click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Xiaomi Ninebot Mini: Η διασκέδαση σε δύο ρόδες! Pin Tweet Share

Xiaomi Ninebot Mini: Η διασκέδαση σε δύο ρόδες!

26/11/2019
Με το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Ninebot Mini συνδυάζεις τη διασκέδαση με τη μετακίνησή σου και δεν θα θες να πας πουθενά χωρίς αυτό! Με βάρος μόλις 12,8 κιλά θα μπορείς να το παίρνεις κυριολεκτικά παντού μαζί σου!

Είναι τόσο εύκολο στη χρήση που μαθαίνεις να το οδηγείς μόλις σε 3 λεπτά εξάσκησης. Οι αισθητήρες του αναλύουν τις κινήσεις του σώματός σου 200 φορές ανά δευτερόλεπτο που σημαίνει πως δεν υπάρχει φόβος να χάσεις την ισορροπία σου! Στο κέντρο του διαθέτει το χειριστήριο Leanster το οποίο σου παρέχει τον πλήρη έλεγχο και εγγυάται την ασφαλή οδήγησή του.

Με μία ολοκληρωμένη φόρτιση μπορεί να διανύσει μέχρι και 22 χιλιόμετρα για ατελείωτες βόλτες στην πόλη! Η μέγιστη ταχύτητά του φτάνει στα 16 χιλιόμετρα την ώρα (4 φορές πιο γρήγορα από το περπάτημα) και μπορεί να ανέβει ανηφόρες με κλίση έως και 15 μοίρες

Ακόμη οι αισθητήρες του αναλύουν εξωτερικές συνθήκες όπως είναι ο δρόμος και το περιβάλλον στα οποία βρίσκεσαι και προσαρμόζουν ανάλογα την απόδοση του πατινιού. Επίσης με ζάντες 10.5’’ και αντιολισθητικά λάστιχα απέχει 9 εκατοστά από το έδαφος, και διαθέτει πλατφόρμα που απορροφά τους κραδασμούς και πιστοποίηση IP54 που σου επιτρέπει να το οδηγείς ακόμη και στη βροχή για να μην αντιμετωπίζεις κανένα περιορισμό στις βόλτες σου!

Η διασκέδαση όμως δεν σταματάει εδώ. Έχει φανάρια LED με ορατότητα μέχρι 5 μέτρα και ο φωτισμός στο πίσω μέρος αλλάζει χρώματα καθώς φρενάρεις ή αλλάζεις πορεία.

Ακόμη υπάρχει και ειδική εφαρμογή για το κινητό σου που την κατεβάζεις και το χρησιμοποιείς ως τηλεκατευθυνόμενο μέσω bluetooth
 

Με την εφαρμογή ελέγχεις την ταχύτητα, το φωτισμό, τους αισθητήρες, το ρυθμίζεις ακριβώς έτσι όπως εσύ θες και γνωρίζεις ανά πάσα ώρα και στιγμή την κατάσταση και την τοποθεσία του

Τέλος, σε περίπτωση που κάποιος στο κλέψει ανοίγει αυτόματα συναγερμό και στέλνει ειδοποίηση στο κινητό σου για να μπορέσεις να επανακτήσεις τον έλεγχό του τηλεκατευθυνόμενα!

Πού θα το βρεις; Επισκέψου ένα κατάστημα iRepair και κάντο δικό σου!