click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Tech survival kit για το Πάσχα στο χωριό Pin Tweet Share

Tech survival kit για το Πάσχα στο χωριό

15/04/2022

Το Πάσχα πλησιάζει και εσύ σκέφτεσαι πώς θα επιβιώσεις στο χωριό μακριά από τα αγαπημένα σου gadgets τεχνολογίας; Μην ανησυχείς, στο παρακάτω άρθρο θα βρεις όλα τα αξεσουάρ που μπορείς να πάρεις μαζί σου στο χωριό για να μη νιώσεις αποκομμένος ούτε στο ελάχιστο.

 

Ένα μονο gadget είναι αρκετό για να το παίρνεις παντού μαζί σου και να μη ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία. Το Baseus Portable Version καλώδιο Powerbank 3 σε 1 σου προφέρει 3 διαφορετικές θύρες για οποιαδήποτε συσκευή θες να φορτίσεις ενσύρματα αλλά αποτελεί ταυτόχρονα και φορητό φορτιστή για ασύρματη φόρτιση οπουδήποτε βρίσκεσαι. Διαθέτει USB στο ένα άκρο και επιλογή ανάμεσα σε Lightning, Type-C και Micro στο άλλο άκρο και έχει ισχύ 2600mAh. 

 

Ο ταχυφορτιστής αυτοκινήτου 4 σε 1 4Smarts VoltRoad Emergency μπορεί να σου φαίνεται ένας απλός φορτιστής αυτοκινήτου, αλλά είναι πολλά περισσότερα εκτός από αυτό. Εκτός λοιπόν από το να φορτίσει το κινητό σου αν ξεμείνεις από μπαταρία ενώ οδηγείς, διαθέτει μύτη από βολφράμιο για θραύση παραθύρου και κόφτης ζώνης ασφαλείας σε περίπτωση εγκλωβισμού αλλά και φακό led. Αν δεν είναι αυτό απαραίτητο αξεσουάρ τεχνολογίας για το αυτοκίνητό σου τότε ποιο;

 

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που ξεχνούν συνέχεια το κινητό τους στο άλλο δωμάτιο, στο αυτοκίνητο, ή απλά φεύγουν από το σπίτι χωρίς αυτό, σου έχουμε το ιδανικό αξεσουάρ για να μη ξεχάσει το κινητό σου ούτε στην πόλη ούτε στο χωριό. Ο,τι συσκευή και αν έχεις η iCase Univesral διαθέτει κορδόνι για όλες τις θήκες κινητών! Διάλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει, πέρνα το από το λαιμό ή τον ώμο σου και έτσι θα έχεις ένα αγχος λιγότερο.


 

Κινητό χωρίς ασύρματα ακουστικά δεν γίνεται, πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι στην εξοχή. Τα ακουστικά Bluetooth TWS PaMu X12 είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να σου επιτρέπουν να πηγαίνεις για περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κλπ., γνωρίζοντας ότι τα ακουστικά σου είναι σταθεροποιημένα με ασφάλεια στα αυτιά σου. Γιατί να αποχωριστείς την αγαπημένη σου μουσική λοιπον;

Μιλώντας για μουσική δε μπορεί να γίνει Κυριακή του Πάσχα στο χωριό χωρίς αυτήν. Με το ηχείο Bluetooth 4Smarts Aurora μπορείς να έχεις ένα φορητό ασύρματο ηχοσύστημα, με ενσωματωμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό LED σε μέγεθος που μπορείς να το μεταφέρεις παντού! Μπορείς να το συνδέσεις είτε με κινητό, είτε με τάμπλετ και υπολογιστές, και να έχεις καταπληκτικό ήχο True Wireless Stereo εως και 8 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής.

 

Τελευταίο και σημαντικότερο η προστασία οθόνης την συσκευής σου. Για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις μη ξεχάσεις να έχεις τοποθετήσει το ανάλογο προστατευτικό τζαμάκι είτε στο κινητό είτε στο ταμπλετ σου για τα πολλές φορές αναπόφευκτα “τσουγκρίσματα”!