click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Τα gadgets που θα θέλεις να έχεις το 2022 Pin Tweet Share

Τα gadgets που θα θέλεις να έχεις το 2022

31/12/2021

Η νέα χρονιά έφτασε και χρειάζεται αυτά τα 5 gadget τεχνολογίας για να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη το 2022!

 

1. 4Smarts Metal mousepad

Η εργασία από το σπίτι και η διαδικτυακή εκπαίδευση μας έκανε όλους να χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή του σπιτιού μας πολύ περισσότερο από πριν. Ίσως είναι καιρός να αντικαταστήσεις την παλιά επιφάνεια που σύρεις το ποντίκι σου με μια νέας τεχνολογίας. Η συγκεκριμένη προσφέρει εύκολο και ομαλό χειρισμό του ποντικιού, μειώνοντας έτσι τον πόνο στο χέρι και στον καρπό. Διαθέτει ειδική πλαστική επιφάνεια για τέλεια ολίσθηση και αναγνώριση ακριβείας του αισθητήρα του ποντικιού. Επίσης διαθέτει ελαστικό υλικό στην κάτω πλευρά, το οποίο είναι αντιολισθητικό και δεν αφήνει γρατσουνιές στην επιφάνεια του γραφείου σου. Τέλος διαθέτει πλαίσιο αλουμινίου που το κάνει να ξεχωρίζει.


 

Απόκτησέ το!
 

2. 4Smarts UltiMAG DuoFold ασύρματος φορτιστής 15W (4S23)

Ιδιαίτερα χρήσιμος τη νέα χρονιά θα σου φανεί και αυτός ο ασύρματος φορητός φορτιστής, ιδανικός για για το iPhone και για όλα τα μοντέλα του Apple Watch. Χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορείς να φορτίσεις ταυτόχρονα το iPhone και το Apple Watch σου ασύρματα, ενώ διαθέτει ειδικούς μαγνήτες οι οποίοι διασφαλίζουν ότι οι συσκευές σου θα μείνουν σταθερές στη θέση τους ενώ φορτίζουν. Παρέχει ισχύ έως 15W, αλλά είναι και έξυπνος καθώς η κάθε συσκευή παίρνει το ρεύμα που πρέπει να πάρει. Απλά ακούμπησε το πίσω μέρος της συσκευής σου πάνω στον ασύρματο φορτιστή.


 

Απόκτησέ το!
 

3. Baseus Otaku life rotary lazy holder (for phone or tablet) (BA54)

Πόσες φορές θες να δεις κάτι στο κινητό ή το τάμπλετ σου ενώ παράλληλα ασχολείσαι με κάτι άλλο και δεν έχεις πώς να το κρατάς ή που να το στερεώσεις; Αν λοιπόν αυτό σου τυχαίνει όλο και πιο συχνά τελευταία, αυτό το αξεσουάρ θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Με αυτό μπορείς να στηρίξεις το κινητό/iPad/tablet σε όποια επιφάνεια σε βολεύει και να προσαρμόσεις το ύψος και τη γωνία που θέλεις, είτε κατακόρυφα είτε οριζόντια. Έτσι θα απολαμβάνεις ανενόχλητος την αγαπημένη σου ταινία ή σειρά και θα μπορείς να διαβάσεις χωρίς να πιάνεσαι!

Απόκτησέ το!

4. Usams Multi-function Mini Ultraviolet Sterilizer

Αυτό το μίνι και φορητό gadget είναι ειδικά κατασκευασμένο για να διατηρεί τα gadget και τα μικρά σου αντικείμενα καθαρά και αποστειρωμένα! Είναι τόσο ισχυρό που σκοτώνει έως και 99.9% των βακτηρίων σε μόλις 5 λεπτά καταστρέφοντας το συνολικό μικροβιακό DNA αποτρέποντας ταυτόχρονα την αναπαραγωγή και την αυτο-αναπαραγωγή των μικροβίων! Η απολύμανση μάλιστα συνδυάζεται με λειτουργία αρωματοθεραπείας, απλά ρίχνοντας 2 – 3 σταγόνες αρώματος στην τρύπα της αρωματοθεραπείας. Ιδανικό για ταξιδιώτες, το γραφείο, το σπίτι και για όποιον θέλει να εξαλείψει τα επιβλαβή μικρόβια στα αντικείμενα που χρησιμοποιεί συχνά ακόμη και στην μάσκα του!


 

Απόκτησέ το!
 

5. Baseus powerbank θήκη για iPhone X/Xs 3300mAh

Στην περιπτωση που ξεμένεις συχνά από μπαταρία αλλά και από φορητό φορτιστή αυτή η θήκη είναι ό,τι χρειάζεσαι. Για την ακρίβεια είναι θήκη και powerbank ταυτόχρονα! Έτσι προστατεύεις το iPhone X/Xs σου έχοντάς το πάντα φορτισμένο.

Απόκτησέ το!

6. Baseus Cafule 2 σε 1 καλώδιο Type-C σε Lightning (BC27)

Αυτό το πολλαπλό καλώδιο θα ήρθε για να διευκολύνει την καθημερινότητά σου, καθώς είναι 2 σε 1 καλώδιο USB/Type-C σε Lightning 1.2 μ. για γρήγορη φόρτιση υψηλής ποιότητας και μεταφορά δεδομένων 480Mbps. Έχει καλώδιο Lightning στο ένα άκρο, για να φορτίσεις το iPhone ή το iPad, και την επιλογή ανάμεσα σε USB ή Type-C στο άλλο άκρο, για φόρτιση με απλό φορτιστή USB ή με φορτιστή Type-C. Επίσης, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να συνδέσεις το iPhone ή το iPad με υπολογιστές που έχουν θύρες USB ή ακόμη και καινούριου τύπου notebook, όπως για παράδειγμα το νέο MacBook, το οποίο έχει θύρες Type-C.

Απόκτησέ το!