click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Δώρα για βαφτιστήρια κάτω από 20€ που θα λατρέψουν Pin Tweet Share

Δώρα για βαφτιστήρια κάτω από 20€ που θα λατρέψουν

26/04/2021
Οι γιορτές του Πάσχα σημαίνουν ξεκούραση, αλλά για τους νονούς αυτού του κόσμου σημαίνουν και δώρα για βαφτιστήρια. 

Μία αναζήτηση που ξεκινά ως ευχάριστη και καταλήγει να διαρκεί μέρες. Ναι, ας το παραδεχτούμε. Τα πασχαλινά δώρα για παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση, πέρα από το σοκολατένιο αυγό που ανήκει παραδοσιακά στις υποχρεώσεις του νονού και της νονάς. 

Γι’ αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε 5 έξυπνα δώρα για τα βαφτιστήρια που θα συνοδεύσουν τη λαμπάδα, ανταποκρίνονται στην εποχή και κυρίως… κάνουν την υπέρβαση, ξεφεύγοντας από το μέτρο του “βαρετού”.

Νονέ, είσαι ο Άγιος Βασίλης του Πάσχα και καλείσαι να φέρεις εις πέρας το δύσκολο έργο. Θα σε βοηθήσουμε με τις πιο οικονομικές προτάσεις! 

#1 Το πρώτο του gadget 

Αν του αρέσει να βλέπει Πέππα ή κινούμενα σχέδια στο laptop της μαμάς και του μπαμπά, τότε σίγουρα θα εκτιμήσει όλη η οικογένεια αυτό το δώρο. Ένα ζευγάρι ακουστικών είναι η νο.1 επιλογή για να γλιτώσει τους γονείς από τις ατελείωτες επαναλήψεις στο Youtube και να δώσει σε εκείνο μια αίσθηση ιδιοκτησίας “το πρώτο του αυθεντικό gadget” σαν εκείνα που έχει η μαμά και ο μπαμπάς. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει αξεσουάρ για πολλά παιχνίδια και θα τα έχει συνέχεια μαζί του τον πρώτο καιρό. Προετοιμαστείτε. 

 
SONY EX15 stereo headphones
τιμή 10.90€ στο iRepair e-shop
 
Extra tip: Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, αν το δώρο που θα επιλέξεις χρειάζεται μπαταρίες, διάλεξε τις πιο fancy: οι Toys & girl/ boy tesla batteries που θα βρεις στα καταστήματα iRepair, έχουν χαρούμενα παιδικά σχέδια που στα μάτια του παιδιού λειτουργούν σαν ένα “έξτρα δωράκι”.
 
#2 Πασχαλινά δώρα για παιδιά…που μεγάλωσαν 

Το (κάποτε) πιτσιρίκι έχει γίνει πια μεγάλο παιδί και εσύ έχεις εξαντλήσει τη φαντασία σου. Αν ψάχνεις ιδέες για δώρα σε κορίτσια 12 ετών + σίγουρα η λύση βρίσκεται στο smartphone της. Μια θήκη κινητού στα γούστα της, θα την κάνει να πει πολλά «ουάου», χωρίς να χρειαστεί να επενδύσεις μια περιουσία. 


Merge Romantic Roses 
τιμή 7.99€ στο iRepair e-shop
 
Αν ψάχνεις δώρο για τον έφηβο, που έχει την τάση να κλείνεται στο δωμάτιο του με τέρμα τη μουσική, ένα στερεοφωνικό bluetooth ηχείο είναι ιδανικό. Για εκείνον. Οι γονείς του μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη, αλλά εσύ οφείλεις να κάνεις τον βαφτισιμιό σου χαρούμενο. 
 
Guardian G10 στερεοφωνικό bluetooth ηχείο 
τιμή 7.90€ στο iRepair e-shop
 
#3 Το πρώτο του smartwatch 

Κάνε την αρχή, που θα εκτιμήσει στο τέλος. Μπορεί να έχει μεγάλες προσδοκίες από τα δώρα για το Πάσχα και μόλις ανοίξει το κουτί να σε κοιτάξει με απορία, αλλά μετά θα το λατρέψει. Σε μικρές ηλικίες ηλικία η επαφή με την ώρα δεν έχει τόση σημασία, αλλά το στυλ μετράει. Και ένα gadget όπως το Lemonda Wearfit Smart που έχει GPS και μετράει σε πραγματικό χρόνο βήματα, σίγουρα θα δώσει στο βαφτιστήρι πολλούς λόγους να κάνει επίδειξη σε φίλους. Plus, στα μάτια του θα φανεί το πιο ακριβό δώρο της χρονιάς.

Lemonda Wearfit Smart wristband P1
τιμή 14.99€ στο iRepair e-shop
 
#4 Πασχαλινά δώρα για παιδιά…που παραμεγάλωσαν

Τα πάθη του νονού, θα συνεχίζονται σε κάθε ηλικία. Και ας υπάρχει ο άγραφος νόμος πως μετά τα 18 η πασχαλινή συνδρομή σταματάει, η αλήθεια είναι πώς τα δωράκια συνεχίζονται. Αν το βαφτιστήρι σου έχει μεγαλώσει και θέλεις να του προσφέρεις κάτι πρακτικό, που θα σε αναδείξει στον πιο cool νονό ή νονά της χρονιάς, μπορείς να επιλέξεις ένα powerbank για τις συσκευές του.  
 

iRepair Accessories φορητός φορτιστής 3-Input
τιμή 19.99€ στο iRepair e-shop
#5 Πασχαλινά δώρα για παιδιά…που δεν μεγαλώνουν ποτέ! 

Καλές οι υποχρεώσεις που έχεις ως νονός/ά προς το βαφτιστήρι, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι έχεις και φίλους, συγγενείς και αγαπημένους. Αυτούς θα τους αφήσεις με το παράπονο; Μιας και είσαι στην αναζήτηση, πάρε μερικές ιδέες για πασχαλινά δώρα για μεγάλους κάτω των 20€ που έχουν χιούμορ και πρακτικότητα.  

 → Καλώδιο USB Baseus Golden Collar Lanyard σε τιμή 12.99€ για τον φίλο/η που χάνει συνέχεια τον φορτιστή του iPhone. Αυτό το αξεσουάρ μπορεί να το φορέσει στον λαιμό και να σταματήσει να σας ρωτάει αν είδατε πουθενά τον φορτιστή του.
 

 → Baseus καλώδιο 4K HDMI σε τιμή 11.99€ για τους σινεφίλ γονείς που πρόσφατα ανακάλυψαν το Netflix, αισθάνονται περήφανοι αλλά συνεχίζουν να βλέπουν σειρές και ταινίες στο laptop, ενώ έχουν εξαιρετική τηλεόραση. 
 
Πάνω από όλα όμως είσαι άνθρωπος. Και με όλα αυτά σου άνοιξε η όρεξη να καλοπιάσεις λίγο τον εαυτό σου, χωρίς να ξεφύγεις από το budget των 20€. Στα καταστήματα iRepair και online θα βρεις παιδικά δώρα για Πάσχα, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία με αξεσουάρ και προϊόντα τεχνολογίας για να ευχαριστήσεις τους άλλους και πρώτα απ’ όλους εσένα!