click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Αντικατάσταση Πληκτρολογίου Laptop

Δε λειτουργεί το πληκτρολόγιο του laptop σου; Έχουν ξεκολλήσει ένα ή παραπάνω πλήκτρα; Τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο είναι από τα πιο συνηθισμένα σε laptop. Στην iRepair μπορούμε να αντικαταστήσουμε το πληκτρολόγιο του laptop σου και να το επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργικότητα!
Χρόνος επισκευής:
Έχουμε σε απόθεμα ανταλλακτικά πληκτρολόγιο για τα πιο δημοφιλή μοντέλα laptop και μπορούμε να κάνουμε την αντικατάσταση εντός 1-2 ωρών. Σε περίπτωση που δεν έχουμε το ανταλλακτικό πληκτρολόγιο για το μοντέλο του laptop σου, μπορούμε να το παραγγείλουμε και να το έχουμε εντός 1-2 εβδομάδων.
Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία αντικατάστασης πληκτρολογίου:
Στο κόστος περιλαμβάνεται η εργασία της αντικατάστασης του νέου πληκτρολογίου. Το κόστος του ανταλλακτικού δεν συμπεριλαμβάνεται. Οι τιμές για καινούργια πληκτρολόγια σε laptop κυμαίνονται από 25€-125€ αναλόγως τη μάρκα και το μοντέλο του laptop.
​Χρειάζεσαι αυτή την επισκευή εάν:
  • ένα ή παραπάνω πλήκτρα δεν λειτουργούν
  • ένα ή παραπάνω πλήκτρα δεν πατιούνται
  • ένα ή παραπάνω πλήκτρα έχουν ξεκολλήσει
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Αντικατάσταση Πληκτρολογίου Laptop έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Αντικατάσταση Πληκτρολογίου Laptop και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Αντικατάσταση Πληκτρολογίου Laptop μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • 6 μήνες εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: