps που θα αλλάξουν το σώμα σου

24/11/2021

Θες να φτιάχνεις εσύ το προγραμμά σου και να παρακολουθείς τη γυμναστική που κάνεις χωρίς επιβλεψή από άλλους; Είτε είσαι control freak είτε απλά δεν έχεις χρόνο να πας γυμναστήριο σου έχουμε τις 5 καλύτερες εφαρμογές για να δώσεις αξία στον χρόνο σου και την γυμναστική σου. Η ώρα  για να ξεκινήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής είναι τώρα και αυτές οι εφαρμογές θα το κάνουν «παιχνιδάκι»!

7 Minute Workout

Αν όντως δεν έχεις χρόνο να πας γυμναστήριο ή βαριέσαι της μακροχρόνιες προπονήσεις, αυτό είναι το app για σενα. Με το 7 Minute Workout μπορείς να κάνεις ένα γρήγορο πρόγραμμα οποιαδήποτε ώρα της μέρας και οπουδήποτε. Έτσι μπορείς να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα με τη μικρότερη επένδυση χρόνου. Η συγκεκριμένη εφαρμοφή προσφέρει μεγάλο εύρος ασκήσεων για το στόχο που θέλεις να πετύχεις, καθώς είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο οτι βοηθάει στη μείωση βάρους και βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργία.

Κόστος: Δωρεάν
Βαθμολογία: 4,8
Διαθεσιμότητα: iOS και Android

8fit Workouts & Meal Planner

Για αυτούς που θέλουν άμεση απώλεια βάρους και εμφανή αποτελέσματα, αυτή ειναι η κατάλληλη εφαρμογη. Το 8fit προσφέρει προσωποποιημένα προγράμματα προπονήσεων αλλά και ολοκληρωμένες προτάσεις διατροφής, ενθαρρύνοντας έτσι ενα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Κάθε πρόγραμμα γυμναστικής διαρκεί 5-20 λεπτά με βάση το χρόνο που θελεις να διαθέσεις και ταυτόχρονα σου παρέχει προσαρμοσμένα πλάνα γευμάτων για την ενθάρρυνση της σωστής διατροφής και την υποστήριξη των προσπαθειών σου για απώλεια βάρους.

Κόστος: Δωρεάν
Βαθμολογία: 4,3
Διαθεσιμότητα: iOS και Android

Asana Rebel: Get in Shape

Ακόμα μια εφαρμογή που έχει στόχο να βελτιώσει το lifestyle, όχι μόνο με προγράμματα προπονήσεων αλλά και με συμβουλές για διατροφή, καλυτερο ύπνο και μείωση του στρες. Εμπνευσμένο απο τη γιόγκα, το Asana προσφέρει μεγάλο ευρος ασκήσεων για να δυναμώσεις το σώμα σου αλλά και προγράμματα διαλογισμού για να το χαλαρώσεις.

Κόστος: Δωρεάν
Βαθμολογία: 4,5
Διαθεσιμότητα: iOS και Android

Nike Training Club

Με το Nike Training Club αποκτάς πρόσβαση σε δωρεάν προπονήσεις σχεδιασμένες από τους κορυφαίους μας Nike Master Trainers. Αν θες να βρεις ολοκληρωμένα προγράμματα είτε για αερόβια γυμναστική είτε για ενδυνάμωση αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για γυμναστική σε οποιοδήποτε χώρο και χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό. Οι προπονήσεις διαρκούν απο 5 εως και 45 λεπτά και διαφοροποιούνται ανάλογα με το επίπεδο και την εμπειρία του κάθε αθλητή. Επίσης μπορείς να καταγράφεις τις προπονήσεις σου για να παρακολουθείς τη πρόοδό σου, να αποκτάς κίνητρο και να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος!

Κόστος: Δωρεάν
Βαθμολογία: 4,7
Διαθεσιμότητα: iOS και Android

Strava: Track Running, Cycling & Swimming

 

 

Αν σου αρέσει η αίσθηση της κοινότητας ενώ γυμνάζεσαι και θέλεις να μοιράζεσαι τις προπονήσεις σου με φίλους, το Strava είναι η εφαρμογή που σου ταιριάζει. Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη να καταγράφει και να αναλύει τα στατιστικά στοιχεία εξωτερικών δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα χιλιομετρική απόσταση, ρυθμό, ταχύτητα, απώλεια θερμίδων. Επίσης καταγράφει στον χάρτη τη διαδρομή σου και σε προκαλεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να διαγωνιστείς με όσους έχεις συνδεθεί.

Κόστος:  Δωρεάν
Βαθμολογία: 4,4
Διαθεσιμότητα: iOS και Android

Όποια εφαρμογή και να διαλέξεις σιγουρέψου ότι έχεις θετική ενέργεια και όρεξη να κανεις το καλύτερο για το σώμα σου. Τα υπόλοιπα αφησέ τα σε ένα από τα παραπάνω apps. Βρες τα κατάλληλα αξεσουάρ γυμναστικής που θα σε βοηθήσουν και ξεκίνα!