click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Αξεσουάρ γραφείου για να βιώσεις πιο ανάλαφρα την επιστροφή στο γραφείο Pin Tweet Share

Αξεσουάρ γραφείου για να βιώσεις πιο ανάλαφρα την επιστροφή στο γραφείο

01/09/2021
Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, όπως οι διακοπές. Η επιστροφή στο γραφείο πάει πακέτο με τα πρώτα «Καλό φθινόπωρο» (στην καλύτερη), τα #summerneverends και γενναίες προσπάθειες να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα και να ξαναβρεις την φόρμα σου.

Μερικά αξεσουάρ γραφείου μπορούν να σε βοηθήσουν. Ή έστω να σε κάνουν να δεις -λίγο- πιο ανάλαφρα τη νέα σεζόν, δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης. Άλλωστε, ο όρος ”shopping therapy” δεν εφευρέθηκε τυχαία, αλλά για τέτοιες στιγμές.

1. Ασύρματη φόρτιση σε… mousepad

Λίγες μέρες πριν σε κάποια παραλία, δεν είχε σημασία πόση μπαταρία απομένει στο κινητό. Τώρα όμως, το λιγότερο από 30% δεν το αγνοείς. Κάποιο e-mail θα σε ψάχνει ή θα θέλεις στο lunch break να χαζέψεις φωτογραφίες διακοπών. Το mousepad με ασύρματη φόρτιση είναι ένα σούπερ χρήσιμο αξεσουάρ γραφείου για να προσθέσεις στη συλλογή σου, αφού εκτός από mousepad είναι και «φορτιστής». Αφήνεις το κινητό σου επάνω και με σύνδεση Qi γεμίζει μπαταρία, χωρίς να ψάχνεις πρίζα ή να τακτοποιείς καλώδια. Τόσο απλά.

 

2. Βάση γραφείου για το κινητό

Πόσες φορές χρειάστηκε να δουλέψεις με συνεργασία κινητού, laptop ή tablet; H Baseus Literary Youth έρχεται να στηρίξει τη συσκευή σου και εσένα που πρέπει να κοιτάς 2 οθόνες παράλληλα. Έχει εργονομικό σχεδιασμό για να ρυθμίζεις το ύψος της βάσης όπου σε βολεύει και βραχίονα 35° πάνω και κάτω για να κρατάς το κεφάλι ψηλά και το σώμα σου σε σωστή θέση. Εντάξει, μπορεί οι διακοπές να τελείωσαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώσει και η ξεκούραση.

 
3. Επιτραπέζια ασύρματη βάση φόρτισης

Ένα έξυπνο gadget έρχεται για να συνδυάσει τα δύο προηγούμενα. Φορτιστής και βάση γραφείου για κινητό, 2 σε 1. Είναι FoneFX επιτραπέζια ασύρματη βάση φόρτισης και το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για το post vacation blues. Απλά τοποθετείς το κινητό σου πάνω και φορτίζει Qi ασύρματα ενώ έχει και αισθητήρα θερμοκρασίας για να το προστατεύει από υπερθέρμανση. Ένα απ’ τα χρήσιμα “είδη γραφείου” που δεν ήξερες ότι έχεις ανάγκη. Μέχρι τώρα.

 

4. Ηλεκτρικό σκουπάκι για το γραφείο

Αν υποσχέθηκες στον εαυτό σου, ότι από τη νέα σεζόν θα έχεις περισσότερη οργάνωση, το Baseus C2 έρχεται να εκπληρώσει έναν απ’ τους στόχους σου. Κομψό, συμπαγές και επαναφορτιζόμενο σε βοηθά να διατηρείς καθαρή την επιφάνεια εργασίας σου από σκόνες, υπολείμματα και ψίχουλα. Σίγουρα ένα καθαρό περιβάλλον θα σε εμπνεύσει καλύτερα να δουλέψεις και σίγουρα θα γίνει η «μασκότ» του γραφείου και όλοι θα το δανειστούν. Τουλάχιστον μία φορά.

 
5. Πτυσσόμενη βάση για το laptop

Γυρνώντας στην άνεση του σπιτιού, γύρισες και στα «άβολά» του. Αν δουλεύεις απ’ το σπίτι, πολλές φορές θα έχεις βρεθεί στο αμήχανο σημείο που δεν μπορείς να βολευτείς. Δουλειά του 4Smarts είναι να σου φέρει άνεση στο σπίτι. Ρυθμίζει το ύψος που θέλεις σε 6 κλίμακες και σηκώνει το laptop ακριβώς εκεί που σε βολεύει για να μην αισθανθείς ενόχληση στα χέρια και την πλάτη μέσα στη μέρα. Δεν περιγράφουμε άλλο, είναι ό, τι πιο χρήσιμο για την #workfromhome εποχή.

 
Μερικά αξεσουάρ γραφείου και λίγο shopping therapy μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεγελάσεις το αίσθημα της επιστροφής. Αν όχι, θα κάνουν απλώς την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Και που ξέρεις; Μπορεί να πάρεις κανένα μαζί σου στις επόμενες διακοπές.