click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Τα καλύτερα apps για το apple watch που θα θέλεις να κατεβάσεις Pin Tweet Share

Τα καλύτερα apps για το apple watch που θα θέλεις να κατεβάσεις

21/05/2021
Θέλεις τις καλύτερες εφαρμογές για το smartwatch σου; Συγκεντρώσαμε τις 8 must-have εφαρμογές.

Η πιο μικρή αγαπημένη οθόνη Apple. Την έχεις στο χέρι και καμαρώνεις. Βέβαια, υπάρχουν ακόμα 8 πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτές τις must-have εφαρμογές, που κάποιοι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν για το έξυπνο ρολόι σου.

Ας γνωρίσουμε κάποιες ενδιαφέρουσες εφαρμογές, που θα κάνουν το Apple Watch σου να αποκτήσει πολλούς ακόμα ρόλους!

#1 Apple Watch “Ντετέκτιβ τραγουδιών”

Σου έχει κολλήσει ο ρυθμός ενός τραγουδιού και δεν το βρίσκεις με τίποτα; Το Soundhound είναι από τα καλύτερα apps για το Apple watch γιατί θα το ανακαλύψει. Τώρα, θα σκεφτείς «έχω Shazam». Ε, λοιπόν, αυτό μπορεί να είναι καλύτερο! Μπορεί να αναγνωρίσει το τραγούδι ακόμα και από τις δικές σου απόπειρες να το τραγουδήσεις με βάση τον ρυθμό του, σε αντίθεση με το shazam που πρέπει να το «ακούσει». Επίσης, σου εμφανίζει lyrics και φτιάχνει playlists. Εκείνο θα σου βρίσκει τραγούδια, εσύ θα το βρεις εδώ.
 

#2 Apple Watch “Γαλαξιακός ξεναγός”

Κάθεσαι στην παραλία και προσπαθείς να μαντέψεις που είναι η μικρή και μεγάλη άρκτος. Με το Night Sky θα ξέρεις. Θα σηκώνεις απλά τον καρπό σου και θα βρίσκεις την ταυτότητα των αστεριών, πλανητών και αστερισμών. Ένα υπέροχο γαλαξιακό ταξίδι ξεκινά από εδώ
 

#3 Apple Watch “Βοηθός χαλάρωσης”

Για το Headspace έχουμε ξαναμιλήσει στις καλύτερες εφαρμογές ύπνου για Android και iOS, για να κοιμάσαι σαν πουλάκι. Η εφαρμογή είναι ιδανική και για το apple watch και σε καθοδηγεί ώστε να διατηρείς μια ήρεμη ψυχολογία. Έχει και SOS mode όταν τα πράγματα γίνονται πιεστικά, για να σε βοηθάει να χαλαρώσεις απευθείας. Το headspace σίγουρα αξίζει λίγο space στο apple watch και μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ.
 

#4 Apple Watch “Ρεπόρτερ” 

Δύσκολο να κρατήσεις σημειώσεις στο Apple Watch ενώ παρακολουθείς μια ομιλία; Το Noted κάνει τα δύσκολα… απλά! Ηχογραφεί τον ομιλητή και σου επιτρέπει να κρατήσεις χρονικές σημάνσεις με pin τη στιγμή που ακούς μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Συνδέεται με iPhone και Mac για να έχεις πρόσβαση και να δημιουργήσεις σημειώσεις στα σημεία που έχεις επισημάνει. Ιδανικό για μη σου ξεφεύγει τίποτα, θα το βρεις εδώ.
 

#5 Apple Watch “Μεταφραστής” 

Καλή η γλώσσα του σώματος, αλλά για αυτούς που ταξιδεύουν ή ονειρεύονται ήδη τις διακοπές του Αυγούστου, υπάρχει το iTranslate. Είναι η τέλεια εφαρμογή για να επικοινωνείς, σχεδόν όπου και αν βρίσκεσαι στον χάρτη. Πατώντας ένα κουμπί, καταγράφει την ομιλία και τη μεταφράζει στη γλώσσα που θέλεις, με ικανοποιητική ακρίβεια, τουλάχιστον αυτή που χρειάζεται για να φτάσεις στον προορισμό σου ή να παραγγείλεις το σωστό φαγητό. Αναγνωρίζει 38 γλώσσες και φυσικά σου εξασφαλίζει ένα ακόμα «εισιτήριο» στην τοπική διασκέδαση. Θα το βρεις εδώ.
 

#6 Apple Watch “Twitter” 

Οι ειδοποιήσεις του twitter είναι οι μόνες που θέλεις να βλέπεις στην οθόνη σου. Με το Chrip for Twitter ουσιαστικά μπορείς. Είναι λίγο-πολύ ή μόνη εφαρμογή που σου επιτρέπει να παρακολουθείς το twitter από τον καρπό σου. Μπορείς να περιηγηθείς στο timeline σου, να κάνεις like και retweet και να δεις τα trending hashtags. Κατέβασέ την από εδώ και βάλε το αγαπημένο σου χόμπι άμεσα στην καθημερινότητά σου.

#7 Apple Watch “Πληροφοριοδότης” 

Το MiniWiki φέρνει όλη τη Wikipedia στο χέρι σου. Μπορείς να κάνεις νέα αναζήτηση, να βρεις ένα άρθρο που έχεις ήδη αποθηκεύσει ή να ακολουθήσεις την προτεινόμενη ροή με πράγματα που συμβαίνουν κοντά σου. Τι κερδίζεις; Ταχύτητα, που νικά ακόμα και τη Siri. Βρες το εδώ, για να βρίσκεις κάθε πληροφορία.
 

#8 Apple Watch “Αθλητικός δημοσιογράφος” 

Σου αρέσει το ποδόσφαιρο. Είναι ο βασιλιάς των σπόρ και θέλεις να ξέρεις κάθε λεπτομέρεια αγώνα και διοργάνωσης. Με το Onefootball μπορείς να μαθαίνεις όλα τα σκορ, για κάθε ομάδα και παγκόσμιο αγώνα. Κλικάρεις και τους αγαπημένους παίκτες, ομίλους, εθνικές ομάδες και πρωταθλήματα και μαθαίνεις αμέσως την εξέλιξη κάθε αγώνα, ακόμα και αν δεν σε δικαιώσει στο τέλος. Θα βρεις το app εδώ.
 

Πώς διαγράφω εφαρμογές στο apple watch;

Τώρα βέβαια θα αναρωτιέσαι, άντε και τις κατεβάζω όλες αυτές, αν τελικά δεν μου αρέσουν πώς τις διαγράφω; 

Πολύ απλά, σε 3 βήματα.

1. Άνοιξε το Digital Crown για να βρεις τις εφαρμογές στην Οθόνη αφετηρίας
2. Αν έχεις προβολή πλέγματος, πάτησε παρατεταμένα ελαφρά το εικονίδιο της εφαρμογής μέχρι να κουνηθεί και πάτησε το κουμπί διαγραφής X και «Διαγραφή εφαρμογής».
3. Αν έχεις προβολή λίστας, σάρωσε προς τα αριστερά την εφαρμογή που θέλεις να διαγράψεις και πάτησε το κουμπί διαγραφής.
4. Πάτησε το Digital Crown για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία.

Εσύ αρκεί να διαλέξεις τα καλύτερα apps για το apple watch που θα το φέρουν ακόμα πιο κοντά στα γούστα και τα ενδιαφέροντά σου. Εμείς στα iRepair φροντίζουμε να λειτουργεί πάντα σωστά, με μία άμεση, οικονομική και εγγυημένη επισκευή Apple Watch, για να μπορεί να «φιλοξενήσει» όλα τα apps που σε εξυπηρετούν με την καλύτερη δυνατή απόδοση.