click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Ιδέες για tech δώρα Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον και εκείνη Pin Tweet Share

Ιδέες για tech δώρα Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον και εκείνη

08/02/2021
Καλές οι σοκολάτες, τα αρκουδάκια και τα φούτερ με καρδούλες, αλλά ο πραγματικός ρομαντισμός δεν συμβαίνει μια μέρα τον χρόνο. Ένα αντιπροσωπευτικό δώρο, που καλύπτει τις ανάγκες του άλλου κάθε μέρα, είναι το safe bet για σένα.

Γι’ αυτό ετοιμάσαμε μια λίστα με τα καλύτερα gadget και αξεσουάρ για να  διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε εκείνον και εκείνη, ανάλογα με το budget  σου, το γούστο τους και πιθανώς ένα «κρυμμένο υπονοούμενο» για τη σχέση σας.

Για εκείνη

Glamorous θήκη

Αν βγάζει συχνά φωτογραφίες στον καθρέφτη ή θαυμάζει στα κρυφά το κινητό της, δώσ’ της έναν λόγο να το κάνει φανερά. Δώσ’ της μια εντυπωσιακή θήκη κινητού Annita’s Island. Εκείνη θα κερδίσει καρδούλες στα social και εσύ τη δική της.
 

Annita’s Island Mother of Pearl θήκη 14.99€
Καθρέφτης αυτοκινήτου

Λατρεύει τα κραγιόν και βάφεται συχνά στο αμάξι. Θα λατρέψει και εσένα μόλις της κάνεις δώρο το Delicate Queen. Καθρεφτάκι στο ιδανικό μέγεθος που στηρίζεται στο φωτάκι του αυτοκινήτου και έχει μέχρι και φωτισμό LED για να φρεσκαρίζεται στο σκοτάδι ή να τσεκάρει το μακιγιάζ της πριν σε συναντήσει.
 

 
Baseus Delicate Queen καθρεφτάκι αυτοκινήτου 28.99€
Ακουστικό Bluetooth

Μιλάτε συχνά στο τηλέφωνο και η στιχομυθία «Όχι εσύ κλείσε» «Όχι εσύ» είναι μόνιμο φαινόμενο; Ένα Devia ακουστικό είναι το τέλειο συμβολικό δώρο, για να της δείξεις πόσο πολύ ενδιαφέρεσαι να ακούς συχνά τη φωνή της.
 

Devia Idrawer Series Smart ακουστικό Bluetooth 11.99€
Θηκη tablet

Το ipad της είναι το καμάρι της. Το μεταφέρει σε όλα τα σημεία του σπιτιού, για να μη το αφήσει μόνο και παραμελημένο στο σαλόνι. Βέβαια, απ’ τις πολλές μεταφορές, τρώει και πολλές τούμπες. Μια θήκη Merge Marble θα την κάνει να σε ευχαριστεί στην επόμενη πτώση.
 

Merge Marble Smart case for iPad 5/6/Air 13.99€
Ασύρματο ηχείο

Όταν κάνει δουλειές στο σπίτι, ακούει μουσική. Όταν δουλεύει, ακούει μουσική.  Όταν έχει ελεύθερο χρόνο, θέλει να ακούσει μουσική και να χορέψει. Ε, αυτό το ασύρματο ηχείο θα της δείξει ότι ακούς και εσύ τις ανάγκες της. Έχει RGB χρωματισμό και 360°στερεοφωνικό ήχο για να κάνετε πάρτι με τις πιτζάμες.
 

Baseus Encok ασύρματο ηχείο Ε08 44.99€
Για εκείνον

Θήκη μπαταρίας

Αν δεν έχει ξανακούσει την ύπαρξη της, θα κάνεις μεγάλη εντύπωση. Η θήκη μπαταρίας είναι ιδανική για να φορτίζει το κινητό του on-the-go, ενώ έχει και 4 ενδεικτικά φωτάκια για να ξέρει τα αποθέματά της σε ενέργεια.
 

 
Universal θήκη μπαταρία για iPhone (Lightning) 22.99€

Μίνι κάδος αυτοκινήτου. Wait, what?

Η γιορτή του αγίου Βαλεντίνου είναι μόνο η αφορμή, γιατί ήθελες να του το πάρεις καιρό. Και μπορεί αρχικά να ξαφνιαστεί με τον κάδο απορριμάτων αυτοκινήτου, αλλά σε μια δεύτερη ανάγνωση θα καταλάβει τη ρεαλιστικότητα της κίνησης σου και θα σε ευχαριστήσει για την προνοητικότητα σου.
 

 
Baseus μίνι κάδος απορριμάτων αυτοκινήτου 24.99€
Smartband

Εδώ και πολύ καιρό αναφέρει πόσο πολύ θέλει ένα smartwatch, αλλά εσύ δεν θέλεις να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στο Lemonda C9 βρήκες το δώρο που θέλετε και οι δύο. Είναι activity tracker, έχει sleep monitoring και ανθεκτικότητα στο νερό, για να κάνει την προπόνηση του και να σου δείχνει μετά στο χέρι του πόσο έτρεξε, πόσες θερμίδες έκαψε και πόσους στόχους πέτυχε. Εσύ σίγουρα θα πετύχεις τον δικό σου.
 

 
Lemonda C9 multifunctional smartband ρολόι 26.99€
Φορτιστής αυτοκινήτου

Περνάει πολλές ώρες στο αμάξι του. Σε αυτή την περίπτωση, πρακτικός θα ήταν ένας Baseus φορτιστής αυτοκινήτου για να μη ξεμένει ποτέ από μπαταρία. Έχει και ειδικό LED φωτάκι για να λάμπει κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Θέλεις να του λες “καληνύχτα” και “καλημέρα” και αυτός είναι ο πιο πρακτικός τρόπος να το δείξεις.

Baseus Small Screw σετ φορτιστή αυτοκινήτου με καλώδιο Type-C 14.99€
Ακουστικά

Δεν πήρες δώρο στην επέτειο. Δεν πήρες δώρο στα γενέθλια. Ήρθε η ώρα να εξιλεωθείς. Είτε είναι gamer, είτε cinefil, είτε απομονώνεται όταν δουλεύει, με τα Monster Ncredible N Pulse θα βρεις και εσύ την ησυχία σου. Έχουν καθαρά μπάσα, κρυστάλλινο ήχο, μικρόφωνο με remote controller και passive noise isolation λειτουργία για μην παρεμβαίνει ούτε ο παραμικρός θόρυβος. Μόλις τα δει, ίσως μείνει άφωνος. Περίμενε 2-3 λεπτά μέχρι να φωνάξει απ’ τη χαρά του.
 

Monster Ncredible N Pulse ακουστικά 75.00€
Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα, βρες στο Eshop δεκάδες επιλογές σε gadget και αξεσουάρ και κάνε μια τηλεφωνική παραγγελία eshop στο 216 800 80 81 μόλις διαλέξεις αυτό που σου έκανε το «κλικ», όπως σου έκανε και το «πρόσωπο».