click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Move to iOS: πάνω από 1 εκατομμύριο downloads για την Android εφαρμογή της Apple Pin Tweet Share

Move to iOS: πάνω από 1 εκατομμύριο downloads για την Android εφαρμογή της Apple

03/11/2015

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Apple και σημειώνουν ρεκόρ μετάβασης των χρηστών από Android σε iPhone, η εταιρία έχει ήδη διαθέσει την πρώτη της εφαρμογή στο Play Store για να κάνει ευκολότερη την μετάβαση από την πλατφόρμα της Google στο iOS.

Η εφαρμογή Move to iOS που διατίθεται από το τέλος Σεπτεμβρίου στο Play Store, αυτοματοποιεί την διαδικασία μετάβασης και μεταφέρει εύκολα επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, video, αποθηκευμένους σελιδοδείκτες στον browser, τους λογαριασμούς email, το ημερολόγιο και Google data από το Android στο iPhone. 

Η μεταφορά των δεδομένων γίνεται με την εισαγωγή κωδικού καθώς για να ολοκληρωθεί η διαδικασία η εφαρμογή δημιουργεί ένα κλειστό δίκτυο Wi-Fi μεταξύ της συσκευής Android που τρέχει την εφαρμογή και του iPhone/ iPad. Η εφαρμογή Move to iOS αφορά συσκευές που διαθέτουν Android 4.0 ή νεότερη έκδοση. 

Με το λανσάρισμα της εφαρμογής στο Play Store οι χρήστες Android δεν to δέχτηκαν ευχάριστα κι έτσι κατακεραύνωσαν την εφαρμογή δίνοντας της άσχημη βαθμολογία. Βέβαια τα στατιστικά του Google Play Store αυτή τη στιγμή δείχνουν πως η εφαρμογή έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο downloads.

Βέβαια προφανώς αυτός ο αριθμός δεν σημαίνει πως όσοι εγκατέστησαν την εφαρμογή έκαναν και την αλλαγή σε iPhone, αλλά σίγουρα σημαίνει πως η εφαρμογή τράβηξε την περιέργεια και το ενδιαφέρον των χρηστών.