click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Τα πιο hot gadgets για να δωρίσεις στη Γιορτή του Πατέρα Pin Tweet Share

Τα πιο hot gadgets για να δωρίσεις στη Γιορτή του Πατέρα

15/06/2022

Η Γιορτή του Πατέρα, η οποία φέτος γιορτάζεται την Κυριακή 19 Ιουνίου, είναι προ των πυλών. Μπορεί να σου φαίνεται λίγο πιο κοντά από ότι περίμενες, αλλά ακόμα μπορείς να βρεις υπέροχα δώρα της τελευταίας στιγμής για να του προσφέρεις. Στο άρθρο που ακολουθεί θα βρεις ιδέες με χρήσιμα και πρακτικά δώρα τεχνολογίας που σίγουρα θα τον ενθουσιάσουν!

 

Για το αυτοκίνητο

Γιατί να του πάρεις έναν απλό φορτιστή αυτοκινήτου ενώ μπορείς να του πάρεις φορτιστή που είναι ταυτόχρονα και ραδιόφωνο. Ο 4Smarts MediaAssist 2 Bluetooth Αναμεταδότης FM και φορτιστής αυτοκινήτου τα συνδυάζει και τα δύο. Ο πολυλειτουργικός αναμεταδότης Bluetooth FM συνδέει ασύρματα το κινητό σου με το ραδιόφωνο FM. Συνδέεται στο βύσμα του αυτοκινήτου, και σου επιτρέπει να φορτίσεις το κινητό σου την ίδια στιγμή που μπορείς να το συνδέσεις μέσω Bluetooth με το κινητό σου και να παίξεις την αγαπημένη σου μουσική στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου.  

Έχει δύο θύρες φόρτισης, υποδοχή για κάρτα Micro SD, ψηφιακή οθόνη LED και πλήκτρα για να ελέγχεις τη μουσική, τις εισερχόμενες κλήσεις και το ραδιόφωνο FM. Επίσης έχει μικρόφωνο, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις με τις κλήσεις και την Φωνητική Βοηθό, ακόμα και σύστημα φωτισμού με LED για να επιλέξεις ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Απαραίτητο gadget για το αυτοκίνητο είναι επίσης μια βάση για το κινητό, που διευκολύνει την οπτική επαφή με  τη συσκευή και προσφέρει ασφάλεια στην οδήγηση. Η βάση στήριξης FoneFX τοποθετείται και αφαιρείται εξαιρετικά εύκολα στις γρίλιες του air condition, ενώ χάρη στις λαβές μπορείς να προσαρμόσεις και να ασφαλίσεις την κάθε συσκευή. Ταυτόχρονα προσφέρει και ασύρματη φόρτιση, υποστηρίζοντας υψηλότερη απόδοση φόρτισης 10W, πράγμα που σημαίνει ότι φορτίζεις πολύ πιο γρήγορα από τους συμβατικούς φορτιστές αυτοκινήτων, για τα κινητά που υποστηρίζουν αυτή την τεχνολογία.

 

Για το γραφείο

Τι πιο χρήσιμο για ένα γραφείο εργασίας από μια λάμπα γραφείου. Καιρός λοιπόν να εκσυγχρονίσει τη παλιά λάμπα που σίγουρα έχει ο πατέρας σου στο γραφείο του με την Baseus επαναφορτιζόμενη επιτραπέζια λάμπα. Η συγκεκριμένη λάμπα Baseus είναι μια κομψή επιλογή, σχεδιασμένη για να διπλώνει και να ανοίγει για καλύτερο φωτισμό. Έχει τρεις λειτουργίες χρωματικής θερμοκρασίας φωτισμού, θερμό, μεσαίο και ψυχρό, και λειτουργία αυξομείωση για να προσαρμόζει το φωτισμό ανάλογα με την ώρα της ημέρας και τη διάθεσή του. Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία και λειτουργεί κανονικά όσο είναι συνδεδεμένη στη φόρτιση, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί για ώρες και αφού την αποσυνδέσει.
 

Ακόμα ένα χρήσιμο gadget είναι το TP-Link AC1300 High Gain Wireless USB Adapter Archer T4U, το οποίο μπορεί να πιάσει σήμα Wi-Fi σε 2 διαφορετικές συχνότητες: 2.4GHz για διαδικτυακές περιηγήσεις και κοινωνικά δίκτυα και τη συχνότητα 5GHz για HD streaming και gaming χωρίς διακοπές. Η τεχνολογία MU-MIMO παρέχει δύο ροές δεδομένων ταυτόχρονα, βελτιώνοντας τη διακίνηση και απόδοση ολόκληρου του δικτύου όταν συνεργάζεται με συμβατό router MU-MIMO. Και τέλος, η τεχνολογία Beamforming εντοπίζει την τοποθεσία των συνδεδεμένων συσκευών και επικεντρώνει τα σήματα του Wi-Fi σε αυτές ξεχωριστά, δημιουργώντας ισχυρότερες συνδέσεις συνολικά.

 

Για εκείνον

Θα μπορούσε ποτέ ο πατέρας σου να σκεφτεί ότι μπορεί να φορέσει ένα καλώδιο στον καρπό του; Να που μπορεί, με το 4Smarts καλώδιο καρπού Type-C. Στην πραγματικότητα είναι καλώδιο Type – C σε μορφή βραχιολιού, που μπορεί να το φορέσει και να το έχει παντού μαζί του, εύκαιρο χωρίς να χρειάζεται καν να ψάξει που το έχει βάλει. Αν και απλό, ένα τέτοιο δώρο σίγουρα θα τον εντυπωσιάσει!

Απο τη λίστα των δώρων για τον πατέρα δε θα μπορούσαν να λείπουν τα 4Smarts Pebble ασύρματα ακουστικά, που θα του επιτρέψουν να ακουσει την αγαπημένη του μουσική ενώ αθλείται, να παρακολουθεί ταινίες χωρίς να ενοχλεί όποιον κοιμάται δίπλα του ή να απαντά τηλεφωνικές κλήσεις.