click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
7 απαραίτητα tech αξεσουάρ παραλίας για ξέγνοιαστο καλοκαίρι Pin Tweet Share

7 απαραίτητα tech αξεσουάρ παραλίας για ξέγνοιαστο καλοκαίρι

23/06/2021
Απόλαυσε το μπάνιο σου με αδιάβροχα αξεσουάρ και gadgets παραλίας, όπως κι αν φαντάζεσαι τον εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι. 

Το καλοκαίρι έχει δικούς του κανόνες και δική του τεχνολογία. Τι να κάνεις το tablet αν ξεμένει από μπαταρία; Πώς θα βγάλεις τη σταθερή selfie αν δεν έχεις τρίποδο; Πώς θα βγάλεις φωτογραφίες στο νερό χωρίς αδιάβροχη θήκη; 

Συγκεντρώσαμε όλα τα «αξεσουάρ πρώτης ανάγκης» για την παραλία για να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς να ανησυχείς για τις συσκευές σου.

1. Αδιάβροχη θήκη για το κινητό

Καημό το έχεις να βγεις μια φωτογραφία κάτω απ’ το νερό. Ε, λοιπόν σου έχουμε «δροσερά» νέα. Δεν χρειάζεται να έχεις action camera για να έχεις υποβρύχιες selfie. Αρκεί η Baseus Let’s go αδιάβροχη θήκη θαλάσσης με 4 επίπεδα προστασίας για να βουτάς έως και 30 μέτρα, κάνοντας χρήση της οθόνης αφής μέσα στο νερό. Έχει και εργονομικό κορδόνι σιλικόνης για να το φοράς στο λαιμό και να κολυμπάς άνετα και εσύ και το κινητό σου.  
 
Baseus Let’s go slip cover αδιάβροχη θήκη για κινητά 14.99€  
Την ΘΕΛΩ μαζί μου

2. Ασύρματα ακουστικά 

Είσαι beat lover και η μουσική σε ταξιδεύει. Ειδικά όταν έχεις μπροστά σου μια θάλασσα, η σύνδεση γίνεται εύκολα. Όσο εύκολα συνδέονται και τα Koniycoi ασύρματα ακουστικά με το κινητό σου, για όλες τις στιγμές που θες απομονωθείς στη μουσική σου και να χαλαρώσεις. Έχουν τέλειο ήχο, αντέχουν έως και έως 10 μέτρα απόστασης και 8 ώρες συνεχόμενης ακρόασης, για να νιώσεις τα summer vibes να σε «αγκαλιάζουν» μαζί με τον ήλιο.
 
 
Koniycoi ασύρματα ακουστικά Bluetooth SK1  16.99€ 

3. Μπρελόκ για AirTag

Ε ναι, στην παραλία αρχίζουν οι μεταγραφές, μισοί μέσα μισοί έξω να «φυλάνε» τα πράγματα.  Αν έχεις AirTag, τώρα μπορείς να αποκτήσεις και το κατάλληλο μπρελόκ για να το στερεώσεις στην τσάντα σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και σίγουρα πιο συχνά μέσα στο νερό για βουτιές, παρά εκτός για να σκανάρεις την ακτή.
 
 
FoneFX AirTag μπρελόκ σιλικόνης 7.99€ 
Το ΘΕΛΩ μαζί μου

4. Powerbank για το κινητό

Ξεκινάς για παραλία το πρωί και σε βρίσκει η νύχτα. Απρόβλεπτοι οι νόμοι του καλοκαιριού. Τι κάνεις όμως όταν το κινητό διαμαρτύρεται με 20% τα μπαταρία και χρειάζεσαι και GPS για την επιστροφή; Έχεις το Rock Powersack Powerbank που όχι μόνο φορτίζει το κινητό σου, αλλά έχει και ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας για να μην υπερθερμανθεί. Τέλειο; 
 
Rock Powersack Powerbank 5.000mAh 16.99€ 
Το ΘΕΛΩ μαζί μου

5. Powerbank για tablet και iPad 

Ακόμη κι’ αν δεν σε βρει η νύχτα, η “χαμηλή μπαταρία” θα σε βρει. Λίγο η video κλήση σε φίλους για να δείξεις τη θάλασσα, λίγο το e-book που σε έχει συνεπάρει, η μπαταρία θα διαμαρτυρηθεί και άντε να βρεις πρίζα στην ονειρεμένη-απομονωμένη παραλία που βρίσκεσαι. Θα βρεις όμως την ησυχία σου με το Baseus μίνι JA Powerbank που φορτίζει έως 3 συσκευές ταυτόχρονα, για να μην αφήσει ούτε το κινητό παραπονεμένο, ούτε τους φίλους χωρίς μπαταρία.
 
 
Baseus μίνι JA Powerbank ταχείας φόρτισης 30000mAh 39.99€ 
Το ΘΕΛΩ μαζί μου

6. Τρίποδο για κινητό 

Ομαδική φωτογραφία με την παρέα σημαίνει πως κάποιος θα μείνει εκτός για να την τραβήξει. Για να είναι όλοι στο «κάδρο», φροντίζει το Baseus Lovely Uniaxial που στηρίζει το κινητό σου και έχει ενσωματωμένα πλήκτρα για να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο ασύρματα, με Bluetooth τηλεχειριστήριο, ακόμα και σε απόσταση 10 μέτρων και να κινείσαι μόνο όταν θέλεις να αλλάξεις πόζα. 
 
 
Baseus Lovely Uniaxial Bluetooth Folding Stand Stabilizer 59.99€ 
Το ΘΕΛΩ μαζί μου

7. Φορητό ανεμιστηράκι 

Ακόμα και στη σκιά, όταν έρχεται το ελαφρύ αεράκι στο πρόσωπό σου, νιώθεις μια ανακούφιση. Ωραία η ζέστη, αλλά καλύτερη η δροσιά. Ο Baseus ανεμιστήρας είναι το gadget που θέλεις όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική. Compact μέγεθος, λειτουργεί με φορτιζόμενη μπαταρία και σε δροσίζει έως και 13 ώρες, για να αντέχεις και τις πιο «καυτές» ημέρες. 
 
 
Baseus τετράγωνος φορητός αναδιπλούμενος ανεμιστήρας 21.99€ 
Τον ΘΕΛΩ μαζί μου
Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, παιχνίδι, κύμα, αμμουδιά και ήλιος και αυτά τα καλοκαιρινά αξεσουάρ τεχνολογίας θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τον δικό σου μικρό «παράδεισο» στην παραλία.