click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Πρωτότυπο δώρο για μαμά που θα εκτιμήσει πραγματικά Pin Tweet Share

Πρωτότυπο δώρο για μαμά που θα εκτιμήσει πραγματικά

07/05/2021

Δώρα για την γιορτή της μητέρας και μία ευκαιρία να της δείξεις με μία κίνηση πόσο την σκέφτεσαι. 

Ποτέ δεν θα σταματήσει να σε ρωτάει τι έφαγες και πώς δουλεύει ο υπολογιστής. Όσα χρόνια και αν περάσουν. Εκείνη που «σαν το φαγητό της δεν έχει», που έχει πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά και ένα τάπερ για το σπίτι, που έμαθε πρόσφατα τις βιντεοκλήσεις και σε έχει τρελάνει στα meetings καλού νοικοκυριού, που ήταν ο λόγος να πιστεύεις σε super ήρωες.

Το ευχαριστώ για όλα αυτά είναι δύσκολο να το εκφράσεις. Μπορείς όμως να το δείξεις έμπρακτα, με ένα δώρο που θα έχει την υπογραφή σου και θα εκτιμήσει πραγματικά, τώρα που έχει μπει στον κόσμο της τεχνολογίας. Γι’ αυτό λοιπόν σου προτείνουμε 10 ιδέες για την γιορτή της μητέρας που δεν είχες σκεφτεί και σίγουρα δεν περιμένει. Και ναι, ήρθε η εποχή που θα πάρεις στη μαμά σου gadget!

Δώρο για την μαμά ιδέες πρωτότυπες και low budget

1. Δώρο για μαμά “τηλεφωνικό κέντρο”

Λέει συνέχεια την ατάκα «ένα τηλέφωνο να παίρνεις μου φτάνει» και κάθε φορά που προσπαθείς να την πάρεις, η γραμμή είναι κατειλημμένη. Κλασικά πράγματα. Και ακόμα πιο κλασικό το δώρο που θα απογειώσει τις δραστηριότητές της. Bluetooth ακουστικό για τέλειο ήχο, με τιμή 14.99€
 

Inkax μονό ακουστικό Hands Free Bluetooth στο iRepair e-shop

2. Δώρο για μαμά που βλέπει σειρές

Που την χάνεις που την βρίσκεις, η μαμά σου στριμάρει. Τα παλιά σας DVD σκονίζονται σε κάποιο ράφι και το Netflix πάει σύννεφο; Τότε, η απόφαση είναι μονόδρομος. Βάση στήριξης. Για το κινητό, το iPad ή το tablet, με ρυθμιζόμενη βάση για να μην πιάνεται ο αυχένας της και 360 μοίρες κλίση για να το γυρνάει όπως βολεύει όταν μαγειρεύει. Μπορείς να σκεφτείς πιο πρακτικό και οικονομικό δώρο με τιμή 27.99€;
 

Baseus Otaku life rotary adjustment lazy holder στο iRepair e-shop

3. Δώρο για μαμά fit 

Αν η μαμά σου κάνει γυμναστική ή προσπαθείς να την πείσεις να αρχίσει το περπάτημα, ένα smartband με τιμή 34.99€ της ταιριάζει γάντι. Από την μία ενισχύεις την προσπάθειά της, από την άλλη την «εκβιάζεις» με κάθε καλή πρόθεση. Μετράει βήματα, θερμίδες, αποστάσεις, αλλά είναι και αδιάβροχο για τις καλοκαιρινές βουτιές που πλησιάζουν. 

Xiaomi MI Band 3 στο iRepair e-shop

4. Δώρο για μαμά σκληρά εργαζόμενη

Φυσικά ποια άλλη; Τη νοικοκυρά. Η σκόνη είναι ο χειρότερος εχθρός της και τώρα που πήρε το πρώτο της κομπιούτερ το έχει μη βρέξει και μη στάξει. Ένα φορητό σετ καθαρισμού με τιμή 16.99€ για την οθόνη του laptop και το πληκτρολόγιο θα είναι το δώρο που περίμενε μήνες, αλλά πρώτα εσύ σκέφτηκες. 
 

Baseus φορητό σετ καθαρισμού στο iRepair e-shop

5. Δώρο για μαμά διαβαστερή

Αλλάζει τα βιβλία σαν τα πουκάμισα. Της αρέσει να διαβάζει ότι πέφτει στα χέρια της, με αποτέλεσμα να αφήνει συνέχεια τα γυαλιά της εκεί που δεν θυμάται που τα άφησε. Ένα έξτρα ζευγάρι γυαλιών, με τιμή 16.99€, θα είναι εκεί την κρίσιμη στιγμή της αναζήτησης και θα αποδείξει πόσο καλά την ξέρεις και πόσο την βοηθάς, ακόμα και όταν είσαι μακριά. 

Γυαλιά οράσεως στο iRepair e-shop

6. Δώρο για μαμά σίφουνα

Τρέχει για να τα προλάβει όλα. Δουλειά, μαγείρεμα, καθαριστήριο, τράπεζα. Και πάνω στην βιασύνη, το κινητό γλιστράει απ’ την τσέπη και λιποθυμά στο πάτωμα με σπασμένη οθόνη. Έχει τόσες υποχρεώσεις να καλύψει, τουλάχιστον κάλυψε εσύ το κινητό της με μια κομψή δερμάτινη θήκη μόλις 14.99€, που έχει και υποδοχές για κάρτες και χρήματα, ώστε να παίρνει μόνο τα απαραίτητα όταν πετάγεται στο σούπερ μάρκετ. 
 

 

iCase Cloud leather book θήκη στο iRepair e-shop

7. Δώρο για μαμά που θα μείνει άφωνη

Εδώ και λίγο καιρό το κινητό της κάνει νερά. Όλο παραπονιέται ότι οι φωτογραφίες είναι κακής ανάλυσης, ότι δεν ακούει καλά το ηχείο, ότι θέλει internet και ότι οι φίλες της έχουν καλύτερο. Ένα iPhone δεν θα ήταν άσχημο, φανταστικέ γιε και κόρη. Διαλέγεις λοιπόν ένα μεταχειρισμένο smartphone, σε άριστη κατάσταση, με 259€, και την κάνεις ήδη εικόνα να παινεύεται ότι έχει το καλύτερο παιδί και καινούργιο iPhone κινητό
 

iPhone 7 Silver στο iRepair e-shop

8. Δώρο για μαμά που τα θέλει όλα σε τάξη

Αν η μαμά σου δεν το «έχει» με τα καλώδια των φορτιστών και όλο βρίσκει αυτοσχέδιες λύσεις τακτοποίησης, υπάρχει ένα πανέξυπνο gadget και λέγεται βάση για καλώδια. Τιμή 7.99€ και απεριόριστη πρακτικότητα. Τι κάνει; Απλώς βάζει τα πράγματα στη θέση τους με κλιπ σιλικόνης. Μην αναρωτιέσαι, θα το λατρέψει. 
 

Baseus Cross Peas βάση για καλώδια στο iRepair e-shop

9. Πρωτότυπα δώρα για νέα μαμά 

«Άκουσα πως είναι σούπερ βολικά» θα πεις και δεν θα λες ψέματα. Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο έγινε πρόσφατα μανούλα και θέλεις να τιμήσεις τη μέρα με ένα συμβολικό και πρακτικό δωράκι. Καλύτερο από ασύρματα ακουστικά σε τιμή 29.99€ δεν υπάρχει για την περίσταση. Όσο κρατάει το μωρό στην αγκαλιά, θα παίρνει τηλεφωνικές συμβουλές από τη δική της μαμά, χωρίς να την εμποδίζουν καλώδια. 
 

4Smarts Skypods Lite ασύρματα ακουστικά στο iRepair e-shop

10. Δώρα για τους γονείς

Μήπως πρέπει να πάρω δώρο και στους δύο; Και αν ναι, τι δώρο να πάρω στους γονείς μου; Ένα δώρο 2 σε 1, που θα προορίζεται μεν για τη μαμά, αλλά θα απευθύνεται δε και στον μπαμπά, είναι μια στρατηγική κίνηση που θα σε επιβραβεύσει. Με ένα ασύρματο ηχείο στα 44.99€, τους προσφέρεις έναν τρόπο διασκέδασης αλλά και ελευθερία κινήσεων. Για τα γλέντια τους, για τις δουλειές του σπιτιού, για να δούνε ταινία με συνθήκες cinema, εκείνοι θα αποφασίσουν τη χρήση, εσύ θα κάνεις την καλή πράξη. 

Baseus Encok ασύρματο ηχείο Ε08 στο iRepair e-shop

Πολλά τα δώρα για μαμάδες, ένα το πιο σημαντικό. 

Ό,τι και αν επιλέξεις από το e-shop και τα καταστήματα iRepair με βάση τις ανάγκες της, μη ξεχάσεις να της κάνεις το πολυτιμότερο δώρο: μια γεμάτη αγκαλιά. Γιατί η μεγαλύτερη ανάγκη που έχει κάθε μαμά, είναι η αγάπη του παιδιού της.