click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Αυτά είναι τα πιο cool gadget για το 2019 έως τώρα Pin Tweet Share

Αυτά είναι τα πιο cool gadget για το 2019 έως τώρα

07/05/2019

Όταν σκεφτόμαστε καινούργια gadgets ψάχνουμε κυρίως προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι σου εξοικονομούν χρόνο είτε ότι κρατάνε τα πράγματα  σου τακτοποιημένα. Όπως και να χει τα προϊόντα αυτά είναι σχεδιασμένα για να κάνουν την καθημερινότητα αυτού που τα χρησιμοποιεί καλύτερη.

Αντί να κάθεσαι να ψάχνεις με τις ώρες την τεράστια ποικιλία gadget που κυκλοφορούν κάθε μέρα στην αγορά σου φτιάξαμε μια λίστα με αυτά που μας έκαναν περισσότερη εντύπωση έως τώρα.

Shake-N-Wake Silent Alarm Clock

Αυτό το έξυπνο ξυπνητήρι δονείται προκειμένου να σε ξυπνήσει και έρχεται πακέτο με λουράκι για να το δέσεις στο χέρι σου και οθόνη  LED.

Vector Robot by Anki

Αυτό το ρομποτάκι θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος σου φίλος. Οι δημιουργοί του δήλωσαν: «Ο Vector έχει σκοπό να σου κάνει παρέα και να σε βοηθά. Δημιουργήθηκε χάριν στην τεχνητή νοημοσύνη και  τη ρομποτική και επηρεάζεται από το φως, τον ήχο και την αφή, έχει προσωπικότητα και γενικά είναι σαν ζωντανό άτομο».

Folding Massage Chair

Αυτή η μασαζο-καρέκλα είναι πρακτική γιατί διπλώνει και αποθηκεύεται εύκολα. Κάθε φορά που τη χρησιμοποιείς λοιπόν, μπορείς μετά να τη διπλώνεις και να τη βάζεις στην αποθήκη σου, προκειμένου να μην πιάνει χώρο στο σαλόνι σου. Άσε που μπορείς να την πάρεις και στην παραλία!

Soda Says x Steamery Pilo Fabric Shaver 

Αυτό το μηχανηματάκι σε βοηθά να καθαρίσεις τα ρούχα σου γρήγορα και εύκολα από σκόνη, χνούδια, κόμπους ακόμη και τις τρίχες του κατοικιδίου σου. Είναι πολύ αποτελεσματικό σε παλτό και πουλόβερ. 

AirSelfie 2 Smartphone Flying Camera με Power Bank 

Με αυτό το cool gadget μπορείς να βγάζεις εναέριες φωτογραφίες! Μπορεί πραγματικά να πετάξει!

Glo Science Brilliant Teeth Whitening Device

Όλοι όσοι χρησιμοποίησαν αυτή τη συσκευή λεύκανσης δοντιών δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα.

Kohler Moxie 1-Spray 5-In. Showerhead With Wireless Speaker 

Αυτή η έξυπνη ντουζιέρα έχει ενσωματωμένο ηχείο με λειτουργία Bluetooth. Τώρα δεν θα χρειάζεται να τραγουδάς μόνος σου στο μπάνιο, θα έχεις σε κάθε πλύσιμο παρέα την αγαπημένη σου μουσική!

Click & Grow Smart Garden 9 Self Watering Indoor Garden 

Αυτός ο mini κηπάκος είναι ιδανικός για όσους ζουν σε μεγάλες πόλεις και δεν έχουν κήπο ή ακόμη και μπαλκόνι. Εάν είσαι ένας από αυτούς με αυτό το μηχάνημα σου δίνεται η ευκαιρία να φυτέψεις τα λαχανικά σου εντός του σπιτιού!

Wake-Up Light Alarm Clock With Colored Sunrise Simulation 

 

Αυτό το ξυπνητήρι- λάμπα εκπέμπει φως στο ίδιο χρώμα με αυτό του ήλιου όταν ανατέλλει. Έτσι θα μπορείς να ξυπνάς πάντα με το φως του ήλιου ακόμη και αν έξω βρέχει.

Brilliant Ideas LED USB Word Clock 

Αυτό το έξυπνο ρολόι σου λέει γρήγορα, εύκολα και δημιουργικά την ώρα.

Echo Dot (2nd Generation) Smart Speaker With Alexa 

Με αυτήν την έξυπνη συσκευή μιλάς στην Alexa, τη ρωτάς πράγματα και σε βοηθάει. Μπορείς να τη ρωτήσεις τι καιρό θα έχει αύριο, να της ζητήσεις να σου θυμίσει ένα ραντεβού με το γιατρό ή ακόμη και να σου ρυθμίσει το αυριανό σου ξυπνητήρι.

iRobot Braava Jet 240 Robot Mop 

Αν ενθουσιάστηκες με την έξυπνη ηλεκτρική σκούπα iRobot Vacuum που σκουπίζει όλο σου το σπίτι μόνη της, τότε σίγουρα θα θες να δώσεις μια ευκαιρία και στην καινούργια έξυπνη σφουγγαρίστρα. Καθαρίζει το πάτωμα σου όσο λείπεις και έτσι μειώνεις το χρόνο που αφιερώνεις στο καθάρισμα του σπιτιού.

Ember Temperature Control Ceramic Mug 

Αυτή η κούπα μπορεί να διατηρεί την θερμοκρασία που επιθυμείς στο ποτό σου για όσο χρόνο χρειάζεσαι.

Auxiwa Clip-On Selfie Ring Light 

Αν σου αρέσει να βγάζεις selfies με το κινητό σου, με αυτό το φωτεινό δαχτυλίδι που εφαρμόζει πάνω στη συσκευή σου θα τις πας σε άλλο επίπεδο!

Hatch Baby Grow Smart Changing Pad and Scale 

Η έξυπνη αλαξιέρα μωρού σε βοηθά όχι μόνο να αλλάζεις πάνες στο μωρό σου αλλά και να ελέγχεις το βάρος του μεταξύ των επισκέψεων στο γιατρό του και να υπολογίζεις πόσο πολύ το ταΐζεις.

Gear VR 

 

Δεν υπάρχει καλύτερο gadget για να έρθεις σε επαφή με την εικονική πραγματικότητα. Μπορείς να το συνδέσεις με ένα κινητό Samsung και να αρχίσεις να παίζεις παιχνίδια ή να βλέπεις ταινίες, πάντα μέσα στην εικονική πραγματικότητα!