click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
3 είδη tempered glass για προστασία οθόνης κινητού που θα θέλεις να δοκιμάσεις Pin Tweet Share

3 είδη tempered glass για προστασία οθόνης κινητού που θα θέλεις να δοκιμάσεις

25/06/2021
Προστασία οθόνης κινητού από ραγίσματα, σκόνες, αδιάκριτα βλέμματα, δαχτυλιές και μπλε φως. Τι διαλέγεις;

Η εμπειρία όλων λίγο-πολύ δείχνει ότι υπάρχουν πολλοί (δημιουργικοί) τρόποι να ραγίσει η οθόνη ενός κινητού. Να πέσει απ’ τα χέρια, να γρατζουνιστεί από τα κλειδιά στην τσέπη, ακόμα και να γλιστρήσει απ’ το τραπέζι με θήκη!
 

 
Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει ένας τρόπος να προφυλάξεις δραστικά την οθόνη του κινητού σου και λέγεται tempered glass. 

Πρόκειται για ένα γυαλί προστασίας οθόνης που μειώνει την πιθανότητα θραύσης της οθόνης σε περίπτωση που πέσει ή χτυπηθεί. Γίνεται κυριολεκτικά η «ασπίδα» του κινητού σου μέσα στην καθημερινότητα… αλλά δεν σταματά εκεί! Έχει ξεχωριστές ιδιότητες διευρυμένης προστασίας!

Τι κάνει τη διαφορά στο «Tempered Glass»;
 

Το tempered glass εφαρμόζει αρμονικά πάνω στην οθόνη του κινητού και είναι απόλυτα ανθεκτικό. Ουσιαστικά είναι ένα ψημένο γυαλί. Θερμαίνεται σε υψηλή θερμοκρασία και ψύχεται απότομα, αυξάνοντας τη σκληρότητα του υλικού. Μετά την επεξεργασία, μπορεί να αντέξει την επαφή με αιχμηρά αντικείμενα και αν δεχτεί χτύπημα, απορροφά τους κραδασμούς για να μη δημιουργηθούν θρύμματα στην οθόνη του κινητού. Με λίγα λόγια; 

Η δουλειά του είναι να προστατεύει από γρατζουνιές και πτώσεις και είναι έτοιμο να «θυσιαστεί» σε περίπτωση πρόσκρουσης, για να σπάσει εκείνο αφήνοντας την οθόνη του κινητού άθικτη. 

Είναι ένα καθαρό και λείο διαφανές γυαλί με καταπληκτική ευκρίνεια για να αναδεικνύει τα χρώματα της οθόνης και ανάλογα με το τζαμάκι οθόνης που θα διαλέξεις, προστατεύει διπλά το κινητό σου! 
 

Ποια είναι η καλύτερη προστασία οθόνης κινητού για σένα;

 

1. Προστασία από χτυπήματα, σκόνες και… αδιάκριτα βλέμματα!

Η FoneFX Defense Privacy Premium θα γίνει η «αόρατη» ασπίδα οθόνης για το αγαπημένο σου iPhone. Είναι full frame και αγκαλιάζει ολόκληρη την οθόνη του κινητού σου ενώ έχει 9H σκληρότητα και 0,3 χιλ. πάχος, για να το προστατεύει δραστικά από τις φθορές της καθημερινής χρήσης, τις γρατζουνιές και τη σκόνη. Ο ρόλος της όμως δεν τελειώνει εκεί. Χάρη στην ειδική κατασκευή της, προστατεύει και τα προσωπικά σου μηνύματα από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επιτρέπει να βλέπεις την οθόνη μόνο όταν το κινητό είναι τοποθετημένο σε γωνία 90° και όταν το γέρνεις στο πλάι το περιεχόμενο της οθόνης δεν είναι πια ορατό σε «ξένα» μάτια. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι μόνο εσύ βλέπεις την οθόνη σου, αλλά όχι όσοι βρίσκονται γύρω σου! 
 

 
FoneFX Defense Privacy Premium τζάμι προστασίας (full frame) με τιμή 14.99€
Βρες εδώ το τζαμάκι Privacy που ταιριάζει στο iPhone σου!
*Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα καθαριστικό πανάκι και ένα σετ καθαρισμού, για εύκολη τοποθέτηση.

2. Προστασία από χτυπήματα, σκόνες και… blue light!

Το μπλε φως είναι ο εχθρός των ματιών σου. Γνωστό και ως HEV (High-energy Visible Light) είναι το blue light που εκπέμπουν οι οθόνες και δεν διαφέρει πολύ από το φως του ήλιου. Κουράζει τα μάτια, επηρεάζει την επιδερμίδα και τον ύπνο σου. Το FoneFX Defense Anti Blue Light τζάμι προστασίας είναι αυτό που «θωρακίζει» και το κινητό σου από χτυπήματα και σκόνες, αλλά και τα μάτια σου ενάντια στο μπλε φως. Χάρη σε ένα ειδικό φίλτρο, αόρατο στο ανθρώπινο μάτι, μπλοκάρει το  Blue Light για να μην επιβαρύνει τα μάτια τις ώρες που κοιτάζεις την οθόνη. Έχει πάθος μόλις 0,3 χιλ. και ανθεκτικότητα 9H για να προφυλάσσει την οθόνη του κινητού από φθορές και χτυπήματα, ενώ εξασφαλίζει ποιότητα χρωμάτων και βάθος εικόνων. 
 

 
FoneFX Defense Anti Blue Light Premium full frame τζάμι προστασίας με τιμή 14.99€
Βρες εδώ το τζαμάκι Anti Blue Light που ταιριάζει στο iPhone σου!
*Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα καθαριστικό πανάκι και ένα σετ καθαρισμού, για εύκολη τοποθέτηση.

3. Προστασία από χτυπήματα, σκόνες και… δαχτυλιές!

Το τζάμι προστασίας FoneFX Defense Elite Premium είναι αυτό που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι για να προστατεύει το κινητό σου από το αντηλιακό. Έχει ειδική επίστρωση για να μην αφήνεις πάνω στην επιφάνεια του κινητού δαχτυλιές και αποτυπώματα, ενώ προσφέρει μία απαλή αίσθηση στην αφή. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για λεκέδες από λάδι ή δαχτυλιές σε κάθε σου άγγιγμα. Φυσικά, δεν χάνει την ανθεκτικότητά του με 9H σκληρότητα, για να θωρακίζει απόλυτα την οθόνη του κινητού σου και είναι εξαιρετικά λεπτό, με πάχος 0,3 χιλ. για άνετη χρήση και εκπληκτική αίσθηση αφής με καλύτερη ανταπόκριση.  
 

 
FoneFX Defense Elite Premium τζάμι προστασίας με τιμή 9.99€
Βρες εδώ το τζαμάκι Elite που ταιριάζει στο iPhone σου!
*Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα καθαριστικό πανάκι και ένα σετ καθαρισμού, για εύκολη τοποθέτηση.

Το κινητό σου αντέχει περισσότερα απ’ όσα νομίζεις.
 

Με το FoneFX τζάμι προστασίας θα διώξεις κάθε ανησυχία και θα υποδεχτείς μια νέα εποχή, χωρίς άγχος για την ασφάλεια της οθόνης του κινητού σου. Ζήτησε το tempered τζαμάκι οθόνης που σου ταιριάζει σε ένα κατάστημα iRepair  ή αγόρασε το online από το  iRepair e- shop  για απόλυτη προστασία της οθόνης του κινητού σου.