click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Διάλεξε έξυπνα tech δώρα με λιγότερα από 30€ Pin Tweet Share

Διάλεξε έξυπνα tech δώρα με λιγότερα από 30€

18/12/2020
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και μαζί τους φέρνουν μία σκέψη «τι δώρα να πάρω φέτος;».

Κάθε χρόνο προσπαθείς να ανταγωνιστείς τον εαυτό σου και να πάρεις εκείνο το πρωτότυπο δώρο που θα κάνει τους άλλους να ενθουσιαστούν. Να θυμάσαι: το καλύτερο δώρο, είναι στο τέλος όλων το πιο πρακτικό.

Γι’ αυτό, σου προτείνουμε μια λίστα με 8 χρηστικά δώρα τεχνολογίας που σέβονται το budget σου, τον χρόνο σου και κυρίως, θα μοιράσουν χαμόγελα στα αγαπημένα σου πρόσωπα όχι μόνο μετά το unboxing, αλλά και κάθε φορά που θα το χρησιμοποιούν.

1. Φορητό ηχείο

Όταν ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια, θέλεις η μελωδία να σε «αγγίζει». Το JBL ηχείο GO 2 φροντίζει να αισθάνεσαι τη μουσική με απόδοση ήχου 3 Watt και διάρκεια μπαταρίας 5 ωρών, αρκετή για να ακούσεις όλη την christmas playlist που έχεις στο κινητό ή το tablet. Με ένα τέτοιο δώρο, σίγουρα θα ακούσεις και ένα δυνατό «ευχαριστώωω» και θα σου έχει κοστίσει μόλις 29.90€.
 

 
JBL GO2 Bluetooth φορητό αδιάβροχο ηχείο
2. Ασύρματος φορτιστής

Μια πολύ καλή επιλογή για όσους φορτίζουν πολλές συσκευές, είναι ο Baseus ασύρματος φορτιστής. Είναι συμβατός με όλα τα κινητά που φορτίζουν ασύρματα με πιστοποίηση Qi και προσφέρει έως και 9V/10W. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το τοποθετήσεις στην επιφάνεια φόρτισης! Η τιμή του είναι 22.99€ και σίγουρα θα κάνει τον παραλήπτη να ξεχάσει τι θα πει… καλώδιο.
 

Baseus διάφανη ασύρματη βάση φόρτισης
3. Φορτιστής αυτοκινήτου

Το GPS είναι «σωτήριο» όταν μετακινείσαι, αλλά μπορεί να σε αφήσει χωρίς μπαταρία μόλις φτάσεις στον προορισμό σου. Γι’ αυτό ο φορτιστής αυτοκινήτου iRepair με τιμή 12.90€ φροντίζει να μην μένεις ποτέ από μπαταρία στη διαδρομή. Έχει μία 1x θύρα Type-C PD και 1x θύρα USB QC3.0 για να φορτίζει 2 συσκευές ταυτόχρονα και 4 φορές πιο γρήγορα από τους συμβατικούς φορτιστές αυτοκινήτου! Υπάρχει πιο πρακτικό δωράκι από αυτό; Ίσως το επόμενο!
 

iRepair Accessories φορτιστής αυτοκινήτου (2 θύρες-Type-C & USB) 18W
4. Smart Wristband

Σπορ ρολόι για τον σπορ φίλο σου ή τον μπαμπά σου που ξεκίνησε την άσκηση; Πολύ εύστοχη επιλογή. Το Lemonda Smart Wristband  δεν δείχνει μόνο την ώρα, αλλά σου επιτρέπει να παρακολουθείς με ακρίβεια τις αθλητικές σου δραστηριότητες: βήματα, θερμίδες, απόσταση και καταγράφει τον καρδιακό ρυθμό και την ποιότητα του ύπνου σου, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία. Με τιμή μόλις 14.99€ θα δώσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο τη δυνατότητα να κάνει το “extra mile” στην fitness καθημερινότητά του.
 

Lemonda Wearfit Smart wristband P1
5. Βάση στήριξης

Μια βάση στήριξης βάζει (κυριολεκτικά) τη συσκευή σου στη θέση της. Η Baseus holder αλλάζει τον τρόπο που κάνεις streaming, βιντεοκλήσεις ή διαβάζεις ένα e-book. Υποστηρίζει το κινητό ή το tablet σου σε όποια επιφάνεια την τοποθετήσεις και ρυθμίζεται στο ύψος και την οπτική γωνία που σε βολεύει με 360º περιστροφή. Επιστροφή δώρου δεν πρόκειται να κάνει η μαμά σου, μόλις δει το δώρο που της πήρες με  μόλις 27.99€!
 

 
Baseus Otaku life rotary adjustment lazy holder (Applicable for phone/ ipad)
6. Θήκη κινητού

Θήκες υπάρχουν πολλές, το γούστο του παραλήπτη όμως είναι ένα. Εσύ ξέρεις ποια θήκη θα αρέσει στο αγαπημένο σου πρόσωπο και μια Annita’s Island επιλογή μπορεί πολύ οικονομικά, να του φτιάξει τη διάθεση. Αν για παράδειγμα τα ζωάκια έχουν «πρωταγωνιστικό» ρόλο στη ζωή του, σίγουρα η Elephant Laser Mirror σε τιμή 14.99€ θα ταιριάζει υπέροχα και με το κινητό του. Αν πάλι, το κινητό του κάνει συχνά ελεύθερη πτώση, βρες μεγάλη ποικιλία Apple & Samsung θήκες για όλα τα μοντέλα, και διάλεξε μια πιο “σκληροπυρηνική”.
 

Annita’s Island Elephant Laser Mirror θήκη για iPhone X/Xs
7. Ακουστικά

Τα ακουστικά είναι ένα safe bet. Τίμιο δώρο και για τους φίλους σου και για την τσέπη σου. Τα SONY EX15 stereo κοστίζουν μόλις 10.90€ και θα δώσουν στον παραλήπτη έναν επιπλέον λόγο να σε σκέφτεται ευχάριστα, κάθε φορά που σου τηλεφωνεί, χάρη στη δυνατότητα hands-free κλήσης. Έχουν in-ear σχεδιασμό για καθαρό και ισορροπημένο ήχο που θα τον βοηθά να απομονώνεται από το περιβάλλον κάθε φορά που πατάει το play.
 

SONY EX15 stereo ακουστικά
8. PowerBank

Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ένας FoneFX φορητός φορτιστής. Όχι μόνο γιατί κοστίζει 22.99€,  έχει 10.000mAh που σημαίνει αρκετές επαναφορτίσεις και 3 θύρες που σημαίνει αναπλήρωση μπαταρίας σε 3 συσκευές ταυτόχρονα, αλλά και γιατί είναι από εκείνα τα δώρα που πάντα χρειάζονται. Το τέλος του χρόνου θα σημαίνει και το τέλος της αφόρτιστης συσκευής για κάποιον. Ποιος θα είναι το τυχερός;
 

FoneFX φορητός φορτιστής 10000mAh
Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός! Γιατί ας μην ξεχνάμε, τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη αφορμή να κάνουμε κι ένα δώρο στον εαυτό μας. Αν λοιπόν αποφάσισες τι θέλεις να δεις κάτω από το δέντρο σου φέτος, δεν χρειάζεται να ελπίζεις στην έμπνευση των άλλων! Με budget κάτω των 30€, στα καταστήματα iRepair θα βρεις σίγουρα ό,τι ψάχνεις.