click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
5 αξεσουάρ για τις συσκευές σου που δεν θα λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών σου Pin Tweet Share

5 αξεσουάρ για τις συσκευές σου που δεν θα λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών σου

16/08/2021
Ο Αύγουστος είναι για κάποιους (δικαιωματικά) ο καλύτερος μήνας του χρόνου. Γιατί συνοψίζει όλη την καλοκαιρινή ραστώνη, το θερμόμετρο φτάνει τους +40 που σου επιτρέπει να μη κάνεις τίποτα, έχει την καλύτερη Πανσέληνο και φυσικά την ελευθερία των διακοπών.

Για αυτούς τους λόγους είναι και για εμάς στα iRepair λατρεμένος μήνας, αλλά και γιατί κάνει μερικά από τα αγαπημένα μας gadget «πρωταγωνιστές» του καλοκαιριού.

Τα πιο καλοκαιρινά αξεσουάρ που προτείνουμε για τον φετινό Αύγουστο

Θήκες κινητών για ολοκληρωμένο summer styling

Μία θήκη μπορεί να αλλάξει τη σχέση σου με το κινητό. Μπορεί να το «ντύσει» τόσο καλοκαιρινά, που να σου φτιάχνει τη διάθεση μόλις το βλέπεις. Μία τέτοια θήκη θα βρεις στην Annita’s Island mirror σειρά, που εκτός από φοίνικες, λουλούδια, ζωντανά χρώματα και ένταση, έχουν και καθρέφτη στην πίσω όψη, για να ρίχνεις «κλεφτές» ματιές, όταν βγαίνεις απ’ το σπίτι… για να πας θάλασσα!

Θέλεις να δεις όλη τη σειρά Annita’s Island θήκες για το iPhone σου; Βρες την εδώ

Πρωτότυπο λουράκι για το Apple Watch

Αν βρίσκεις το Apple Watch πολύ χρήσιμο, αλλά την εμφάνισή του λιγότερο κολακευτική, υπάρχει ένα αξεσουάρ που γεφυρώνει το «χάσμα». Το Annita’s Island βραχιόλι λουράκι έχει κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση και έρχεται να αντικαταστήσει το κλασικό λουράκι με την πρωτοτυπία του. Βέβαια, εσύ δεν χρειάζεται να το αντικαταστήσεις για μία βραδινή εμφάνιση, αφού είναι αντάξιο κάθε περίστασης. Ιδανικό για Apple Watch 38-40mm και 40-42mm.

 
Annita’s Island βραχιόλι λουράκι για Apple Watch με τιμή 16.99€
Αν ωστόσο η προστασία του κερδίζει την εμφάνιση, μπορείς να προσανατολιστείς σε μία X-doria defense θήκη ειδικά σχεδιασμένη για αντοχή, για να το έχεις μαζί σου σε όλες τις καλοκαιρινές περιπέτειες χωρίς δισταγμούς.
 
«Χαρούμενο» κάλυμμα πληκτρολογίου

Το καλοκαίρι όχι μόνο εσύ, αλλά και το MacBook σου έρχεται πιο συχνά σε επαφή με το νερό. Είτε δουλεύεις από απόσταση κοντά στην παραλία, είτε έχεις μόνιμα ένα ποτήρι νερό δίπλα σου, μια αδιάβροχη και fancy θήκη είναι ό,τι πρέπει για το πληκτρολόγιό σου. Γι’ αυτό προτείνουμε σε κίτρινη απόχρωση το διαφανές κάλυμμα πληκτρολογίου για Macbook, που γίνεται ασπίδα σε νερό και σκόνη που θα μπορούσαν να καταλήξουν στο keyboard.

 
Κάλυμμα πληκτρολογίου για Macbook (EU) με τιμή 6.99€
Οικονομική αδιάβροχη θήκη θαλάσσης

Φυσικά, απ’ τη λίστα των πιο καλοκαιρινών αξεσουάρ, δεν θα μπορούσε να λείπει μία αδιάβροχη θήκη. Και επειδή πολλά κινητά βρίσκονται τη λάθος στιγμή, στο λάθος μέρος (με νερό), η θήκη FoneFX είναι μία σημαντική προσθήκη στη συλλογή πριν τις διακοπές και θα σε κάνει να ευγνωμονείς μετά τις διακοπές που προνόησες.

 
FoneFX αδιάβροχη θήκη για κινητά με τιμή 6.99€
Βρες την εδώ
Ακουστικά με χρωματιστό καλώδιο

Τα ακουστικά τα διαλέγεις με κριτήριο τον ήχο. Θέλεις μία καθαρή και ισορροπημένη ακρόαση, που να σε βοηθά να απομονωθείς απ’ το περιβάλλον. Τώρα, με τα Annita’s Island ακουστικά μπαίνει ένας ακόμα παράγοντας στην εξίσωση: η εμφάνιση. Γιατί εκτός από ηχείο 14.1 χιλ. υψηλής ανάλυσης, έχεις και χειροποίητη πλέξη σε 9 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις, ποιο σου θυμίζει περισσότερο Αύγουστο. Εμείς προτείνουμε το θαλασσί με ροζ.

 
Annita’s Island ακουστικά με χειροποίητη πλέξη σε τιμή 16.99€
Βρες το εδώ
Κλείνοντας, με ένα bonus tip: μετά τον Αύγουστο, τα καλοκαιρινά αξεσουάρ αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, γιατί μας τον θυμίζουν. Βρες τα δικά σου αγαπημένα στο iRepair e-shop και απόλαυσε ακόμα περισσότερο τα vibes του μήνα!