click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Το gadget με τις περισσότερες πωλήσεις μέσα στο 2021 Pin Tweet Share

Το gadget με τις περισσότερες πωλήσεις μέσα στο 2021

05/12/2021

Το 2021 σε συνέχεια του 2020 μας έκανε να περάσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών μας, καθώς πλέον οι ζωές μας έχουν ψηφιοποιηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό λόγω της πανδημίας. Το γεγονός αυτό έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη πολλών εφαρμογών αλλά και τη διάδοση gadget που πριν να μας ήταν άγνωστα, ή τουλάχιστον χρησιμοποιούνταν από μικρή μερίδα κόσμου και για πολύ συγκεκριμένους σκοπούς. Εφαρμογές όπως το Zoom και το ΤikΤok είναι πλέον γνωστές σε όλους όπως επίσης έχουμε εξοικειωθεί με gadget όπως το ring light. Αυτό είναι και το προϊόν με τις περισσότερες πωλήσεις διεθνώς στην κατηγορία του μέσα στο χρόνο που φεύγει. 

Η ίδια τάση παρατηρήθηκε και στα καταστήματα της iRepair μέσα στο 2021 ενώ εκτενές ρεπορτάζ για τα ring light παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ “Από τις 6”, από τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά, από το κατάστημα iRepair Πειραιά.

Το ring light είναι μια λάμπα led σε σχήμα κύκλου και όπως όλες οι λάμπες, διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και εντάσεις φωτός. Ο κύριος σκοπός του είναι η μείωση των σκιών στο πρόσωπο και η τελειοποίηση των χαρακτηριστικών. Γενικά, το ring light είναι ένα εύχρηστο εργαλείο φωτισμού πολλαπλών χρήσεων που επιτρέπει στους χρήστες να επιτύχουν μια ομοιόμορφη πηγή φωτός που έρχεται κατευθείαν από την κατεύθυνση της κάμεράς τους. Το πλεονέκτημά του είναι η δυνατότητα να προσδίδει διάφορους τόνους φωτός και να ανεβάζει την ποιότητα μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο χωρίς να είναι απαραίτητο κάποιος να διαθέτει ακριβό φωτογραφικό εξοπλισμό. 

Μέρος της επιτυχίας του gadget αυτού είναι και το γνωστό σε όλους μας πλέον TikTok, το οποίο ξεκίνησε να κάνει την εμφάνισή του το 2018. Ενδεικτικό της αλματώδους πορείας του είναι πώς στις αρχές του 2018 η πλατφόρμα διέθετε 55 εκατ. χρήστες και στο τέλος του ίδιου έτους ο αριθμός αυτός είχε εκτοξευτεί στα 271 εκατ. και ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε δώδεκα μήνες αργότερα για να φτάσει μέσα στο 2021 στο ένα δισεκατομμύριο! Μέσα στην πανδημία και την κοινωνική απομόνωση που αυτή επέβαλε, ένα μεγάλο μέρος κόσμου, κυρίως νέων και εφήβων, βρήκε διέξοδο στην εφαρμογή αυτή. Το γεγονός αυτό ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τη δημοφιλία του ring light, καθώς οι νέοι ήθελαν να δημιουργούν όσο το δυνατόν καλύτερο περιεχόμενο και το gadget αυτό είναι η πιο άμεση και εύκολη λύση.

Ακόμα ένας σημαντικός παράγοντας που συνετέλεσε στην αύξηση των πωλήσεων είναι ο χρόνος που περνάμε στην αναμονή βίντεο-κλήσεων, κοιτάζοντας απλά τον εαυτό μας στην κάμερα, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτών όπου παρατηρούμε περισσότερη ώρα το είδωλό μας παρά τον συνομιλητή μας. Αυτό μας έκανε να παρατηρούμε ατέλειες στο πρόσωπό μας που μέχρι πριν λίγους μήνες αγνοούσαμε. Έτσι το καταναλωτικό κοινό στραφηκε στην γρήγορη λύση της αγοράς ενός ring light, για να φωτίσει καλύτερα το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων.

Baseus Live Stream holder/table stand (10” Light Ring)
Βρες το εδώ