click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Τα πιο περίεργα gadgets του 2020 (που εύχεσαι κάποιος να σου έκανε δώρο) Pin Tweet Share

Τα πιο περίεργα gadgets του 2020 (που εύχεσαι κάποιος να σου έκανε δώρο)

28/12/2020
Δεν θα μπορούσαμε να μην αποχαιρετήσουμε το 2020 με χαρά, αλλά και χωρίς να αποδώσουμε έναν φόρο τιμής σε όλες εκείνες τις συσκευές που μας ενθουσίασαν με την υπερβολή τους. Που κανείς πρακτικά δεν χρειάζεται, αλλά όλοι θα ζητούσαν κρυφά -σε Υ.Γ. ή έστω μια υποσημείωση- με ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, αν είχε μερικά μοντέλα spare στην αποθήκη του.
Αll I want for Christmas is you, Kohler Moxie
 
Ας το παραδεχτούμε, όλοι κάποτε έχουμε τραγουδήσει στο μπάνιο. Υπάρχουν μαρτυρίες γειτόνων ή συγκατοίκων. Ευτυχώς υπάρχει και ένα gadget για να μη το κάνουμε acapella, αλλά παρέα με την Moxie. Θεωρητικά, είναι μια κεφαλή ντουζιέρας με ασύρματο ηχείο. Πρακτικά, είναι ένας Dj στο μπάνιο σου. Συνδέεται με bluetooth με το κινητό σου και μπορεί για 5 ώρες να παίζει ό,τι playlist ζητήσεις και ό,τι παραγγελιά κάνεις με φωνητική εντολή. Καλό.
Το Golden Summoner είναι χρυσός, κυριολεκτικά

 
Τι κάνεις αν χυθεί καφές σε ένα πληκτρολόγιο; Στα iRepair το φροντίζουμε και αυτό εδώ , αλλά σε ό,τι αφορά ένα συνηθισμένο πληκτρολόγιο. Αν έχεις το μηχανικό πληκτρολόγιο Golden Summoner, που είναι κατασκευασμένο με 24 καράτια χρυσού και κοστίζει 8,380€ αυτό που κάνεις είναι να μείνεις ψύχραιμος για ένα λεπτό, πριν πανικοβληθείς. Το πληκτρολόγιο της XPG έχει επίστρωση χρυσού, πάνω από αλουμίνιο και προορίζεται για gaming. Έχουν κατασκευαστεί μόνο 24, οπότε αν δεν ξέρεις που να ξοδέψεις χρήματα και το θέλεις, πρέπει να βιαστείς.
Το Samsung Bot Chef δεν βαριέται να πλύνει πιάτα

Δυνατή χειραψία μας έκανε η Samsung για να μας συστήσει έναν προσωπικό chef/barista και μια νέα γενιά εφαρμογών AL. Μπορεί σε μια πρώτη εντύπωση το Samsung Bot Chef να μοιάζει με ρομπότ «ελλιπές» ανατομικά, αλλά σε μια δεύτερη γεμίζει την κουζίνα με ένα -ή μάλλον δύο- χεράκια βοήθειας. Εκτελεί φωνητικές εντολές, κατεβάζει συνταγές και βοηθά στην προετοιμασία ενός γκουρμέ πιάτου, cocktail ή και μερακλίδικου ελληνικού με καϊμάκι. Το highlight όμως αυτού του gadget είναι άλλο. Είναι το αίσθημα αλληλεγγύης. Είναι η άνεση του πατρικού σπιτιού. Είναι ένας λόγος να αγαπήσεις: ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ.
Ένα διαφορετικό delivery: Charmin RollBot

Τι κάνει αυτό το μαγικό -θα τολμήσουμε να χαρακτηρίσουμε- gadget; Ίσως δεν πάει το μυαλό σου τόσο μακριά, αλλά ο στόχος είναι να το φέρει κοντά: το χαρτί τουαλέτας. Κάθεσαι, συνειδητοποιείς πως ξέμεινες. Δεν χρειάζεται να φωνάξεις «ΜΑΜΑ» ή όποιον άλλο βρίσκεται στο σπίτι. Μπορείς να φωνάξεις το Charmin RollBot μέσω Bluetooth απ’ το κινητό σου και εκείνο θα σε εξυπηρετήσει. Έτσι, αυτό το gadget μας διδάσκει και μια φιλοσοφία ζωής: ποτέ δεν είναι αργά.
Η OVIS ταξιδεύει μαζί σου, μόνη της

Ακόμα και για Μπαχάμες να πετάς, η διάθεσή σου θα επηρεαστεί απ’ το κουβάλημα της βαλίτσας. Πάνω, κάτω, διάδρομος Β, θύρα 7, αν τύχει δε να είσαι και σε μεγάλο αεροδρόμιο, εύχεσαι να ζούσες το 3.100, όπου θα έχει ανακαλυφθεί η τηλεμεταφορά -ελπίζουμε. Ευτυχώς το 2020, ανακαλύφθηκε η αυτοκινούμενη αποσκευή OVIS, που παίρνει πρωτοβουλίες για να σε ξεκουράσει: σε ακολουθεί μόνη της, τρέχει δίπλα σου και αποφεύγει τα εμπόδια. Σωστός συνοδοιπόρος. Αν βέβαια νιώσεις νοσταλγικά και θέλεις να πιάσεις λαβή βαλίτσας για να θυμηθείς τα παλιά, ακουμπάς κανονικά το χερούλι της και αυτή κόβει ταχύτητα και γίνεται χειροκίνητη. Δεν ξέρουμε για τον προορισμό, αλλά το ταξίδι θα είναι σίγουρα ευχάριστο!

Επίσης, δεν ξέρουμε τι από όλα αυτά θα πρόσθετες στη δική σου WishList, αλλά προλαβαίνεις να στείλεις αυτό το άρθρο σε συγγενείς και φίλους. Και που το ξέρεις… μπορεί να τους δώσεις καμία ιδέα για δώρο παραμονής!