click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
JBL ηχεία bluetooth GO 2 για μουσική που θα σε ακολουθεί παντού! Pin Tweet Share

JBL ηχεία bluetooth GO 2 για μουσική που θα σε ακολουθεί παντού!

29/08/2019
Το JBL Go 2 είναι ένα μικροσκοπικό ασύρματο ηχείο που παρά το μέγεθός του ακούγεται πολύ δυνατά. Το design και ο ήχος του έχουν βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με το παλαιότερο μοντέλο του και πλέον είναι πλήρως αδιάβροχο!

Η JBL διαθέτει μεγάλη ποικιλία φορητών ηχείων και η Go σειρά του έχει τα μικρότερα και λιγότερο ακριβά μοντέλα.
 

Για να πούμε και την αλήθεια το πρώτο μοντέλο JBL Go έμοιαζε λίγο με παιδικό παιχνίδι καθώς ήταν πολύ τετράγωνο και ελαφρύ (ζύγιζε μόλις 130 γραμμ.). Η νέα έκδοσή του JBL Go 2 έχει πιο στρογγυλεμένες άκρες, μοντέρνες και λιτές γραμμές και ζυγίζει 184 γραμμ., τόσα όσα να θυμίζει πιο πολύ ηχείο αλλά και για να το παίρνεις παντού μαζί σου, από τη βόλτα, την εκδρομή μέχρι και τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Είναι πλήρως αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX7. Αυτό σημαίνει ότι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να το παίρνεις άνετα μαζί σου στην παραλία ή στην πισινά και αν θες ακόμη και για να το βυθίσεις στο ένα μέτρο βάθος! 
 

Η ισχύς του είναι 3 Watt και η μπαταρία του διαρκεί έως και 5 ώρες, αρκετές για να ακούς ολόκληρη την αγαπημένη σου playlist και ιδανικές για να “λιώσεις” στην αγαπημένη σου σειρά με extra ενισχυμένο ήχο!

Διαθέτει μικρόφωνο για να μπορείς ακόμη και να το χρησιμοποιήσεις για να μιλήσεις στο τηλέφωνο εντελώς hands free!  

Στο επάνω μέρος του έχει τα πλήκτρα έντασης ήχου, ένα κουμπί pause/play και ένα κουμπί για να ενεργοποιείς το Bluetooth και να το συνδέεις με το κινητό ή τον υπολογιστή σου. Στη δεξιά πλευρά του έχει θύρα USB για να το συνδέεις με το φορτιστή του και για να φορτίσει πλήρως χρειάζεται περίπου δυόμισι ώρες.

Γενικά χαρακτηριστικά

Διαθέσιμα χρώματα:   Γαλάζιο / Κόκκινο / Μαύρο / Μπλε / Πορτοκαλί / Χρυσό

Απόκριση:   180 Ηz – 20 KHz

Αυτονομία Μπαταρίας:   έως 5 ώρες

Aδιάβροχη Κατασκέυη:   Ναι (IPX7)

Μήκος:    8.7 cm

Πλάτος:  3.1 cm

Ύψος:    7.11 cm

Βάρος:   184 g

Βρες το JBL Go 2 στα καταστήματα iRepair στην τιμή των 30€.
 

Για τόσο μικρό ηχείο σίγουρα η ποιότητά του ήχου του είναι πολύ καλή και το μπάσο του αρκετά πιο δυνατό. Άλλωστε η JBL δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ με τα ηχεία της γι’ αυτό και την προτιμά ακόμη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!