click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
5 αξεσουάρ για το tablet που κάνουν τη διαφορά Pin Tweet Share

5 αξεσουάρ για το tablet που κάνουν τη διαφορά

29/01/2021
Το tablet σου είναι πολύτιμο και θέλεις να το περιποιηθείς. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς βέβαια, το βασικό κίνητρο είναι να κάνεις και τη ζωή σου πιο εύκολη. Και για τις δύο περιπτώσεις, ο κόσμος της τεχνολογίας έχει δημιουργήσει το κατάλληλο αξεσουάρ που εντυπωσιάζει, ενισχύει, ολοκληρώνει την εμπειρία σου και μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις ακόμα και το PC σου.

Θήκη, θήκη, και πάλι θήκη

Το έχεις ακούσει αμέτρητες φορές, αλλά θα το καταλάβεις μόνο όταν γλιστρήσει η συσκευή απ’ τον καναπέ. Η θήκη προστατεύει. Ειδικά ένα tablet που είναι φορητό «απ’ τη φύση του» και μετακινείται γραφείο – κουζίνα – σαλόνι, μπορεί εύκολα να έχει ατύχημα στη διαδρομή. Γι’ αυτό υπάρχουν δύο τύποι θήκης: “back cover” που καλύπτει την πίσω πλευρά της συσκευής και “book cover” που αγκαλιάζει όλη τη συσκευή όπως ένα βιβλίο. Υπάρχει βέβαια και μία τρίτη εκδοχή, που είναι ακόμα πιο πρακτική. Μια θήκη που καλύπτει όλη τη συσκευή και ταυτόχρονα λειτουργεί σαν stand για να τοποθετείς το tablet σου. Και σίγουρα θα είναι πιο βολικό απ’ τα βιβλία που χρησιμοποιείς κατά καιρούς για να το στηρίξεις.
 

 
Targus Universal Protective Case and Stand For 7′ Tablets σε τιμή 6.99€
Πενάκι για πολλές χρήσεις

Αυτό ίσως δεν το έχεις ακούσει. Υπάρχει ένα ειδικό πενάκι αφής για touchscreen συσκευές. Τι κάνεις με αυτό; Ό,τι ακριβώς έκανες και πριν σε κινητό ή tablet, αλλά χωρίς να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου. Από τη μία πλευρά έχει μαλακή επιφάνεια που ακουμπά απαλά την οθόνη αφής, χωρίς κανέναν κίνδυνο φθοράς και απ’ την άλλη είναι στυλό για χρήση στο χαρτί. Ναι, είναι κυριολεκτικά 2 σε 1. Οπότε αν δεν θέλεις να αφήνεις δαχτυλιές στο tablet σου και κινείσαι συνέχεια μεταξύ χαρτιού και οθόνης, ένα τέτοιο gadget θα σε βολέψει πολύ για σημειώσεις της στιγμής.
 

 
Stylus Pen Crystal 2 in 1 σε τιμή 4.99€
Δύο επιλογές για προστασία οθόνης

Την οθόνη του tablet σου την κοιτάζεις πολύ συχνά. Σίγουρα δεν θέλεις να βλέπεις πάνω της σκόνες, ούτε κάποιο ράγισμα να σου χαλάει το streaming και την ποιότητα προβολής. Έχεις δύο επιλογές για να αποφύγεις αυτό το σενάριο: μεμβράνη ή τζαμάκι προστασίας. Η μεμβράνη λειτουργεί σαν ένα στρώμα προστασίας για μικρογρατζουνιές και σκόνη. Το τζαμάκι προστασίας προσφέρει πιο δραστική προστασία από χτύπημα, ράγισμα ή σπάσιμο. Το Τempered Glass είναι μία από τις πιο ανθεκτικές επιλογές σε προστατευτικό γυαλί γιατί παρέχει ουσιαστικά προστασία πολλών στρωμάτων. Κατασκευάζεται με ειδική χημική διαδικασία και καταφέρνει να απορροφά τους κραδασμούς και να έχει αντιχαρακτική αντίσταση. Που σημαίνει πως το tablet σου αποκτά «σωματοφύλακα».
 

 
Στα iRepair θα βρεις το κατάλληλο προστατευτικό οθόνης για το μοντέλο της συσκευής σου.

Σετ καθαρισμού, το πιο επίκαιρο gadget

Θέλεις να καθαρίζεις το tablet σου πιο συχνά, αλλά φοβάσαι μήπως χαλάσεις την οθόνη του με προϊόντα αλκοόλης; Βλέπεις τη σκόνη στην οθόνη και φυσάς με την ελπίδα να απομακρυνθεί; Τα αόρατα μικρόβια σου έχουν γίνει μόνιμη σκέψη;  Αν ταυτίζεσαι, ένα σετ καθαρισμού είναι για σένα. Είναι μικρό σε μέγεθος και φορητό για να το έχεις πάντα μαζί σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ψεκάσεις με το σπρέι και να σκουπίσεις χρησιμοποιώντας πανάκι με μικροίνες. Μετά μπορείς να καθρεφτιστείς ελεύθερα στην καθαρή οθόνη του.
 

 
Baseus σετ καθαρισμού οθόνης σε τιμή 9.99€
Βάση γραφείου για άνεση σπιτιού

Όταν αγόρασες tablet σκεφτόσουν πόσο χρηστικό gadget είναι. Ελαφρύ, φορητό και ιδανικό για να διαβάζεις e-book ή να βλέπεις συνταγές όσο μαγειρεύεις. Υπάρχει όμως ένα αξεσουάρ που το συμπληρώνει απόλυτα και το κάνει ακόμα καλύτερο. Μια βάση γραφείου είναι ιδανική για να το στηρίξει σε όποια επιφάνεια θέλεις και στο ύψος που χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή, ώστε να το αξιοποιείς με σωστή στάση σώματος και ελεύθερα χέρια. Ίσως αυτή η βάση είναι το «έτερον ήμισυ» του tablet σου.
 

Baseus Literary Youth βάση γραφείου σε τιμή 12.99€
Θέλεις να προστατεύσεις τη συσκευή σου; Να την αξιοποιήσεις καλύτερα; Να βελτιώσεις την εμπειρία σου μαζί της; Σίγουρα ένα από αυτά και τα βρίσκεις όλα διαθέσιμα στα καταστήματα iRepair.