click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
10 θήκες κινητού για γιορτινή διάθεση! Pin Tweet Share

10 θήκες κινητού για γιορτινή διάθεση!

10/12/2021

Όταν αρχίζεις να βλέπεις παντού λαμπάκια και στολίδια σημαίνει ένα πράγμα, ότι πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων. Η πιο διασκεδαστική και χαρούμενη περίοδος του χρόνου καταφθάνει και έχεις την ευκαιρία να την χαρείς όπως εσύ θέλεις. Είμαστε σίγουροι ότι για να μπεις στο κλίμα έχεις ήδη στολίσει το σπίτι σου στα γιορτινά, αλλά για το κινητό σου έχεις προβλέψει; Έχουμε συγκεντρώσει εδώ τις πιο γυαλιστερές, εορταστικές, fun θήκες για το κινητό, είτε για να ενισχύσεις την δική σου διάθεση  είτε για να το κάνεις δώρο σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο!

 

Αν τα Χριστούγεννα για σένα συνεπάγονται με glitter παντού, αυτή θα γίνει η αγαπημένη σου θήκη. Είναι σχεδιασμένη ώστε να εφαρμόζει τέλεια στο iPhone, καλύπτοντας το πίσω μέρος και τις πλευρές. Προσφέρει, δηλαδή, ιδανική ισορροπία μεταξύ κομψής προστασίας και αντοχής! Το γυαλιστερό μοτίβο εξασφαλίζει ότι το τηλέφωνό σου θα κάνει εντύπωση. Επίσης, η ανάγλυφη υφασμάτινη αφή της έχει υπέροχη αίσθηση στο χέρι σου, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει σταθερό κράτημα.

Annita’s Island Chunky Glitter 

 Τιμή: 9.99€

Βρες την εδώ

Διαθέσιμη για: iPhone 11/11Pro, 12/12 Pro Max, 12 mini, XS Max, XR

 

Αυτή η θήκη θα μετατρέψει το κινητό σου σε χριστουγεννιάτικο αγγελάκι, αναδεικνύοντας την αυθεντική του ομορφιά καθώς είναι διάφανη.  Είναι κατασκευασμένη από υλικό υψηλής ποιότητας, ώστε να προστατεύει το τηλέφωνό σου από χτυπήματα, σκόνη και φθορές, και για να προσφέρει άνετη χρήση και προστασία από κραδασμούς.

Annita’s Island Angel Wings Swarovski Crystals

 Τιμή: 12.99€

Βρες την εδώ

Διαθέσιμη για: iPhone XR, SE 2, XS Max, X/Xs, 8/8 Plus, 7/7Plus, 6/6Plus, 5/5s/SE

 

Αυτή η θήκη είναι το απόλυτο εορταστικό αξεσουάρ και ταυτόχρονα ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις το iPhone σου. Το πίσω μέρος είναι ένας χρυσός καθρέφτης, ο οποίος έχει χαραγμένο πάνω του τη φράση “Shine Bright“. Συνδυάζεται τέλεια με μια χρυσή αλυσίδα ως χερούλι όχι μόνο για ευκολία χρήσης αλλά για ένα κομψό αξεσουάρ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Annita’s Island Shine Bright 

Τιμή: 14.99€

Βρες την εδώ

Διαθέσιμη για iPhone 12/12 Pro Max, 11/11 Pro Max

 

Στο ίδιο μοτίβο της θήκης-καθρέφτη είναι και η συγκεκριμένη. Η φράση “Always Sparkle” που είναι χαραγμένη στο πίσω μέρος, πάνω στον ασημένιο καθρέφτη, δίνει το έναυσμα να τις πιο για λαμπερές γιορτές και το χερούλι από πέρλες δε θα μείνει απαρατήρητο.

Annita’s Island Always Sparkle 

Τιμή: 14.99€

Βρες την εδώ

Διαθέσιμη για iPhone 12/12 Pro Max, 11/11 Pro Max

 

Αν θες κάτι πιο «ήσυχο» αλλά εξίσου εντυπωσιακό σου έχουμε τη λύση. Η συγκεκριμένη θήκη ναι μεν έχει γυαλιστερό μοτίβο γκλίτερ αλλά σε μαύρο προς ασημί χρωματισμούς. Η σταδιακή διχρωμία έχει τον τρόπο να κάνει το κινητό σου να ξεχωρίζει χωρίς πολύ κόπο. 

Annita’s Island Gradient Glitter Fabric

 Τιμή: 9.99€

Βρες την εδώ

Διαθέσιμη για iPhone XR

 

Αυτή η θήκη διακρίνεται για τα ανθεκτικά υλικά και το design της. Αποτελείται από πλαίσιο αλουμινίου για προστασία από πτώσεις και γρατσουνιές και λαμπερό σχέδιο στο πίσω μέρος. Οι καφέ, γκρι και χάλκινες αποχρώσεις glitter την κάνουν μοναδική για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων αλλά και εύχρηστη καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

X-Doria Defense Lux Glitter

 Τιμή 34.90€

Βρες την εδώ

Διαθέσιμη για iPhone X/Xs/Xs Max

 

Αν έχεις πιο χρωματιστή διάθεση σου προτείνουμε αυτή τη θήκη με υγρό glitter. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η πίσω πλευρά είναι διακοσμημένη με μικρές μπαλίτσες glitter, προσθέτοντας κομψότητα και λάμψη στο κινητό σου. Διάλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει ανάμεσα σε φούξια και ασημένιο και άσε το κινητό σου να λάμψει!

iCase liquid glitter balls

 Τιμή: 8.99€

Βρες την εδώ

Διαθέσιμη για iPhone 7/8 Plus, 6/6s, SE 2

 

Αν πάλι είσαι σε πιο παιχνιδιάρικο mood με αφορμή τα Χριστούγεννα αλλά και γενικότερα, αυτή η θήκη σου ταιριάζει γάντι. Διακοσμημένη με υγρό glitter σε κόκκινες ή ροζ αποχρώσεις με αστεράκια υπόσχεται να προστατεύει το κινητό σου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο και να λάμπει όπου και αν βρεθείς!

iCase liquid glitter soft
Τιμή: 8.99€

Βρες την εδώ

Διαθέσιμη για iPhone 7/8 Plus, 6/6s, SE 2,

 

Το glitter στην πιο ήσυχη εκδοχή του βρίσκεται σε αυτή τη θήκη. Είτε σε ροζ χρυσό είτε σε μαύρο εγγυάται να προστατεύει το κινητό σου με τον πιο κομψό τρόπο και να σε βάλει στο κλίμα των γιορτών ακόμα και αν η καθημερινότητά σου το καθυστερεί.

Annita’s Island Shiny Fabric
Τιμή: 9.99€

Βρες την εδώ

Διαθέσιμη για iPhone XR

 

Τελευταία αλλά όχι λιγότερο εντυπωσιακή είναι αυτή η θήκη σε μαύρο καθρέφτη με χαραγμένη τη φράση “Keep Dazzlin“. Το μαύρο χρώμα της σε συνδυασμό με το περλέ βραχιόλι σε σχήμα αλυσίδας την κάνει απολύτως εκθαμβωτική, όπως ακριβώς λέει και το όνομά της.

Annita’s Island Keep Dazzlin
Τιμή: 14.99€

Βρες την εδώ

Διαθέσιμη για iPhone 12/12 Pro Max, 11/11 Pro Max