click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Tech δώρα που θα λατρέψει το ταίρι σου Pin Tweet Share

Tech δώρα που θα λατρέψει το ταίρι σου

08/02/2022

Η γιορτή των ερωτευμένων έρχεται κι αν ψάχνεις δώρο που θα ενθουσιάσει το ταίρι σου, συγκεντρώσαμε κάποιες προτάσεις για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα του/της αγαπημένης σου!
 

Δώρα για εκείνον

Ακουστικά 

Αν το αγόρι σου αγαπάει τα παιχνίδια στον υπολογιστή, σου έχουμε το τέλειο δώρο για εκείνον. Τα Baseus GAMO ακουστικά Virtual 3D PC D05 (BE09) διαθέτουν τεχνολογία Virtual 3D, η οποία παρέχει πλήρη αντίληψη 360 μοιρών του ήχου, δίνει δηλαδή, τη δυνατότητα εντοπισμού και αναγνώρισης της προέλευσης του ήχου. Αν παίζει για παράδειγμα ένα παιχνίδι shooter, είσαι σε καλύτερη θέση να καταλάβεις από ποια κατεύθυνση έρχεται ο εχθρός. Έχοντας βάση το σύστημα αναγνώρισης ανθρώπινης ακοής (HRTF), γίνεται καταγραφή του ήχου από το σύστημα Bongiovi DPS. Η κάθε συχνότητα του ήχου χωρίζεται σε 120 σημεία επεξεργασίας για υπολογισμό. Στη συνέχεια γίνεται ανάλυση και προσαρμογή για επαναφορά των πληροφοριών του ήχου από διάφορες κατευθύνσεις στο χώρο, ώστε να μπορείς εύκολα να ακούσεις τον ήχο και να αναγνωρίσεις τη θέση του. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τη μουσική και τα παιχνίδια, με εντυπωσιακό ήχο 3D.

Αξεσουάρ

Ο φίλος σου χάνει συνέχεια τα κλειδιά του, το πορτοφόλι του ή ξεχνάει που έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του; Υπάρχει το ιδανικό δώρο που θα δώσει τη λύση για την κακή μνήμη του και θα δώσει τέλος στη δική σου ταλαιπωρία. Κάνοντάς του δώρο ένα Airtag, μπορεί πανεύκολα να παρακολουθεί τα πράγματά του, απλά συνδέοντάς το με τα κλειδιά ή όποιο άλλο αντικείμενο θέλει, και έτσι θα μπορεί να τα βρει μέσω της εφαρμογής. Συνδίασέ το με μια κομψή θήκη FoneFX AirTag key chain leather loop στο χρώμα που του ταιριάζει και κάνε του δώρο το πιο πρακτικό και χρήσιμο gadget που έχει λάβει!

Καλώδιο φόρτισης

Αν ξεμένει συνεχώς το κινητό του από μπαταρία και εσύ τον ψάχνεις σου έχουμε τη λύση για να μην υπάρχουν δικαιολογίες. Το Baseus Portable Version καλώδιο Powerbank 3 σε 1 2600mAh είναι και καλώδιο φόρτισης και powerbank, όλα σε ένα αξεσουάρ-εργαλείο στα χέρια του! Είναι. Το καλώδιο φόρτισης διαθέτει USB στο ένα άκρο και επιλογή ανάμεσα σε Lightning, Type-C και Micro στο άλλο άκρο. Λειτουργεί για φόρτιση της συσκευής, αλλά και για μεταφορά δεδομένων.

 

Δώρα για εκείνη

Smartwatch

Ενα έξυπνο ρολόι είναι πάντα μια καλή ιδέα. Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε το Apple Watch Series 3, το οποίο παρόλο που κυκλοφορεί από το 2017, συνδυάζει τέλεια την ποιότητα ενός Αpple watch με την προσιτή τιμή του. Αν λοιπόν η κοπέλα σου είναι tech addict αυτό είναι το ιδανικό δώρο για αυτήν! Όπως όλα τα μοντέλα Apple Watch, διατίθεται μια μεγάλη γκάμα από κομψά λουράκια και ψηφιακές προσόψεις ρολογιών, ώστε να μπορεί να προσαρμόσει την εμφάνιση του smartwatch στο στυλ της.

 
 

Φορητός φορτιστής

Για την κοπέλα που ξεχνάει να φορτίσει ο κινητό της πριν φύγει από το σπίτι σου έχουμε την κατάλληλη πρόταση. Το 4Smarts Pocket Mirror powerbank είναι το τέλειο gadget/powerbank για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι ένα μικρό powerbank που χωράει σε κάθε τσαντάκι. Ωστόσο, όταν ανοίξει αποκαλύπτει δύο καθρεφτάκια: ένα κανονικό καθρεφτάκι με ενσωματωμένο φωτισμό LED, και ένα δεύτερο μεγεθυντικό καθρέφτη 3x, για να μπορείς να δεις ακόμη και τη μικρότερη λεπτομέρεια.

 

Αξεσουάρ

Αν πάλι αγαπά το multitasking και δε θέλει να αποχωρίζεται ποτέ το κινητό της προτείνουμε το Baseus Lazy Bracket. Ένα αξεσουάρ – βάση για κινητό, το οποίο μπορεί να το κρεμάσει στο λαιμό της, στη μέση της ή απλά να το έχει ακουμπισμένο στο γραφείο, με πολλούς και διάφορους τρόπους και να βλέπει τις αγαπημένες της σειρές, ταινίες και video, ή να κάνετε βιντεοκλήσεις. Έχει ένα ρυθμιζόμενο βραχίονα, για εναλλαγή μεταξύ οριζόντιας και κάθετης λειτουργίας και είναι ένα gadget που λύνει τα χέρια.


 

Δώρα και για τους 2 σας

Κινητό

Ποιος δε θέλει ένα καινούριο κινητό και ειδικότερα όταν αυτό το κινητό είναι iPhone; Και ποιος δε θέλει να δει τη χαρά και τον ενθουσιασμό στην αντίδραση του αγαπημένου του προσώπου όταν του το προσφέρεις ως δώρο; Αν θες μια πιο οικονομική επιλογή βρες ένα pre-owned iPhone με πλήρη τεχνικό έλεγχο iRepair και εγγύηση καλής λειτουργίας. Μπες στο e-shop μας, διάλεξε το μοντέλο που θες και thank us later!

Φορητός φορτιστής

Εμείς στην iRepair φροντίσαμε φέτος του Αγίου Βαλεντίνου να μη ξεμείνει κανένας απο τους δυο σας από μπαταρία για να μη χάνετε καμία στιγμή από την επικοινωνία με το ταίρι σας! Έτσι με κάθε αγορά FoneFX 5.000 mAH ή FoneFX 10.000 mAH εμείς σας κάνουμε δώρο άλλο ένα για το άλλο σου μισό.