click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Μπορείς να φας από το smartphone σου; Γίνεται και είναι και eco – friendly! Pin Tweet Share

Μπορείς να φας από το smartphone σου; Γίνεται και είναι και eco – friendly!

04/04/2019

Το βλέπουμε γύρω μας καθημερινά: πολλοί τρώνε ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν το κινητό τους, γι' αυτό και κάποιος αποφάσισε πως ένα αξεσουάρ που θα διευκολύνει αυτό το multitasking είναι πλέον απαραίτητο.

Έτσι δημιούργησε μια πατέντα που σου επιτρέπει να κάνεις τα δυο αγαπημένα σου πράγματα ταυτόχρονα. Το Sphoon Phork είναι μια θήκη κινητού που εμπεριέχει ένα επαναχρησιμοποιούμενο κουτάλι και πιρούνι. Τα δυο αυτά εξαρτήματα συνδέονται στην άκρη του κινητού, επιτρέποντάς σου με το που τρως μια μπουκιά φαγητό να μπορείς άμεσα να συνεχίζεις το scroll down στο κινητό σου.

Το όνομα της θήκης αυτής είναι συνδυασμός των λέξεων smartphone και spoon/fork και οι δημιουργοί του θεωρούν πως το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα είναι πως είναι φιλικό προς το περιβάλλον, γιατί ενθαρρύνει τους χρήστες να μην χρησιμοποιούν πλαστικά μαχαιροπίρουνα μιας χρήσης.

Βέβαια αν το καλοσκεφτείς απλά εξοικονομεί μερικά δευτερόλεπτα μεταξύ των παύσεων που θα έκανες για να χαζέψεις στο κινητό σου.

Πήρε σχεδόν ένα χρόνο στους δημιουργούς του να πετύχουν το σχεδιασμό που να συνδυάζει το φαί με την πλοήγηση στο κινητό. Είναι συμβατό με iPhone 7, 8, X και XS. Οι δημιουργοί του σχεδιάζουν να το προσαρμόσουν για ακόμη περισσότερα μοντέλα όπως: iPhone XS Max, XR and 8 Plus. Samsung Galaxy S9, Galaxy S9 plus and Galaxy Note 9. Huawei Mate 20, Mate 20 Pro and P20 Pro. Google Pixel 3 and Pixel 3 XL. Sony Xperia XZ3. 

Το φαγητό και η πλοήγηση στο κινητό είναι δύο εξίσου απολαυστικές στιγμές της καθημερινότητας μας. Άλλοι θέλουν να τα συνδιάζουν άλλοι όμως θέλουν να τα διαχωρίζουν επομένως κάποιοι θα το λατρέψουν και κάποιοι μάλλον θα το μισήσουν.