Επισκευή iPhone 6S PlusΤο iPhone 6s Plus κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015 μαζί με το iPhone 6s. Το νέο μοντέλο είναι πιο γρήγορο, με επεξεργαστή Α9 και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, ενώ ενσωματώνει και νέες τεχνολογίες όπως το 3D Touch και τον μηχανισμό Taptic Engine.

Επειδή το iPhone είναι το πιο πολύτιμο εργαλείο της καθημερινότητάς σας,  αναγνωρίζουμε πως στην περίπτωση που χαλάσει θέλετε να το έχετε άμεσα πίσω στα χέρια σας. Γι 'αυτό σας προσφέρουμε τις πιο γρήγορες επισκευές σε iPhone 6s Plus,  που ολοκληρώνονται μέσα σε περίπου 20 λεπτά!  

Στην iRepair μπορούμε να αντικαταστήσουμε μέρη του iPhone 6s που έχει σπάσει ή δεν λειτουργεί σωστά. Διαθέτοντας μεγάλη εξειδίκευση στις επισκευές iPhone αναλαμβάνουμε ακόμη και συσκευές που έχουν υποστεί βλάβη από νερό ή έχουν εμφανίσει περίπλοκα προβλήματα στην μητρική πλακέτα. Επισκευάζουμε το iPhone 6s Plus σας σχεδόν σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν κάπου αλλού σας έχουν πει πως δεν είναι εφικτό να επισκευαστεί. 

Ο χώρος επισκευής όλων των καταστημάτων iRepair είναι ειδικά σχεδιασμένος για να βρίσκεται σε κοινή θέα ώστε να μπορείτε να βλέπετε το iPhone σας την ώρα που περιμένετε να το επισκευάσουμε. Για εμάς καμία επισκευή δεν χρειάζεται να γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες και γι' αυτό καθ'όλη τη διάρκεια της επισκευής μπορείτε να βλέπετε τη συσκευή σας και να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν προσωπικά. 


Επιλέξτε την επισκευή iPhone 6S Plus που χρειάζεστε:

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς
Οδηγός Διάγνωσης

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

1o
Bήμα
Επιλέξτε την συσκευή σας

2o
Bήμα
Επιλέξτε το μοντέλο σας

  ΠΙΣΩ

  3o
  Bήμα
  Επιλέξτε το σφάλμα της συσκευής σας

   ΠΙΣΩ
   ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ