click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
​5 gadgets που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις στις διακοπές σου! Pin Tweet Share

​5 gadgets που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις στις διακοπές σου!

28/07/2016

Για κάποιους οι διακοπές είναι πλήρης αποσύνδεση – όχι κινητό, όχι υπολογιστής, όχι tablet. Για κάποιους άλλους η τεχνολογία είναι απαραίτητη για να χαλαρώσουν στις διακοπές τους. 

Ποια gadget και αξεσουάρ όμως είναι απαραίτητο να πάρεις μαζί σου στις διακοπές για να κάνουν ακόμα πιο ξέγνοιαστες τις ημέρες που θα περάσεις μακριά από το σπίτι; Εάν αφήσεις λίγο χώρο στη βαλίτσα σου για τα παρακάτω αξεσουάρ θα τραγουδάς το όνομα μας στην ξαπλώστρα!

Power bank
Ένα powerbank μέσα στη τσάντα θαλάσσης είναι τόσο απαραίτητο όσο το smartphone και το tablet σου. Στις διακοπές μας μιλάμε πολύ περισσότερο, παίζουμε παιχνίδια, ασχολούμαστε περισσότερο με τα κοινωνικά δίκτυα, ακούμε μουσική, σερφάρουμε ασταμάτητα και όλα από τη συσκευή που έχουμε μαζί μας. Εάν κάνουμε όλα αυτά είναι σίγουρο πώς η χαμηλή ένδειξη μπαταρίας θα εμφανιστεί γρηγορότερα από το αναμενόμενο στην οθόνη μας και μετά από αυτό, το σβήσιμο της συσκευής είναι προδιαγεγραμμένο. Γιατί που θα βρεις πρίζα να φορτίσεις στην παραλία; Το power bank θα προσφέρει μια πλήρη φόρτιση στη συσκευή σου, δίνοντας της ξανά πνοή για όλη της υπόλοιπη ημέρα που θα βρίσκεσαι στην παραλία. 

Ασύρματο ηχείο
Τι πιο ωραίο να χαλαρώνεις στην παραλία και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις εσύ και η παρέα σου την αγαπημένη σας μουσική; Ηχείο με τεχνολογία Bluetooth που συνδέεται αυτόματα με το smartphone και το tablet σου είναι ότι χρειάζεσαι!

Ακουστικά
Θέλετε να ακούτε πολύ δυνατά τη μουσική σας στην ξαπλώστρα, αλλά να μην είστε τόσο ενοχλητικοί όσο αυτοί που παίζουν ρακέτες μπροστά σας; Η λύση είναι απλή: ακουστικά. Ήρθε η ώρα να «βουτήξετε» στη μεγάλη ποικιλία ακουστικών που θα βρείτε στα καταστήματα iRepair.

Selfie sticks/ remote control shutters
Μια επιτυχημένη selfie χρειάζεται και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να πετύχεις την καλύτερη γωνία λήψης. Βρίσκεσαι στην πιο μαγευτική παραλία και θέλεις το τοπίο πίσω σου να αγκαλιάσει εσένα και το χαλαρό σου χαμόγελο στο φακό; Είστε μεγάλη παρέα και πώς χωρέσετε όλοι μαζί μέσα στο κάδρο λήψης; Θέλεις να βγάλεις selfie που να μην φαίνεται ότι είναι selfie; Όλες οι ερωτήσεις καταλήγουν στην ίδια απάντηση.

Αδιάβροχη θήκη προστασίας
Πώς γίνεται να έχεις το smartphone σου πάντα μαζί σου στις διακοπές χωρίς να ανησυχείς για την προστασία του από το νερό, τη σκόνη και την άμμο; Απλά το τοποθετείς σε μια αδιάβροχη θήκη που την τυλίγεις γύρω από τον καρπό ή την κρεμάς στον λαιμό σου και δεν έχεις πια λόγο να ανησυχείς για τίποτα!

Α! Θα βγάλεις και τις πιο εντυπωσιακές underwater φωτογραφίες του καλοκαιριού.

Τι άλλο λείπει; Βρες ότι ψάχνεις στα καταστήματα iRepair και… ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!