click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Car powerbank εκκινητής μπαταρίας αυτοκινήτου Baseus Pin Tweet Share

Car powerbank εκκινητής μπαταρίας αυτοκινήτου Baseus

18/01/2021
Μπαίνεις στο αμάξι, βάζεις τη ζώνη και το κλειδί στη μίζα. Όλα καλά μέχρι εκεί. Γυρνάς το κλειδί και το αυτοκίνητο αρνείται να πάρει μπρος.

Και τώρα;

Η λύση είναι τόσο απλή, έξυπνη και κομψή και την φυλάς στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σου για παν ενδεχόμενο.

Baseus Super Energy εκκινητής μπαταρίας αυτοκινήτου

Ο φορητός φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου Baseus Super Energy Car Jump Starter είναι μικρός σε μέγεθος, αλλά ικανός να βάλει μπρος στο αμάξι σου τη στιγμή που αυτό σε έχει εγκαταλείψει.
 

Διαθέτει δύο καλώδια εκκίνησης που τα συνδέεις πολύ εύκολα στην μπαταρία του κινητήρα, στον θετικό και αρνητικό πόλο αντίστοιχα με βάση τις οδηγίες της συσκευής, και ενεργοποιείς το αμάξι. Έτσι δεν χρειάζεται ούτε να περιμένεις την οδική βοήθεια, ούτε να ξεσηκώσεις τους φίλους σου, ούτε να σε πιάσει πανικός, ακόμα και αν είσαι στη μέση του πουθενά.

Είτε οδηγείς αμάξι με βενζίνη ή πετρέλαιο, είτε μηχανή, είτε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, είτε βανάκι ή μικρό φορτηγό, αυτό το Jump Starter σου λύνει τα χέρια.
 

Αλλά δεν φορτίζει μόνο οχήματα.

Η συσκευή ουσιαστικά λειτουργεί σαν αποθήκη ενέργειας και είναι ειδικά σχεδιασμένη για φόρτιση έκτακτης ανάγκης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει και ψηφιακές συσκευές όπως το κινητό, το tablet, την κάμερα. Επίσης είναι πολύ χρήσιμη συσκευή για όσους κάνουν camping και θέλουν πρόσβαση σε ηλεκτρισμό για φωτισμό ή φόρτιση.

Μικρό σε μέγεθος, κορυφαίο σε ισχύ.
 

  • Αποδοτικό: Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 8000mAh και μπορεί να εκκινήσει ένα όχημα μέχρι και 40 φορές ανά φόρτιση, ενώ δεν χάνει την ισχύ του ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες – 40°C.
     
  • Αποτελεσματικό: Το ρεύμα εκκίνησης είναι 400A και το μέγιστο ρεύμα είναι 800A, κατάλληλα για κινητήρες βενζίνης 4.0L και κινητήρες πετρελαίου 2.5L Diesel.
     
  • Universal: Έχει μία έξοδο USB και φορτίζει σχεδόν οποιαδήποτε κινητή συσκευή ή gadget: smartphone, tablet, φορητό υπολογιστή, κάμερα, MP3 players, GPS, όλα ταχύτατα με απόδοση 5V/2.4 A.
     
  • Εύκολο στη χρήση: Είναι εξαιρετικά εύκολο να χρησιμοποιηθεί. Απλώς συνδέεις το κατάλληλο καλώδιο στον αντίστοιχο πόλο της μπαταρίας και τα αφαιρείς αμέσως μόλις αρχίσει να λειτουργεί ο κινητήρας.
     
  • Με έξυπνο φωτισμό: Είναι σχεδιασμένο με φακούς που μοιάζουν με προβολείς αυτοκινήτου. Έτσι όχι μόνο ξεχωρίζει με κορυφαία εμφάνιση, αλλά παρέχει και πρακτικά φως στο σκοτάδι ή σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας. Επίσης, διαθέτει φωτισμό πολλαπλών λειτουργιών: κανονικό, SOS και ευκρινές.
     
  • Ασφαλές: Έχει ειδική τεχνολογία ασφάλειας που παρέχει προστασία από έκρηξη, υπερφόρτιση, αντίστροφη πολικότητα, βραχυκύκλωμα, βαθιά εκφόρτιση.
Δυστυχώς, το να μείνει από μπαταρία το αμάξι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μια τέτοια ατυχία μπορεί να προκληθεί από απλούς λόγους όπως αν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε ακινησία για αρκετές μέρες, αν ξεχάσεις ανοιχτό το ράδιο ή τα φώτα (άνθρωποι είμαστε) ή ακόμα και αν η μπαταρία ταλαιπωρηθεί λόγω κρύου.  

Σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστη στιγμή,  και σίγουρα έχει συμβεί. Αυτό το powerbank είναι το plan B σου, για να διαχειριστείς κάτι παρόμοιο με τον πιο “έξυπνο” τροπο.
 

Baseus Super Energy / τιμή 69.99€

Βρες το πολυεργαλείο φόρτισης Baseus Super Energy διαθέσιμο στα  καταστήματα iRepair ή απόκτησε το και μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο eshop (τηλ. 216 8008081).