click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Ta αξεσουάρ gaming που χρειάζεσαι για την επόμενη virtual νίκη Pin Tweet Share

Ta αξεσουάρ gaming που χρειάζεσαι για την επόμενη virtual νίκη

28/07/2021
Είτε είσαι παθιασμένος gamer, είτε social gamer που απλά θέλεις να χαλαρώνεις κάποιες ώρες παρέα με το σπαθί ή το τόξο σου, υπάρχουν τα κατάλληλα gaming περιφερειακά αξεσουάρ που κάνουν την εμπειρία καθηλωτική. 
 
Γι’ αυτό προτείνουμε τα  gaming gadgets που θα «μιλήσουν» στην καρδιά σου.
 
Η κλασική επιλογή: gaming mouse
 
Θέλεις ταχύτητα και ακρίβεια. Ξέρεις ότι δεν υπάρχει χειρότερο από το να μην έχεις γρήγορο ποντίκι. Είναι σαν να παίζεις ποδόσφαιρο με σαγιονάρα. Είναι το δεύτερο βασικό εργαλείο του καλού gamer, μετά το PC. Το Baseus GAMO είναι ένα ποντίκι gaming σχεδιασμένο για νίκες. Έχει φωτισμό LED, υψηλή ανάλυση έως 6400 DPI για να μεταφέρει κάθε κίνηση απόλυτα σωστά στην οθόνη και 9 προγραμματιζόμενα πλήκτρα για να «υπακούει» κάθε εντολή και να έχεις πάντα τον έλεγχο. Μόλις ανακάλυψες ένα από τα καλύτερα gaming ποντίκια και τον σύμμαχό σου για να κερδίσεις τον πιο αρχαίο εχθρό του gamer: το ενοχλητικό input lag. 
 
 
Baseus GAMO ποντίκι για gaming (BA75) στα 21.99€ 
Βρες το εδώ και παίξε καλύτερα
Η must επιλογή: gaming ακουστικά headsets
 
Όταν μπαίνεις στον virtual κόσμο, θέλεις να ζεις το παιχνίδι. Να «βυθίζεσαι» στη μάχη και την αλληλεπίδραση. Τα ακουστικά gaming Baseus GAMO D05 ξέρουν καλά την ψυχολογία του παίκτη και σου χαρίζουν την πραγματική μαγεία του gaming. 
 
Έχουν τεχνολογία Virtual 3D για να έχεις 360 μοίρες αντίληψης ήχου και να εντοπίζεις την κατεύθυνση που πλησιάζει ο εχθρός. Έχουν σχεδιαστεί με υποστήριξη τεχνολογίας Bongiovi DPS για να αναλύουν κάθε συχνότητα και προσφέρουν καθηλωτική αίσθηση ήχου από κάθε κατεύθυνση. Επίσης έχουν κάλυμμα σε ακουστικά και πλαίσιο κεφαλής, για να είναι άνετα. Είναι από τα καλύτερα gaming headset και θα γίνουν το ανταγωνιστικό σου πλεονέκτημα.
 
 
Baseus GAMO ακουστικά Virtual 3D PC D05 σε προσφορά 58.99€ από 89.99€
Βρες το εδώ και παίξε καλύτερα
Η οικονομική επιλογή: gaming ακουστικά earphones
 
Ο ήχος είναι το G και το E ενός καλού game, αλλά δεν «συμπαθείς» ιδιαίτερα τα headsets. Υπάρχει μια εξίσου καλή και δυναμική επιλογή της Baseus, που ανεβάζει το επίπεδο του PC gaming με τα εργονομικά ακουστικά gaming. Τα Baseus GAMO C18 μεταφέρουν εντυπωσιακό ήχο 3D και δυνατότητα εντοπισμού και αναγνώρισης της προέλευσης του ήχου με Virtual 3D τεχνολογία, καθώς και φωτισμό RGB που «αναπνέει» για ενισχυμένη ατμόσφαιρα gaming. Ιδανικά για τον gamer που δεν αφήνει τέτοια gadget εκτός παιχνιδιού.  
 
 
Baseus GAMO ακουστικά Virtual 3D C18 στα 24.99€
Βρες το εδώ και παίξε καλύτερα!
 
Το σύνθημα είναι “Game on, people”. Εξοπλίσου με τα απαραίτητα gaming αξεσουάρ που βρίσκεις στα καταστήματα και online στο iRepair eshop και βγες στην «αρένα» για νίκη!