click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Ταξιδεύεις οδικώς; Θες μαζί αυτά τα αξεσουάρ αυτοκινήτου για άνετο ταξίδι! Pin Tweet Share

Ταξιδεύεις οδικώς; Θες μαζί αυτά τα αξεσουάρ αυτοκινήτου για άνετο ταξίδι!

05/07/2021
Ταξιδεύεις οδικώς: φορτώνεις το αμάξι, παίρνεις τους φίλους και πατάς γκάζι για την περιπέτεια. Μοιάζει απλό, αλλά θα χρειαστείς μαζί σου μερικά αξεσουάρ αυτοκινήτου που θα κάνουν πραγματικά το ταξίδι σου πιο άνετο και ανέμελο!

Φύγαμε;

1. Βάση στήριξης για το GPS

Είτε ετοιμάζεσαι για τη θρυλική διαδρομή Route 66 στις ΗΠΑ, είτε θα διασχίζεις τα χωριά της Χαλκιδικής ή της Πελοποννήσου, το GPS θα το χρειαστείς. Αν έχεις καλό συνοδηγό, έχεις ελπίδες να πάρεις τη σωστή στροφή. Αλλά γιατί να αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους; Με την FoneFX ασύρματη βάση φόρτισης αεραγωγού αυτοκινήτου θα βρεις τον δρόμο σου και την ησυχία σου. Στηρίζει το κινητό σου στις γρίλιες του air condition και το φορτίζει ασύρματα,  μόλις το συνδέσεις με USB στον φορτιστή αυτοκινήτου για να βλέπεις το GPS καθαρά και κυρίως αυτόνομα.
 

 
FoneFX ασύρματη βάση φόρτισης αεραγωγού αυτοκινήτου 10W με τιμή 17.99€
Θα το βρεις εδώ
2. Φορτιστής αυτοκινήτου για το κινητό με υποδοχή αναπτήρα

Όσο οδηγείς, μαθαίνεις. Και για να μη μάθεις ότι έπρεπε να έχεις φορτιστή αυτοκινήτου στη μέση του πουθενά, υπάρχει ένα φοβερό 2 σε 1 gadget για το ταξίδι σου. Ο Baseus φορτιστής αυτοκινήτου με υποδοχή για αναπτήρα. Τι κάνει; Φορτίζει το κινητό σου έως 50% σε μόλις 30 λεπτά και προφυλάσσει τη συσκευή σου από υπερβολική φόρτιση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα ενώ περιλαμβάνει και αποσπώμενη βάση με 2x υποδοχές αναπτήρα για να την κολλήσεις όπου θέλεις εσύ. Θα είναι το «gadget εξ ουρανού» μόλις το χρειαστείς. 
 

Baseus φορτιστής αυτοκινήτου με υποδοχή αναπτήρα 80W με τιμή 19.99€
Θα το βρεις εδώ
3. Car Powerbank 

Να μπεις στο αμάξι, να βάλεις κλειδί στη μίζα και να μη πάρει μπρος το αμάξι, εύχεσαι να μη συμβεί ποτέ! Δυστυχώς, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ένα μεγάλο ταξίδι όμως μπορεί να φέρει πολλά στον δρόμο σου. Για να σε βρουν προετοιμασμένο/η υπάρχει ο Baseus εκκινητής αυτοκινήτου που μόλις συνδεθεί με τον κινητήρα της μπαταρίας ενεργοποιεί το αμάξι. Εδώ θα μάθεις τα πάντα για το Jump Starter, το καλύτερο Plan B για τα μηχανικά απρόβλεπτα της διαδρομής.
 

Baseus εκκινητής αυτοκινήτου με τιμή 69.99€
Θα τον βρεις εδώ

3. Φωτεινή πινακίδα για το αυτοκίνητο

«Τίνος είσαι εσύ; Γιατί αφήνεις εδώ το αμάξι;». Σε ένα χωριουδάκι ή ξένο τόπο, μπορεί να χρειαστεί να δώσεις εσύ οδηγίες. Γι’ αυτό υπάρχει η φωτεινή πινακίδα Baseus Moonlight Box για να σε βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση του υπεύθυνου οδηγού. Αφήνεις τον αριθμό του κινητού σου σε εμφανές σημείο στο ταμπλό και σε περίπτωση που το αμάξι ενοχλεί, μπορεί να σε καλέσουν. Φωτίζει και το βράδυ, για να κοιμάσαι πιο ήσυχα. 
 

 
Baseus Moonlight Box φωτεινή πινακίδα για το αυτοκίνητο με τιμή 12.99€
Θα τη βρεις εδώ

4. Γάτζος αυτοκινήτου small shell hook

Την επίμαχη στιγμή πριν τα διόδια, χάνεις τα πάντα. Τη μάσκα σου, το τσαντάκι με τα κέρματα, το γούρι σου για να μην έχει κίνηση και αρχίζει η αναστάτωση. Αν χάνεις συνέχεια τα πράγματά σου ενώ βρίσκονται μπροστά στα μάτια σου, με το Baseus γάτζο αυτοκινήτου θα βρίσκονται μόνο στη θέση τους. Αυτό το έξυπνο gadget κολλάει με 3M ταινία σε οποιαδήποτε επιφάνεια του αυτοκινήτου για να κρεμάς τα κλειδιά, τα ακουστικά, σακουλίτσες και όλα τα «μικροπράγματα» που θα χρειαστείς ξαφνικά στο ταξίδι σου.

Baseus γάτζος αυτοκινήτου small shell hook με τιμή 7.99€
Θα το βρεις εδώ

5. Τσάντα για το πίσω κάθισμα αυτοκινήτου

Αν είστε πολλές ώρες πάνω στις τέσσερις ρόδες με την παρέα, σίγουρα δεν θα έχετε την άνεση του σπιτιού σας. Κάνε τις συνθήκες ευνοϊκές για όλους με ένα έξυπνο (και απαραίτητο) gadget: την Baseus μεγάλη τσάντα για το πίσω κάθισμα αυτοκινήτου. Μία τσάντα απορριμμάτων που απορροφά τις οσμές χάρη σε 4 ειδικούς μαγνήτες και ειδικό κλείσιμο, για να πετάτε όλα τα σκουπίδια της διαδρομής χωρίς να υπάρχουν άσχημες μυρωδιές στο αμάξι. Έχει αποθηκευτικό χώρο 5 κιλών, αφήνει αρκετό χώρο για τα πόδια, κρατάει το αμάξι καθαρό και θα γίνει από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ αυτοκινήτου εσωτερικού χώρου που έχεις γνωρίσει από κοντά.
 

 
Baseus μεγάλη τσάντα για το πίσω κάθισμα αυτοκινήτου με τιμή 24.99€
Θα τη βρεις εδώ
6. Φορητό ασύρματο ηχείο

H playlist είναι εξίσου σημαντική με τη βενζίνη. Με μία καλή hit list θα φτάσετε στον προορισμό σας με καλή διάθεση. Το θέμα είναι πώς θα συμβαδίσουν τα γούστα σας στη μουσική. Εκεί έρχεται ως απάντηση το Sonos Roam, ένα ισχυρό ασύρματο Bluetooth ηχείο που μπορεί να συνδεθεί με κάθε smartphone. Ο καθένας μπορεί να γίνει DJ για μία ωρίτσα από το κινητό του, αφού έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με ισχύ 10 ωρών για να σας καλύπτει και στις πιο μεγάλες αποστάσεις. Φυσικά, δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου, είναι μια επένδυση διακοπών. Το παίρνεις μαζί σου και παραλία αφού είναι αδιάβροχο με IP67 ή όπου αλλού θέλεις να σε ακολουθεί η μουσική σου.
 

 
Sonos Roam φορητό αδιάβροχο ασύρματο έξυπνο ηχείο με τιμή 179.99€
Θα το βρεις εδώ
Πες τα αξεσουάρ αυτοκινήτου, πες τα τεχνολογικές λύσεις, πες τα εργαλεία επιβίωσης, αυτά τα 7 gadget θα σου χαρίσουν ένα ξεκούραστο και ευχάριστο ταξίδι για να ξεπεράσεις γρήγορα τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου και να νιώσεις τη μαγεία του ταξιδιού.