click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Θες να βοηθήσεις τον πλανήτη; Είσαι μόνο ένα app μακριά! Pin Tweet Share

Θες να βοηθήσεις τον πλανήτη; Είσαι μόνο ένα app μακριά!

18/04/2016

Έως 24 Απριλίου, 27 apps ενώνονται για να ενισχύσουν το παγκόσμιο έργο του WWF. H Apple με αφορμή την Διεθνή Ημέρα της Μητέρας Γης (22 Απριλίου) προσφέρει έμπρακτη οικονομική στήριξη στο Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF).  

Η Ημέρα της Γης αποτελεί μια ημερομηνία κατά την οποία διοργανώνονται εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα.

Φέτος η Apple στέλνει direct emails στα 300 εκατομμύρια των συνδρομητών της, πρασινίζει το φυλλαράκι του μήλου σε όλα τα καταστήματα της παγκοσμίως και προσφέρει το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις αλλά και τα in-app purchases επιλεγμένων εφαρμογών του App store.

Η καμπάνια «Apps for Earth» με ήδη μεγάλη απήχηση στα social media με hashtag που ακολουθείται από ένα panda που αγκαλιάζει τη γη. Με σπουδαία celebrity endorsements όπως ο Leonardo di Caprio, ο Pharell Williams και η Giselle,  η καμπάνια έχει ως σκοπό την περιβαλλοντολογική αφύπνιση όσον αφορά τα σοβαρά θέματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας σήμερα.  

Και όπως μας λέει η Apple "Μαζί, με τις μικρές μας πράξεις μπορούμε να κάνουμε μεγάλη διαφορά".

Για να δείτε τις επιλεγμένες εφαρμογές μπείτε στο App store είτε μέσω του iTunes στον H/Y σας ή από την iOS συσκευή σας:  http://appstore.com/appsforearth ή στην ειδική σελίδα της WWF: http://wwf.to/appsforearth