click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Back to school: Η top 5 λίστα με τα gadget που πρέπει να έχεις στην φοιτητική τσάντα σου Pin Tweet Share

Back to school: Η top 5 λίστα με τα gadget που πρέπει να έχεις στην φοιτητική τσάντα σου

27/09/2021
Θυμάσαι την πρώτη μέρα στο σχολείο; Λίγο άγχος, πολύς ενθουσιασμός. Κάπως έτσι είναι και το πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο, αλλά -spoiler alert- πολύ καλύτερο!  Ξεκινάει με αναζήτηση σπιτιού και καταλήγει στο «τι να φορέσω την πρώτη μέρα στη σχολή;». 
Την ενδιάμεση αναζήτηση, όπως τι εξοπλισμό θα χρειαστείς και ποια gadget θα σου λύσουν τα χέρια, τη συμπυκνώσαμε σε ένα άρθρο. Ας αρχίσουμε από τα βασικά! 

1. Το set up του γραφείου σου

Φυσικά, το γραφείο στο δωμάτιο θα γίνει ο «θρόνος» σου. Video calls, online μαθήματα, gaming ακόμα και σειρές, θα τα κάνεις όλα στο laptop και θα είστε συνέχεια μαζί. Όσο πιο καλά το εξοπλίσεις, τόσο πιο άνετη θα είναι η καθημερινότητά σας. Μία βάση στήριξης όπως η πτυσσόμενη 4Smarts, είναι η καλύτερη επιλογή για να κρατάς το laptop σου πάντα στο «ύψος των περιστάσεων».
 

4Smarts πτυσσόμενη βάση αλουμινίου για λάπτοπ
Βρες την εδώ
 
2. Τη μουσική σου

H μουσική σε συνοδεύει παντού και μπορεί να το κάνει με στυλ. Τα ασύρματα Baseus Encok D02 Pro θα γίνουν το «σήμα κατατεθέν» σου από την πρώτη μέρα. Φυσικά, θα σου κάνουν παρέα όλες τις υπόλοιπες με στερεοφωνικό ήχο σε ταξίδια, διαδρομές και βόλτες, για να συνδέεις κάθε περιπέτεια με ένα αγαπημένο τραγούδι. Περιπέτειες θα έχεις πολλές, ζησ’ το μυθικά με τη μουσική σου!
 

 
Baseus Encok D02 Pro ασύρματα ακουστικά (BE17)
Βρες το εδώ

3. Τις μετακινήσεις σου

 
Θα είσαι συνέχεια σε κίνηση. Πήγαινε έλα στη σχολή, δραστηριότητες, απογευματινές βόλτες, συναντήσεις για εργασίες, πάντα θα υπάρχει ένας λόγος για να μη γυρίσεις στο σπίτι νωρίς. Γι’ αυτό θέλεις ένα backpack όπως το Baseus Basics Series για Υ/Η για να μεταφέρεις εύκολα το laptop, τις σημειώσεις, το powerbank και ο,τι άλλο χρειάζεται να έχεις μαζί σου.
 
 
Baseus Basics Series Σακίδιο για Υ/Η 16 ιντσών (BA66)
Βρες το εδώ

4. Τα πριβέ πάρτι σου

Ο χρυσός κανόνας του πάρτι: τα καλά πάρτι γίνονται σε σπίτια. Με το Sonos Roam θα ζήσεις όλες εκείνες τις στιγμές δόξας που θα θυμάσαι από τη φοιτητική σου «καριέρα». Αντέχει 10 ώρες συνεχόμενης ακρόασης και συνδέεται με το κινητό σου για να αλλάζεις μουσική από απόσταση και να δέχεσαι παραγγελίες. Απόλυτα φορητό, το παίρνεις και μαζί σου όπου πας και ανεβάζεις την ένταση σε κάθε μάζωξη, γιατί μη ξεχνάς: η μουσική μας ενώνει

 
Sonos Roam φορητό αδιάβροχο ασύρματο έξυπνο ηχείο
Βρες το εδώ

5. Το κινητό σου

Το smartphone δεν χρειάζεται ειδική αναφορά. Θέλεις ένα κινητό με καλή απόδοση και ακόμα καλύτερη κάμερα. Δεν νοείται να κολλάει το GPS την ώρα που εξερευνείς την πόλη ή να βγαίνουν θολές οι φώτο απ’ τα Σαββατιάτικα ξενύχτια και τις εκδρομές. Ένα iPhone ακούγεται καλή ιδέα και έρχεται σε ακόμα καλύτερη τιμή. Τόσο καλή τιμή που μπορεί να γίνει και το οικογενειακό «δώρο επιβράβευσης» για την επιτυχία σου. 

Βρες εδώ όλες τις επιλογές σου σε μεταχειρισμένα κινητά iPhone
 

Τόσο καιρό προετοιμαζόσουν γι’ αυτή τη στιγμή… λίγο ακόμα και θα βρεθείς επιτέλους πίσω απ’ τα φοιτητικά θρανία. Βρες στο iRepair e-shop όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι, κάνε τις τελευταίες σου αγορές και συντονίσου σε μια εποχή νέων υπέροχων εμπειριών.