click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Fidget cube: o αγχολυτικός κύβος με τα κουμπάκια που κάνει θραύση! Pin Tweet Share

Fidget cube: o αγχολυτικός κύβος με τα κουμπάκια που κάνει θραύση!

12/06/2017

Το Fidget Cube, αυτός ο μικρός κύβος, είναι ένα gadget και ταυτόχρονα το πιο αγχολυτικό παιχνίδι για όλους έχουν νευρικότητα και δυσκολία να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

Το Fidget Cube είναι ουσιαστικά ένα μέσο εκτόνωσης ιδανικό για όλους όσους έχουν καταστρέψει αμέτρητα στυλό με κουμπιά από το συνεχόμενο πάτημα, τρώνε τα νύχια τους ή χτυπούν νευρικά το πόδι στο πάτωμα.

Είναι γεμάτος από κουμπιά, διακόπτες, μοχλούς και γρανάζια, που δεν κάνουν τίποτα απολύτως εκτός από το να πατιούνται, να κουνιούνται, να κυλούν, να στριφογυρίζουν. Δεν επικοινωνούν με το smartphone σας (ούτε με το smartwatch), δεν ανάβουν την τηλεόραση, δεν είναι μέρος ενός πολύπλοκου γρίφου, δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Εκτός από το να εκτονώνουν τη νευρικότητά σας.

Φτιάχτηκε, όπως λένε οι κατασκευαστές, τα αδέρφια Matthew και Mark McLachlan, για να διώχνει το άγχος, να σταματάει τις νευρικές κινήσεις χεριών και ποδιών, να βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση και στην αύξηση της παραγωγικότητας και δεν μπορούν να πιστέψουν την επιτυχία του! «Σκοπός μας ήταν να αποστιγματίσουμε τις νευρικές κινήσεις, δίνοντας στον κόσμο κάτι για να παίξει. Κάποιοι τις συνδέουν με αγενή συμπεριφορά, ενώ στην πραγματικότητα συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης, της συγκέντρωσης και τις δημιουργικότητας».

154.926 άνθρωποι πλήρωσαν 6.465.690 δολάρια στην ιντερνετική πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter, για να το δουν να βγαίνει στην αγορά. Έχει συγκεντρώσει τους δεύτερους περισσότερους χρηματοδότες στην ιστορία της ιστοσελίδας, και βρίσκεται στην ένατη θέση των πρότζεκτ με τα περισσότερα έσοδα. Ήδη από το πρώτο χρονικό διάθεσής του μέσω του Amazon, σημείωσε μεγάλες πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 6 εκατ. ευρώ.

Κάθε πλευρά του fidget cube είναι και μια διαφορετική λειτουργία με 6 πλευρές με διαφορετικούς τρόπους για να απασχολούνται τα χέρια.

Στη μια όψη έχει πέντε κουμπιά, από τα οποία τα 2 είναι αθόρυβα, τα οποία είναι χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που απαιτείται ησυχία, όπως π.χ επαγγελματικές συναντήσεις. Τα πέντε κουμπιά αντικαθιστούν διάφορες συνήθειες. Για παράδειγμα, το συνεχόμενο πάτημα του κουμπιού που είναι σαν να ανοιγοκλείνει το στυλό ή σαν να σπας φυσαλίδες από αεροπλάστ.

Η άλλη πλευρά του ένα ένα κουμπί ΟΝ/OFF. Είναι κατάλληλο και ασφαλές για τα παιδιά, που τους αρέσει να παίζουν με τους διακόπτες. Έχει επίσης, έναν μικρό μοχλό σαν joystick, που έχουν παιχνίδια κονσόλας όπως το Playstation ή το Xbox.

Η τέταρτη πλευρά του έχει ένα μικρό περιστρεφόμενο δίσκο, όπως είναι το καντράν των παλιών τηλεφωνικών συσκευών. Η πέμπτη πλευρά έχει τρία μικρά γρανάζια και μια περιστρεφόμενη σιδερένια μπίλια και η άλλη πλευρά μια εσοχή που είναι εμπνευσμένη από τα Worry stones, τους πολύτιμους λίθους με λεία υφή, που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση του άγχους.

Απασχολώντας τα δάχτυλά σας με το Fidget Cube βοηθιέστε να κόψετε κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το να τρώτε τα νύχια σας, να τραβάτε τα πετσάκια, να ξύνετε το κεφάλι σας κτλπ.

Παίξτε, εξασκηθείτε και χαλαρώστε μικροί και μεγάλοι στο σπίτι, το γραφείο, το ταξίδι, την βόλτα, τις ατέλειωτες αναμονές… Σας βοηθά στη συγκέντρωση και στο να αποβάλλετε τη νευρικότητα.

Με μίνι μέγεθος για να χωράει άνετα στην τσέπη σας και να στριφογυρίζει ανάμεσα στα χέρια σας χωρίς σταματημό! 

• Σχήμα κύβου • Διαστάσεις 3cm • Διαθέσιμο στα καταστήματα iRepair