click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Δώρα τεχνολογίας που θα λατρέψεις αυτές τις γιορτές! Pin Tweet Share

Δώρα τεχνολογίας που θα λατρέψεις αυτές τις γιορτές!

21/12/2021

Τι πιο όμορφο τις γιορτές από το να κάνεις δώρα στους αγαπημένους σου και να βλέπεις τη χαρά στα πρόσωπά τους; Έτσι κι εμείς συγκεντρώσαμε για  σένα τα πιο ωραία δώρα τεχνολογίας, που όλοι θα θέλουν να λάβουν φέτος τα Χριστούγεννα!

 

Έξυπνο Ρολόι Goral Y5

Σίγουρα έχεις έναν αθλητικό τύπο στο φιλικό ή οικογενειακό σου περιβαλλον ή τουλάχιστον κάποιον που θες να παρακινήσεις στο να αθλείται πιο ενεργά. Κάνοντάς του δώρο αυτό το έξυπνο ρολόι θα το πετύχεις, καθώς μπορεί κανείς να σχεδιάσει τις δραστηριότητες του για να βελτιώσει την υγεία και τον τρόπο γυμναστικής του. Επιτρέπει να υπολογίσεις με ακρίβεια την απόσταση περπατήματος και την κατανάλωση θερμίδων απλά φορώντας το. Βοηθά επίσης να κατανοήσεις καλύτερα και να βελτιώσεις την ποιότητα και το συνολικό χρόνο του ύπνου σου μέσω της λειτουργίας παρακολούθησης ύπνου. Μπορείς ακόμη να ελέγξεις την αρτηριακή σου πίεση και το οξυγόνο του αίματος με ένα μόνο άγγιγμα της οθόνης αφής ενώ με τη λειτουργία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού μπορείς πάντα να ξέρεις την κατάσταση του σώματός σου. Διαθέτει ενσωματωμένο GPS για να μπορεί να παρακολουθεί ακριβώς τα βήματα που κάνεις και την απόσταση που διανύεις, καταγράφοντάς την ταχύτητα, το ρυθμό και τις θερμίδες που καις. 

Το θέλω!

 

Baseus Basics Series 13″ Computer Backpack

Ακόμα ένα δώρο που μπορεί να φανεί χρήσιμο σε όλες τις ηλικίες για όποιον θέλει να μεταφέρει παντού τα gadgets του με στυλ. Είτε στην πόλη είτε για εκδρομή, αυτή η τσάντα είναι ιδανική επιλογή για να έχεις συγκεντρωμένα ό, τι χρειάζεσαι όπως φορητό υπολογιστή (13″ ίντσες), powerbank, tablet ή και βιβλία, με χωρητικότητα 10L. Το υλικό που είναι κατασκευασμένη την κάνει παντός καιρού, κάνοντάς την αδιάβροχη για το χειμώνα και θερμοπροστατευτική για το καλοκαίρι. Διαθέτει επίσης σφουγγάρια στους ώμους προστατεύουν το σώμα σου από κόπωση σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταφέρεις τα πράγματά σου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαθέτει σε μαυρο και μπεζ χρώμα για να ταιριάζει καθημερινά στο outfit σου!

Τo θέλω!
 

Usams Mini Auto Disinfection Sprayer

Μπορεί να μην είναι ακριβώς το δώρο τεχνολογίας που περιμένει κανείς, αλλά είναι ένα εξυπνο αξεσουάρ χώρου πολύ χρήσιμο για την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε. Αν λοιπόν έχεις κάποιον στο μυαλό σου που φοβάται τα αόρατα μικρόβια που υπάρχουν πάνω στο κινητό, στα ακουστικά και στα χέρια τότε χρειάζεται το Usams Mini Auto Disinfection Sprayer! Πρόκειται για έναν υγιεινό τρόπο απολύμανσης ανέπαφα. Απλώς συμπληρωνεις οποιοδήποτε απολυμαντικό υγρό στο μπουκαλάκι, τοποθετείς το χέρι ή ότι άλλο θέλεις σε απόσταση έως 12 εκατοστά πάνω από τον αισθητήρα και είσαι έτοιμος με ένα απλό ψέκασμα να απολυμάνεις ό, τι θέλεις χωρίς να ερθεις σε άμεση επαφή. Είναι μικρό σε μέγεθος και φορητό για να το πάρεις μαζί σου όπου κι αν πας. Επιπλέον, μια πλήρης φόρτιση είναι αρκετή για να το χρησιμοποιήσεις μια ολόκληρη εβδομάδα! 

Το θέλω!

 

Candy ασύρματος φορητός φορτιστής 10000mAh

Ιδανικό δώρο για πολυάσχολα άτομα που ξεμένουν από μπαταρία συνεχώς ή χρησιμοποιούν πάω από μια συσκευές στην καθημερινότητά τους. Αυτό που κάνει ξεχωριστό τον συγκεκριμένο φορητό φορτιστή είναι οι δύο τρόπους φόρτισης που παρέχει σε έως και 2 συσκευών ταυτόχρονα. Μπορείς δηλαδή, να φορτίσεις μία συσκευή ασύρματα ακουμπώντας την πάνω στην επιφάνεια του φορτιστή και άλλη μια ενσύρματα συνδέοντας την με καλώδιο USB στη θύρα USB γρήγορα  και με ασφάλεια ενώ παράλληλα την χρησιμοποιείς κανονικά. Είναι ελαφρύς και μπορείς να τον έχεις στην τσέπη ή στην τσάντα σου, μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να φορτίζεις το κινητό ενώ είσαι έξω με φίλους, σε επαγγελματική συνάντηση ή εν κινήσει!  

Το θέλω!

 

X-Doria Raptic Trek θήκη για Airpods ½

Ακόμα ένα χρήσιμο δώρο για αυτούς που ακολουθούν την τεχνολογία και θέλουν να αποκτούν κάθε καινούριο gadget είναι η προστατευτική θήκη για τα AirPods ακουστικά τους. Η συγκεκριμένη συνδυάζει σκληρό πολυανθρακικό υλικό και αλουμίνιο για τη μέγιστη προστασία ακουστικών πτώσεις, γρατζουνιές και καθημερινές φθορές. Η θήκη έρχεται μαζί με ενα  αποσπώμενο γαντζάκι, το οποίο προστίθεται στο κάτω μέρος της θήκης για να κρεμιέται εύκολα από τα κλειδιά σου ή όπου αλλού θέλεις και να τα έχεις παντού μαζί σου. 

Το θέλω!

 

Baseus οριζόντια βάση αυτοκινήτου

Η οριζόντια βάση αυτοκινήτου Baseus θα λύσει τα χέρια σε αυτούς που χάνουν τον προσανατολισμό τους ή απλά ξεχνιούνται και θέλουν να βλέπουν τον χάρτη ενώ οδηγούν. Προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης κινητού ή οποιαδήποτε άλλης φορητής οθόνης μεγέθους 4.7″ – 6.5″ στη βάση και προσαρμογής της  με τους τέσσερις σφιγκτήρες σιλικόνης να εφαρμόζουν ανάλογα το μέγεθος. Έτσι θα εξασφαλίσεις πλήρη σταθερότητα στην οθόνη για να μην αποσπάται η προσοχή σου καθ’ όλη τη διάρκεια της οδήγησης! Επίσης έχει λεία εσωτερική επιφάνεια για να προστατεύει τη συσκευή από πιθανά τραντάγματα στη διαδρομή και σου δίνει τη δυνατότητα να περιστρέψεις τη βάση κατά 360 μοίρες για να πετύχεις την οπτική γωνία που σε βολεύει. Απλώς τοποθέτησέ την στο ταμπλό του αυτοκινήτου σου και φτάσε στον προορισμό σου με ασφάλεια!

Το θέλω!

 

Annita’s Island βραχιόλι λουράκι για Apple Watch 38-40mm

Για τις γυναίκες του φιλικού ή οικογενειακού σου κύκλου που δεν ζουν χωρίς το Apple Watch τους σου έχουμε το δώρο που θα τις εντυπωσιάσει. Δεν είναι ένα απλό λουράκι αλλά ένα βραχιόλι-λουράκι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό που διακοσμεί το χέρι ασημί ή ροζ χρυσή απόχρωση. Σε περίπτωση που αναζητάς ένα μοναδικό αξεσουάρ για το Apple Watch του αγαπημένου σου προσώπου, το συγκεκριμένο είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσει από όλα τα υπόλοιπα. 

Το θέλω!

 

AppBands μαγνητικό μεταλλικό λουράκι για Apple Watch 38-40mm

Αν πάλι αναζητάς μια πιο απλή αλλά καλής ποιότητας εκδοχή για λουράκι Apple Watch 38-40mm σου έχουμε την κατάλληλη πρόταση. Το λουράκι AppBands metallic magnet band είναι φτιαγμένο με συνδέσεις από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας. Έχει κατασκευαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και δεξιοτεχνία, και είναι το τέλειο λουράκι αντικατάστασης για το Apple Watch. Διατίθεται σε ασημί και μαύρη απόχρωση κάνοντάς το ιδανικό δώρο τόσο για άνδρα όσο και για γυναίκα. 

Το θέλω!

 

Χριστουγεννιάτικες θήκες 

Μια καινούρια θήκη κινητού είναι πάντα καλή ιδέα, καθώς όσοι αγαπούν τα κινητά τους ξέρουν πολύ καλά ότι οι θήκες που έχουν δεν είναι ποτέ αρκετές. Δές τις εορταστικές προτάσεις μας εδώ: 10 θήκες κινητού για γιορτινή διάθεση!

Βρες ποιο δώρο ταιριάζει καλύτερα στον καθένα και ανάλογα με την προσωπικότητά του και τον τρόπο ζωής του και είμαστε σίγουροι ότι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα σε ευχαριστούν που θα τους κάνεις τη ζωή τους λίγο πιο εύκολη με «έξυπνα» δώρα τεχνολογίας!