Επισκευή iPhone 4s


Το iPhone 4s κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2011 και είναι το 5ης γενιάς iPhone της Apple. Αν και το ίδιο εμφανισιακά με τον προκάτοχο του, το iPhone 4, έχει γρηγορότερο επεξεργαστή και πρωτοεμφανίστηκε η λειτουργία φωνητικών εντολών Siri.

Στην iRepair σχεδόν όλες οι επισκευές σε iPhone 4s ολοκληρώνονται μέσα σε 20 λεπτά! Γνωρίζουμε πως το iPhone σας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στην καθημερινότητα σας και εάν χαλάσει θέλετε να επισκευαστεί το συντομότερο δυνατόν. Εμείς αυτό μπορούμε να το πετύχουμε!

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος του iPhone 4s που έχει σπάσει ή χαλάσει. Έχουμε εξειδίκευση στις επισκευές iPhone που έχουν υποστεί βλάβη από νερό ή ακόμα και σε προβλήματα της μητρικής πλακέτας. Στα iRepair μπορούμε να επισκευάσουμε το iPhone 4s σας σχεδόν σε κάθε περίπτωση, ακόμα και εάν σας έχουν πει ότι δεν επισκευάζεται.

Ο χώρος που επισκευάζουμε το iPhone σας είναι ειδικά σχεδιασμένος για να βρίσκεται σε κοινή θέα σε όλα τα καταστήματα iRepair. Μπορείτε να βλέπετε το iPhone σας την ώρα που το επισκευάζουμε, είτε για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας, είτε γιατί έτσι είστε απόλυτα σίγουροι ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν προσωπικά. Αλήθεια, γιατί η επισκευή του iPhone σας να γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες;


Επιλέξτε την επισκευή iPhone 4s που χρειάζεστε:

Αναγνώστης SIM

Αναγνώστης SIM
  • Τιμή 44,35 Με 24% ΦΠΑ 55,00
  • Χρόνος: 2-4 ώρες
  • Εγγύηση: εφ΄όρου ζωής

Αναγνώστης SIM

ίσως χρειαστεί επισκευή εάν:
  • η συσκευή δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM
Περισσότερα
Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς
Οδηγός Διάγνωσης

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

1o
Bήμα
Επιλέξτε την συσκευή σας

2o
Bήμα
Επιλέξτε το μοντέλο σας

    ΠΙΣΩ

    3o
    Bήμα
    Επιλέξτε το σφάλμα της συσκευής σας

      ΠΙΣΩ
      ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ