click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Φέτος θα στήσεις σκηνή; Tech εξοπλισμός κάμπινγκ για να τα έχεις όλα! Pin Tweet Share

Φέτος θα στήσεις σκηνή; Tech εξοπλισμός κάμπινγκ για να τα έχεις όλα!

26/07/2021
Αν στήσεις σκηνή φέτος το καλοκαίρι, σημείωσε μία (διαχρονική) λίστα με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ κάμπιγνκ για να έχεις αξέχαστες διακοπές.

Αποφάσισες να πας για camping. Σίγουρα η επιστροφή στη φύση και ο ύπνος δίπλα στο κύμα θα σε ξεκουράσουν. Αρκεί βέβαια να έχεις μαζί σου τα σωστά αξεσουάρ camping που θα σε βοηθήσουν να γίνεις survivor και να μη πας γυρεύοντας… αλλά οργανωμένα για να το απολαύσεις πραγματικά και να γίνει η σκηνή το ιδιωτικό σου «βασίλειο» και εσύ αληθινός εξερευνητής!
 

Tech εξοπλισμός κάμπινγκ: όλα όσα θα χρειαστείς!

1. Όταν όλες οι πρίζες είναι απασχολημένες, power bank!

Μπορεί να μη το έχεις προσθέσει στη λίστα με τα απαραίτητα είδη camping, αλλά αυτό το gadget είναι στα must take (μαζί με το αντικουνουπικό). Γιατί όταν οι άλλοι κάνουν «ουρά» για μία φόρτιση, εσύ θα έχεις το Baseus Mulight Quick Charge στη σκηνή για να φορτίζεις έως και 5 συσκευές ταυτόχρονα.

Έχει χωρητικότητα 30000mAh 33W για να έχεις πραγματική αυτονομία για μέρες και βάρος 495 γρ. για να το έχεις πάντα στην τσάντα σου. Το απόλυτο αξεσουάρ σου δίνει παντού και πάντα ενέργεια, ακόμα και στα πιο απομονωμένα μέρη. 
 

 
Baseus Mulight Quick Charge powerbank με τιμή 69.99€
Αν θέλεις ένα power bank που διαρκεί για μέρες, βρες το Baseus μίνι JA Powerbank εδώ με 30000mAh απόδοση μπαταρίας και τιμή μόλις 39.99€. Φορτίζει έως και 3 συσκευές ταυτόχρονα για να έχεις μία ανεξάντλητη πηγή ενέργειας μαζί σου.

2. Όταν θέλεις να κάνεις μίνι party, αδιάβροχο ηχείο! 

Σαν βγεις στον πηγαιμό για το camping, να έχεις μαζί σου ένα φορητό ασύρματο ηχείο. Γιατί το τρίπτυχο του επιτυχημένου camping είναι: σκιά, ζεστό νερό και καλή μουσική.  Έτσι το Sonos Roam μπαίνει μόνο του στη λίστα με τα απαραίτητα αξεσουάρ camping με 10 ώρες συνεχόμενης ακρόασης και αδιαβροχοποίηση. Είτε είσαι στην παραλία το πρωί, είτε το βράδυ βλέποντας τα αστέρια και τα φώτα της πόλης από μακριά, θα είναι μαζί σου και η αγαπημένη σου μουσική να «ντύνει» τις διακοπές σου με καλή διάθεση.
 

 
Sonos Roam φορητό αδιάβροχο ασύρματο έξυπνο ηχείο με τιμή 179.99€
3.Όταν θέλεις να πάρεις μια «ανάσα», φορητός ανεμιστήρας! 

Απ’ τα «κακά» του camping είναι η ζέστη. Πιθανόν να μη μπορείς να πάρεις μαζί σου το κλιματιστικό απ’ το σπίτι. Πιθανόν να μη μπορείς να πάρεις ούτε τον ανεμιστήρα. Τι μπορείς όντως να πάρεις; Το μικρό σε μέγεθος Baseus bear ανεμιστηράκι. Είναι απολύτως φορητό με 134 γρ. βάρος και μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να μοιάζει πολυτέλεια, αλλά θα γίνει το αγαπημένο σου αξεσουάρ όταν θέλεις λίγο δροσερό αέρα.

Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία έως και 13 ώρες, αλλά και σαν power bank αν ξεμείνεις από μπαταρία στο κινητό. Εκεί που σκέφτεσαι «να είχα τώρα μια βεντάλια ή μια πισίνα με πάγο» έρχεται το ανεμιστήρας τσέπης να σε δροσίσει. 
 

 
Baseus bear φορητός αναδιπλούμενος ανεμιστήρας με τιμή 24.99€
Βρες το  εδώ
4. Όταν θέλεις βουτιά με το κινητό, αδιάβροχη θήκη! 

Το πρωινό ξύπνημα στο camping συνοδεύεται με βουτιά στη θάλασσα. Αν θέλεις να πάρεις και το κινητό σου μαζί, για να μη το αφήσεις μόνο του στην παραλία, μπορείς με μία αδιάβροχη θήκη για κινητά με λουράκι. Κλείνει με ειδικό κλιπ και προστατεύει το κινητό σου από το νερό, την άμμο και τη σκόνη, ενώ επιτρέπει να κάνεις χρήση του smartphone σου ακόμα και μέσα στη θάλασσα. Ίσως μετά την πετσέτα και το αντηλιακό, να σου φανεί απ’ τα πιο χρήσιμα είδη παραλίας και να γίνει το αξεσουάρ που θα παίρνεις μαζί σε κάθε γρήγορη βουτιά.
 

 
Αδιάβροχη θήκη για κινητά (max 5.5) με τιμή 6.99€
Βρες το εδώ
5. Όταν έρχεται η ώρα που νυχτώνει, αλλά η φώτο επιβάλλεται, flash light! 

Σίγουρα δεν είναι για όλους από τα είδη camping πρώτης ανάγκης, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον gadget που μπορείς να έχεις μαζί σου. Ρομαντικό το φως των αστεριών, δυνατό το flash του κινητού, δύσκολες οι φωτογραφίες όταν κλείσουν τα φώτα του camping. Υπάρχει μια λύση και είναι το RK-10 FLASH LIGHT, που τοποθετείται στο κινητό και λειτουργεί σαν μίνι προβολέας για το νυχτερινό τοπίο ή την αναμνηστική selfie.

Βγάζει 100 φωτογραφίες σε μία μόνο φόρτιση και αν σου αρέσουν οι νυχτερινές λήψεις, θα γίνει ένας καλός «φίλος» στις βόλτες σου και στις αναμνηστικές selfie σου.
 

 
RK-10 FLASH LIGHT με τιμή 9.99€
Βρες το εδώ
Μπορεί το camping να έχει συνδεθεί με «λιγότερο οργανωμένες διακοπές», αλλά όσοι κάνουν camping ξέρουν πώς θέλει καλή οργάνωση! Αν λοιπόν ψάχνεις τι να πάρεις μαζί σου, βάλε στο πρόγραμμα τον tech εξοπλισμό camping  και στη λίστα αυτά τα 5 αξεσουάρ κάμπινγκ που θα χρειαστούν για να ζήσεις τη μαγεία της φύσης… χωρίς να «αποχαιρετήσεις» τις ανέσεις του πολιτισμού.