click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Η Tesla δημιούργησε τις μπαταρίες του μέλλοντος για τις συσκευές σου Pin Tweet Share

Η Tesla δημιούργησε τις μπαταρίες του μέλλοντος για τις συσκευές σου

23/02/2021
Πάλι τελειώνει η μπαταρία στο ασύρματο ποντίκι σου; Έχεις δύο επιλογές: Α) Να βγεις έξω για να αγοράσεις καινούργιες. Β) Να δανειστείς τις μπαταρίες κάποιας άλλης συσκευής (π.χ. τηλεκοτρόλ, ζυγαριά) για να ολοκληρώσεις τη δουλειά σου.

Υπάρχει και μία τρίτη επιλογή: Να προμηθευτείς τις μπαταρίες Tesla που υπόσχονται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, για να χρησιμοποιείς τις συσκευές σου για καιρό χωρίς άγχος.

TESLA RECHARGEABLE+ BATTERIES

Δεν είναι τυχαίο πως η Tesla θεωρείται “βασιλιάς” της πράσινης αυτόνομης ενέργειας και με τις NiMH επαναφορτιζόμενες μπαταρίες το αποδεικνύει. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας μπαταρίες με ενσωματωμένη προηγμένη τεχνολογία που εξασφαλίζει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και τουλάχιστον 1000 κύκλους φόρτισης. Είναι ειδικά κατασκευασμένες για να ξανα φορτίζουν, με δυνατή ισχύ και μεγάλη διάρκεια λειτουργίας. Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σε πολλές συσκευές όπως ξυπνητήρι, τηλεκοντρόλ, ραδιόφωνο κτλ και σίγουρα δεν θα ανησυχείς ούτε για το απόθεμά τους, ούτε για το ενεργειακό τους αντίκτυπο στο περιβάλλον.
 


 
Στα καταστήματα iRepair θα βρεις RECHARGEABLE+ TESLA BATTERIES συμβατές για τύπους AA / AAA / 9V
TESLA GOLD+ BATTERIES

Άλλη μια «χρυσή» επιλογή για τη χρήση των συσκευών σου. Η σειρά GOLD + αποτελείται από αλκαλικές μπαταρίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουν υψηλότερη απόδοση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις συσκευές που καταναλώνουν πολλή ενέργεια όπως κάμερα, flash φωτογραφικών μηχανών και φακούς.
 


 
Στα καταστήματα iRepair θα βρεις TESLA GOLD+ BATTERIES συμβατές για τύπους AA / AAA / 9V/ C/ D
TESLA BLACK+ BATTERIES

Η σειρά BLACK+ είναι ένας σημαντικός λόγος να μη τα βρεις σκούρα όταν ξεφορτίζει το ποντίκι σου. Αποτελείται από αλκαλικές μπαταρίες ειδικά σχεδιασμένες για συσκευές που δεν καταναλώνουν πολλή ενέργεια όπως το πληκτρολόγιο, το ποντίκι του PC και άλλες περιφερειακές συσκευές. Είναι ο ιδανικός value for money συνδυασμός, με μεγάλη διάρκεια απόδοσης και μικρό κόστος.
 

Στα καταστήματα iRepair θα βρεις TESLA BLACK+ BATTERIES συμβατές για τύπους AA / AAA / 9V/ C/ D
TOYS & BOY – TOYS & GIRL TESLA BATTERIES

Η σειρά TOYS+ είναι το δεύτερο καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε παιδιά, μετά το παιχνίδι. Αυτές οι αλκαλικές μπαταρίες από την TESLA BATTERIES είναι ειδικά σχεδιασμένες για παιχνίδια με υψηλή κατανάλωση ενέργειας όπως τηλεκατευθυνόμενα, τηλεχειριστήρια κλπ. και διακρίνονται για την ισχύ και τη μεγάλη διάρκεια λειτουργίας τους. Επιπλέον, έχουν χαρούμενα παιδικά σχέδια για κοριτσάκια και αγοράκια, ώστε να ξεχωρίζουν και να λειτουργούν πάντα σαν ένα “έξτρα δωράκι”.
 


 
Στα καταστήματα iRepair θα βρεις TESLA TOYS+ BATTERIES συμβατές για τύπους AA / AAA
TESLA BUTTON CELL BATTERIES

Οι μπαταρίες – κουμπιά μπορεί να φαίνονται μικρές, αλλά κάνουν τις συσκευές μας να λειτουργούν για μήνες. Η σειρά CR πετυχαίνει αυτόν ακριβώς το σκοπό με μια σειρά μπαταριών λιθίου υψηλής απόδοσης, ειδικά σχεδιασμένες για μικρές ηλεκτρονικές συσκευές όπως ρολόγια, αριθμομηχανές, τηλεχειριστήρια, φωτισμούς, συναγερμούς αυτοκινήτων κτλ.
 

 
Στα καταστήματα iRepair θα βρεις TESLA CR BATTERIES συμβατές για τύπους
CR1220 / CR1616 / CR1620 /CR1632 / CR2016/ CR2025 / CR2032 / CR2430 / CR2450
SPECIAL CYLINDRICAL TESLA BATTERIES

Οι Tesla επιλογές για ενέργεια δεν εξαντλούνται ποτέ. Αυτές οι κυλινδρικές μπαταρίες προορίζονται για “περίπλοκες” χρήσεις. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για σύνθετες συσκευές υψηλής κατανάλωσης, όπως βιντεοκάμερες, οπτικοακουστικό ή και ιατρικό εξοπλισμό. Κατασκευάζονται σε δύο τύπους: αλκαλικών και λιθίου, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη χωρητικότητα.
 

 
Στα καταστήματα iRepair θα βρεις CYLINDRICAL BATTERIES συμβατές για τύπους LR 23A / LR 27A & TESLA CR123/ CR2
 
Οι μπαταρίες Tesla κατασκευάζονται για να φέρουν την ενέργεια της επόμενης γενιάς στις συσκευές μας. Για κάθε ανάγκη βραχυπρόθεσμης η σύνθετης κατανάλωσης ενέργειας, για επαναφόρτιση ή παιχνίδι, για το ρολόι τοίχου ή χεριού, για ότι και αν χρειάζεσαι μπαταρίες, μια Tesla έχει δημιουργηθεί για να φέρει τη μέγιστη απόδοση.