click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Η βάση στήριξης συσκευών που προσφέρει 360ο περιστροφή και σας λύνει τα χέρια Pin Tweet Share

Η βάση στήριξης συσκευών που προσφέρει 360ο περιστροφή και σας λύνει τα χέρια

04/01/2021

 

Πριν πατήσεις το «play» στο επεισόδιο της σειράς σου, χρειάζεσαι ένα μισάωρο για να στηρίξεις το iPad. Δοκιμάζεις βάσεις από βιβλία, μαξιλάρια και άλλες αυτοσχέδιες λύσεις, αλλά η συσκευή παραμένει ετοιμόρροπη και εσυ «φλερτάρεις» με έναν ελαφρύ πόνο στον αυχένα.

Με τη βάση στήριξης “Baseus Otaku” δεν προσαρμόζεσαι εσύ στη συσκευή σου, αλλά εκείνη στις ανάγκες που έχεις κάθε στιγμή. Πριν πατήσεις το «play», στηρίζεις το κινητό ή το tablet σου 4.7-12.9 ιντσών στο ύψος και την κλίση που σε βολεύει και παρακολουθείς το επεισόδιο με απόλυτη άνεση, το κεφάλι ψηλά και τα χέρια ελεύθερα.
 

Πρόκειται για μια ελαφριά περιστρεφόμενη βάση στήριξης που κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Με βάρος μόλις 355 γρ. μπορείς να τη μετακινήσεις σε όλους τους χώρους του σπιτιού ή στο γραφείο και να την στηρίξεις παντού: στην άκρη του κομοδίνου, στον πάγκο της κουζίνας, στο θρανίο σου ή σε όποια επιφάνεια θέλεις από γυαλί, ξύλο ή μέταλλο.

Τοποθετείται εύκολα χωρίς να αφήνει σημάδια στα έπιπλα και προσαρμόζεται απόλυτα στην ευθεία που θέλεις, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της. Περιστρέφεται 360º για να βρεις την ιδανική γωνία σε οριζόντια ή κατακόρυφη θέση και ο βραχίονας της ρυθμίζεται κατά 180º  πάνω ή κάτω, μέχρι να πετύχεις το ιδανικό ύψος. Έτσι διατηρείς μια σωστή και ξεκούραστη στάση σώματος, που προστατεύει τον αυχένα σου όταν εργάζεσαι και σου χαρίζει την άνεση που θέλεις όταν χαλαρώνεις.

Εκτός από άνεση όμως, προσφέρει και ασφάλεια. Διαθέτει ένα ανθεκτικό ελατήριο επέκτασης για να συγκρατεί σταθερά τη συσκευή σου, χωρίς να κουνιέται και χωρίς να έχεις άγχος για πιθανή πτώση.
 

Χάρη σε αυτό το αξεσουάρ, αλλάζει ο τρόπος που παρακολουθείς ταινίες, διαβάζεις τα νέα, κάνεις βίντεο κλήσεις ή πολύωρη χρήση των συσκευών σου, χωρίς να κουράζεις τον λαιμό ή το σώμα σου. Επίσης, αν σου αρέσουν οι selfies και οι φωτογραφίες, στην “Baseus Otaku” θα βρεις έναν σύμμαχο. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν “selfie stick”, στηρίζοντας το κινητό σου στο σημείο που σε βολεύει για να φωτογραφηθείς με αντίστροφη μέτρηση.

Υπάρχουν σίγουρα πολλοί τρόποι να ταιριάξει στην καθημερινότητά σου, αλλά και στον χώρο σου αφού είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου και πλαστικό έχει μινιμαλιστικό και κομψό σχεδιασμό.

Αν λοιπόν ψάχνεις μία λύση για να «βάλεις τη συσκευή σου στη θέση της» και να την απολαμβάνεις με τους δικούς σου όρους, η Baseus Otaku life rotary adjustment lazy holder για κινητό ή tablet είναι η ιδανική βάση στήριξης και θα την βρεις στα καταστήματα iRepair με τιμή 27.99€.
 

Εδώ θα δεις «στην πράξη», πώς μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητά σου: