click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Τα αξεσουάρ αυτοκινήτου σου δείχνουν τι τύπος οδηγού είσαι Pin Tweet Share

Τα αξεσουάρ αυτοκινήτου σου δείχνουν τι τύπος οδηγού είσαι

12/04/2021
Το αμάξι σου είναι το προσωπικό σου βασίλειο. Ίσως κάνοντας το δικό σου crash test να καταλήγεις ότι είναι και το αγαπημένο σου στέκι. Γι’ αυτό διάλεξες εκείνο το gadget αυτοκινήτου που σου έλυσε τα χέρια…για να είναι στο τιμόνι με ασφάλεια. Αλλά έκανε και τη μέρα σου στους τέσσερις τροχούς πιο ευχάριστη και δημιουργική. 

Ας δούμε τι μαρτυρά για σ’ ένα το αξεσουάρ που θα συναντήσει ένας φίλος στο αυτοκίνητο σου.
 

Είσαι (λίγο) James Bond. Έχεις 6-7 ηλεκτρονικά gadget αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητό σου το αποθεώνεις, όπως και την οδήγησή σου. Έχεις όλα τα κομφόρ και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να διανύεις χιλιόμετρα με άνεση. Μαξιλαράκι καθίσματος, προβολείς LED, κάμερα 360° για να βλέπεις όλο το πλάνο παρκαρίσματος, αλλά και έναν Bluetooth Wireless Receiver που μετατρέπει το κινητό σου σε ασύρματο ηχείο για να ακούς μουσική στερεοφωνικά και να κάνεις το ιδιωτικό σου πάρτι. 
 

Baseus AUX car Bluetooth Wireless Receiver /16.99€

Είσαι της τελευταίας στιγμής. Έχεις αξεσουάρ ομορφιάς αυτοκινήτου

Ποτέ δεν τα κατάφερες να ξυπνήσεις στην ώρα σου. Σηκώνεσαι 08:40 και στις 9 βάζεις ήδη το κλειδί στη μίζα, ελπίζοντας να φτάσεις νωρίς για να προλάβεις να φρεσκαριστείς στο parking. Η καλύτερη αγορά σου ήταν το καθρεφτάκι αυτοκινήτου, που φρόντισες να έχει μέχρι και ειδικό φωτισμό LED για μακιγιάζ ώστε να κάνεις last minute ανανέωση ακόμα και το βράδυ. 
 

Baseus Delicate Queen / 28.99€

Είσαι εχθρός της σκόνης. Έχεις έξυπνες συσκευές αυτοκινήτου

Υπάρχουν δύο είδη οδηγών: εκείνοι που επιτρέπουν σε άλλους να φάνε στο αμάξι τους και εκείνοι που το αντιμετωπίζουν σαν ναό. Εσύ είσαι ένας συνδυασμός. Αφήνεις τους άλλους να εκφραστούν ελεύθερα αλλά έχεις όλο τον εξοπλισμό για να κρατήσεις καθαρό το αμάξι σου. Το αγαπημένο σου αξεσουάρ αυτοκινήτου είναι ο μίνι κάδος απορριμάτων που στον έκαναν δώρο φίλοι που σε ξέρουν καλά (ή κατά βάθος  διεκδικούσαν την άνεσή τους στο αμάξι σου). 

Baseus μίνι κάδος απορριμάτων αυτοκινήτου / 24.99€

Είσαι πρώτα γονιός. Έχεις έξυπνες λύσεις για το αυτοκίνητο

Το αμάξι σου είναι κατά κάποιο τρόπο κοινόχρηστο. Εσύ οδηγείς, αλλά κυρίως για να μεταφέρεις την οικογένεια. Φαίνεται με την πρώτη ματιά από τη βάση στήριξης για το πίσω κάθισμα αυτοκινήτου. Σίγουρα είναι ευχάριστο να ταξιδεύεις με παιδιά, αλλά είναι και δύσκολο να τα απασχολήσεις. Μια ταινία είναι η καλύτερη λύση. Ναι, ήταν μια στιγμή επιφοίτησης όταν προέκυψε αυτό το αξεσουάρ αυτοκινήτου στη ζωή σου και ήταν -χωρίς υπερβολή- απ’ τις καλύτερες αγορές σου. Υπομονή, λίγα χρόνια έμειναν μέχρι να βγάλουν δικό τους δίπλωμα.
 

Baseus βάση για το πίσω κάθισμα αυτοκινήτου / 19.99€

Είσαι χιλιόμετρα μπροστά. Έχεις το σωστό gadget για τη σωστή στιγμή

Δεν ξέρουμε αν έπαθες και έμαθες, αλλά θα σε χαρακτηρίσουμε προνοητικό/ή. Γιατί δεν θα μείνεις ποτέ (ξανά) από μπαταρία στο αμάξι. Γιατί όταν οι άλλοι θα καλούν οδική, εσύ θα πηγαίνεις ήδη για service. Γιατί όταν είδες τη δυνατότητα, την αξιοποίησες και πήρες έναν εκκινητή μπαταρίας αυτοκινήτου, ικανό να βάλει μπρος στο αμάξι σου τη στιγμή που αυτό σε έχει εγκαταλείψει. Είσαι το άτομο που δέχεται συγχαρητήρια τη δύσκολη στιγμή και το car powerbank που έχεις αμάξι σου το αποδεικνύει.
 

Baseus Super Energy / 69.99€

Είσαι ο νέος οδηγός. Έχεις πάρει με τα μέτρα σου με τα σωστά  αξεσουάρ

Μπορεί να είσαι νέος στο τιμόνι, αλλά το “που να στρίψω” την εποχή των GPS το βρίσκεις πολύ ξεπερασμένο. Έχεις το κινητό σου, έχεις MB, έχεις και  μια πτυσσόμενη βάση αυτοκινήτου και θάρρος να ανακαλύψεις τα στενά που σου προτείνει το Google Maps. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δοκίμασες κάποιες αυτοσχέδιες λύσεις και κόντεψες να σπάσεις την οθόνη και να χρειαστείς επισκευή κινητού, αλλά βρήκες το σωστό, σούπερ μοντέρνο και οικονομικό αξεσουάρ αυτοκινήτου και πάτησες γκάζι στην αυτοπεποίθηση. 
 

Baseus αντιολισθητική πτυσσόμενη βάση / 9.99€

Το σίγουρο είναι πως ότι τύπος οδηγού και αν είσαι, εκεί έξω υπάρχει ένα έξυπνο αξεσουάρ αυτοκινήτου που θα διευκολύνει τη ζωή σου και θα δώσει το πράσινο φως σε πιο άνετες στιγμές στο αμάξι. 

Βρες τα διαθέσιμα gadget στα καταστήματα iRepair ή απόκτησε τα μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο eshop (τηλ. 216 8008081).