click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Stay fit με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ τρεξίματος Pin Tweet Share

Stay fit με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ τρεξίματος

14/05/2021
Απόλαυσε τη διαδρομή με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τρέξιμο.

Το τρέξιμο εδώ κι ένα χρόνο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Όλοι λίγο πολύ το «βάζουμε στα πόδια» σε πάρκα, στη φύση, σε παραλιακούς δρόμους. Και όχι τυχαία. Με τα γυμναστήρια κλειστά, το outdoor running έγινε η πιο άμεση, τονωτική και παρεΐστικη αθλητική άσκηση της εποχής. 

Τρέχεις όποτε, όπου και όσο θέλεις εσύ. Και ένα ακόμα ατού του τρεξίματος; Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον σύνθετο εξοπλισμό. Αυτά τα 5 αξεσουάρ τρεξίματος είναι όλα όσα χρειάζονται, για να κάνεις την άσκηση σου πιο άνετα και ανεβάσεις τις επιδόσεις σου. 

1. Smartband ή αλλιώς… ρολόι που μετράει βήματα και θερμίδες

Activity tracker, το αγαπημένο εργαλείο κάθε δρομέα. Η βασική του λειτουργία είναι να μετρά την καρδιακή σου συχνότητα, αλλά θα γίνει σίγουρα ο προσωπικός σου γυμναστής – γραμματέας – DJ. Το Lemonda Y5 2-in-1 αξιολογεί την προπόνησή σου σε πραγματικό χρόνο, μετράει θερμίδες, τσεκάρει τον ύπνο σου, σχεδιάζει την φυσική σου κατάσταση, απαντά σε κλήσεις και παίζει τα αγαπημένα σου τραγούδια με Bluetooth σύνδεση ενώ εσύ ασκείσαι. Ένα τέτοιο gadget σε οδηγεί σε μέρη και στόχους που δεν ήξερες ότι υπάρχουν, εγγυημένα.

Βρες εδώ το Lemonda Y5 2-in-1 ασύρματο ακουστικό και smart bracelet σε τιμή 39.99€
2. Θήκη κινητού για τρέξιμο μέσης που θα σε (υπερ)βολέψει

Ένα αθλητικό τσαντάκι για τρέξιμο κερδίζει φυσικά τη θέση νο.2 στη λίστα σε αθλητικά αξεσουάρ για τρέξιμο. Είναι από εκείνα τα αξεσουάρ που μας συναρπάζουν με την απλότητά και την ουσιαστική πρακτικότητά τους. Πού θα βάλεις το κινητό; Πού θα βάλεις τα ψιλά για το νεράκι; Πού θα βάλεις τα κλειδιά; Σε μία ειδική τσάντα μέσης για smartphone, που έχει χώρο για όλα, ειδική τρύπα για τα ακουστικά και είναι ανθεκτική στο νερό. Θα τα έχεις όλα μαζί σου, αλλά δεν έχεις δικαιολογίες να μην ιδρώσεις. 

 
Βρες εδώ την αδιάβροχη τσάντα μέσης για smartphone 4.7″ – 5.2″ σε τιμή 9.99€
3. Το δικό σου powersong

Μπορεί να σε παθιάσει κάτι πιο πολύ από το δικό σου powersong; Η απάντηση είναι όχι και η λύση απλή. Θέλεις εργονομικά ακουστικά στο σχήμα του αυτιού, που θα παραμείνουν σταθερά σε όλη τη διαδρομή. Θέλεις κάτι σαν τα Baseus ασύρματα ακουστικά που θα είναι ακούνητα, θα μειώσουν κάθε θόρυβο έως 95% με προηγμένη τεχνολογία ήχου τριών συχνοτήτων και συνδέονται με Bluetooth απόστασης 10 μ. Για 7 ώρες μπορείς με  ειδικό repeat πλήκτρο να ακούς το τραγούδι σου και να μάθεις τέλεια τα lyrics (αν δεν τα ξέρεις ήδη). Τρέξε στον ρυθμό σου και τρέξε με στυλ και άνεση που μετράει.

Βρες εδώ τα Baseus ασύρματα ακουστικά sport S17 με τιμή 9.99€
4. Εξοπλισμός και για το κινητό σου

Ειδικά ρούχα για τρέξιμο, περιβραχιόνιο για τρέξιμο, όλα έτοιμα από το προηγούμενο βράδυ. Για την επόμενη μέρα έχεις εξοπλιστεί άραγε; Το κινητό σου τρέχει μαζί σου κάθε διαδρομή. Σε τόση κίνηση, μια λάθος αρκεί για να πέσει στο χώμα. Για να μην τρέχεις την επόμενη μέρα για επισκευή οθόνης κινητού, εξόπλισέ το με ένα προστατευτικό τζαμάκι οθόνης. Μειώνει δραστικά την πιθανότητα θραύσης της οθόνης του κινητού σου σε περίπτωση που πέσει ή χτυπηθεί. Αν είσαι runner, ας είσαι προνοητικός. 

Βρες εδώ το προστατευτικό τζαμάκι για το μοντέλο του κινητού σου από 5.99€
5. Σωστό τρέξιμο = σωστή αποθεραπεία

Μόλις ολοκληρώσεις την απόσταση που ήθελες, ξεκινάς την αποθεραπεία. Περπάτημα, διατάσεις και ένα ηλεκτρολύτης για κλείσιμο ώστε να αναπληρώσεις ενέργεια. Για να μη μείνεις όμως από ενέργεια στις συσκευές σου, αν τρέχεις στην άλλη άκρη της πόλης, ένας φορτιστής αυτοκινήτου θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις με καλή διάθεση, μέχρι να φτάσεις σπίτι. Μπορεί να μην είναι απαραίτητο αξεσουάρ τρεξίματος, αλλά τη στιγμή που θα το δεις στο αμάξι, με 10% μπαταρίας, θα σκεφτείς «εύρηκα». 

Βρες εδώ τον iRepair Accessories φορτιστή αυτοκινήτου με τιμή 10.90€
Τρέξιμο αξεσουάρ και δύναμη. Εάν δεν ξεκινήσεις, δεν θα τερματίσεις. Βρες το gadget τρεξίματος που σου ταιριάζει στο iRepair e-shop και τα καταστήματα iRepair και ετοιμάσου να δέσεις τα κορδόνια σου και να βγεις στον δρόμο.