click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Νέα σεζόν, πολλές υποσχέσεις, 4 gadget γυμναστικής για να τις πραγματοποιήσεις Pin Tweet Share

Νέα σεζόν, πολλές υποσχέσεις, 4 gadget γυμναστικής για να τις πραγματοποιήσεις

06/09/2021
Μέσα σε διακοπές, βουτιές και ατασθαλίες, ήταν πολλές οι φορές που είπες «από Σεπτέμβριο» αρχίζω γυμναστική. Και τώρα έφτασε η εποχή να πραγματοποιήσεις τις μεγάλες υποσχέσεις που έβαλες στην ξαπλώστρα και να δημιουργήσεις νέους στόχους. 

Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο, πολλοί θα πούνε ότι δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να βρεις τα κίνητρά σου και 4 αξεσουάρ γυμναστικής που θα ενισχύσουν την προσπάθεια.

1. Lemonda Smartwatch, ο προσωπικός σου γυμναστής 

Τα wearable gadgets είναι τα αξεσουάρ γυμναστικής που έχουν κυριαρχήσει στη fitness αγορά, αφού όλοι πλέον μπορούν να έχουν έναν personal trainer στο χέρι. Ένα «έξυπνο» ρολόι, όπως το Lemonda Innovative DIY Smart watch παρακολουθεί την προπόνησή σου και θερμίδες, καρδιακό ρυθμό και βελτιώνει την άσκησή σου δείχνοντας τα αποτελέσματά σου σε πραγματικό χρόνο. Η μπαταρία του διαρκεί έως και 10 μέρες με μία φόρτιση ενώ έχει και camera remote control, για να βγάζεις απευθείας selfies και να έχεις «αποδείξεις» ότι πραγματοποιείς τις υποσχέσεις σου, (για όσους δεν σε πιστεύουν).
 

 
2. Baseus miracle, στηρίζει κάθε σου προσπάθεια

Το να κάνεις ποδήλατο, είναι κάτι που δεν ξεχνάς ποτέ. Γίνεται αυτόματα. Το να κάνεις πραγματική προπόνηση σε ποδήλατο, είναι κάτι που θέλει υποστήριξη από αξεσουάρ άθλησης. Όπως κράνος, ανακλαστήρες αλλά και μία Baseus Miracle βάση ποδηλάτου. Η βάση στήριξης για το κινητό σου, είναι ιδανική για να κρατά σταθερή τη συσκευή σου και να βλέπεις το GPS καθ’ οδόν, παραμένοντας ασφαλής με τα χέρια στο τιμόνι.  
 

 
3. Rock Space Mutto Sports, για να σου δίνει το beat 

Μια αγαπημένη playlist μπορεί να αναβαθμίσει τη γυμναστική σου από «καλή» στο «τέλεια». Τα Rock Space Mutto Sports Bluetooth Earphone είναι τα καλύτερα wireless ακουστικά για να σε οδηγήσουν δυναμικά και ρυθμικά στον στόχο σου. Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν απόκριση συχνότητας και απομόνωση θορύβου, για να απομονώνεσαι ενώ έχουν εργονομικό σχεδιασμό για να στηρίζονται στον λαιμό και τα αυτιά σου χωρίς να σε βαραίνουν και να παραμένουν σταθερά όσο εσύ κινείσαι και δίνεις στο σώμα σου το δώρο της άσκησης.
 

4. Sport λουράκι για sport εμφανίσεις

Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, αλλά και εμφάνισης. Το apple watch σου σε «καλεί» να έχεις μια δραστήρια ζωή και εσύ μπορείς να το «ντύσεις» ανάλογα για να σου υπενθυμίζει τον ρόλο του. Το AppBands sport λουράκι σιλικόνης είναι αθλητικό, ανθεκτικό και κομψό, κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη για να αφήνει το δέρμα να αναπνέει και να αναδεικνύει την fitness πλευρά σου. Αν το σκέφτεσαι 2 και 3 φορές για να σηκωθείς από τον καναπέ, μια μικρή στιλιστική προσθήκη άνεσης μπορεί να ενισχύσει το κίνητρό σου. Ή τουλάχιστον να στο ξαναθυμίσει. 
 

Η στιγμή που υποσχέθηκες έφτασε και εσύ μπορείς να (ξανα)κάνεις δραστηριότητες που πάντα ήθελες ή άφησες σε αναμονή. Και που ξέρεις, μπορεί στο iRepair e-shop να ανακαλύψεις αξεσουάρ άθλησης και μία νέα active πλευρά του εαυτού σου.