click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Επισκευή Γυαλιού Πίσω Όψης με Πλαίσιο iPhone 15 Pro Max

Το γυαλί στην πίσω όψη του iPhone σου έχει πολλές γρατζουνιές και δεν σου αρέσει να το βλέπεις έτσι; Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να το αντικαταστήσουν με ένα καινούριο εντός 4-6 ωρών!

Τι περιλαμβάνει το κόστος επισκευής:

Στο κόστος επισκευής γυαλιού πίσω όψης συμπεριλαμβάνεται το ανταλλακτικό και η εργασία αντικατάστασης.

Χρόνος επισκευής:

Εάν φέρεις τη συσκευή σου σε ένα από τα καταστήματα iRepair, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το γυαλί πίσω όψης σου εντός 4-6 ωρών! Επιπλέον, εάν προτιμάς, μπορείς να μας αποστείλεις τη συσκευή σου μέσω της δωρεάν υπηρεσίας courier που παρέχουμε. Θα επισκευάσουμε τη συσκευή σου και θα την αποστείλουμε πίσω την ίδια ημέρα που την παραλάβαμε.

Σχετικά με την επισκευή:

Για να πραγματοποιήσουμε την αντικατάσταση του γυαλιού πίσω όψης, απαιτείται η πλήρης αποσυναρμολόγηση της συσκευής σου. Οι τεχνικοί μας θα αφαιρέσουν όλα τα ανταλλακτικά και θα τα μεταφέρουν στο νέο γυαλί, εξασφαλίζοντας έτσι ότι η αντικατάσταση θα είναι ολοκληρωμένη και ότι η συσκευή σου θα λειτουργεί κανονικά.

Το γυαλί πίσω όψης μπορεί να χρειάζεται αλλαγή εάν:

  • έχει σπάσει ή ραγίσει
  • έχει φθαρεί πολύ
  • θέλετε απλά να αλλάξετε το χρώμα του

Στην υπηρεσία μας περιλαμβάνεται επίσης:

  • Πλήρης έλεγχος της συσκευής σου πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του ελαττωματικού ανταλλακτικού από την συσκευή σου και αντικατάσταση με καινούριο.
  • Πλήρης έλεγχος της συσκευής σου μετά την επισκευή, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Trade & Save

Ψάχνεις για επισκευή ή μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις upgrade σε ένα νεότερο μοντέλο; Αντάλλαξε την παλιά σου συσκευή και αναβάθμισε σήμερα σε ένα πιο πρόσφατο μοντέλο iPhone, με όφελος έως και 900€!

Ανακάλυψε κορυφαίας ποιότητας certified μεταχειρισμένες συσκευές second go σε απίστευτες τιμές και κάνε την πιο έξυπνη αναβάθμιση!

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: