click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Επισκευή Αισθητήρα Εγγύτητας iPhone 6S Plus

Έχετε παρατηρήσει ότι όταν ακουμπάτε το τηλέφωνό στο αυτί σας για να μιλήσετε, εάν σβήνει η οθόνη ή εάν παραμένει αναμμένη; Μήπως δεν λειτουργεί ο αισθητήρας εγγύτητας; Φέρτε τη συσκευή σας σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα μας για να επισκευάσουμε τον αισθητήρα εγγύτητας και μέσα σε 20 λεπτά να επαναφέρουμε τη συσκευή σας σε πλήρη λειτουργικότητα.
Τι περιλαμβάνει η επισκευή:
Στο κόστος επισκευής αισθητήρα εγγύτητας συμπεριλαμβάνεται το ανταλλακτικό, η εργασία και η εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.
Χρόνος επισκευής:
Εάν μας φέρετε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα iRepair μπορούμε να επισκευάσουμε τον αισθητήρα εγγύτητας όσο εσείς περιμένετε. Στα iRepair περιμένετε λιγότερο από 20 λεπτά γι’ αυτή την επισκευή! Εάν μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω της δωρεάν υπηρεσίας courier που παρέχουμε, την επισκευάζουμε και τη στέλνουμε πίσω την ίδια μέρα που την παραλάβαμε.
Σχετικά με την επισκευή;
Ο αισθητήρας εγγύτητας είναι ο μηχανισμός που ανιχνεύει την οποιαδήποτε κίνηση γίνεται μπροστά, σε κοντινή απόσταση από την οθόνη του iPhone σας. Όταν εντοπίσει κίνηση, η οθόνη της συσκευής σβήνει προσωρινά σβήνει για να αποτραπεί  μια κατά λάθος χρήση λειτουργιών, όπως πχ. να μπει μια κλήση σε αναμονή ή να τερματιστεί. Επιπλέον η οθόνη σβήνει, για να εξοικονομείται μπαταρία όσο εσείς μιλάτε στο τηλέφωνο.
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Αισθητήρα Εγγύτητας iPhone 6S Plus έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Αισθητήρα Εγγύτητας iPhone 6S Plus και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Αισθητήρα Εγγύτητας iPhone 6S Plus μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • Εφ' όρου ζωής εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: