click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Τι δείχνει η θήκη σου για την προσωπικότητά σου; Pin Tweet Share

Τι δείχνει η θήκη σου για την προσωπικότητά σου;

24/09/2020
Η θήκη του κινητού σου μπορεί να «μαρτυρήσει» πολλά για την προσωπικότητά σου. Για παράδειγμα, κάποιος που έχει μια θήκη με Game of thrones περίμενε για 8 σεζόν να έρθει ο χειμώνας, στο τελευταίο επεισόδιο ζήτησε άδεια απ’ τη δουλειά του -δεν ξέρουμε αν την πήρε- και σήμερα θεωρείται old-fashioned γιατί έχει περάσει και 1,5 χρόνος από τότε. 


 
Υπάρχουν εκατομμύρια θήκες. Μονόχρωμες, πολύχρωμες, με σχέδια, με γκλίτερ , με γάτες, σούπερ ήρωες, φαγητά, ατάκες και η λίστα συνεχίζεται μέχρι να νυχτώσει. Ανάμεσα σε όλες, διαλέγεις μία και «ντύνεις» το κινητό σου, βάσει γούστου και ενδιαφερόντων. 

Τι δείχνει η δική σου για την προσωπικότητά σου; Ας μάθουμε!

Ταίριαξε τη θήκη που μοιάζει περισσότερο στη δική σου και δες αν εντοπίζεις κοινά χαρακτηριστικά!
Προσοχή* Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική. 

Διάφανη θήκη

Προσαρμόζεσαι εύκολα. Δεν σου αρέσει να τραβάς τα βλέμματα της δημοσιότητας. Κανείς δεν θα μπορούσε να υποπτευθεί για σένα πως έχεις κάτι να κρύψεις. Ανοιχτό βιβλίο. Αυτά ακριβώς θέλεις να πιστεύουν οι άλλοι για σένα! Η επιλογή της θήκης έγινε σκόπιμα για να βλέπουν οι άλλοι μία αθωότητα. Αλλά στην πραγματικότητα, έχεις ένα «ένοχο» μυστικό! Δεν φερόσουν πολύ καλά στην προηγούμενη θήκη σου: νερά, σκόνες, λαδωμένα χέρια.  Έχασε την αισθητική της. Την ζωντάνια της. Το χρώμα της. Την αντικατέστησες με μια πιο οικονομική επιλογή. (Που επιτρέπει να φαίνεται και το brand -μεταξύ μας). 

 
FoneFX Sunnyvale θήκη για iPhone 6/6s €9.99
Θήκη πορτοφόλι 

Είσαι προνοητικός. Είσαι τόσο μπροστά, που κοιτάς πίσω και βλέπεις το μέλλον. Περιμένεις στην ουρά και στέλνεις μήνυμα, αλλά ξέρεις πως κάποια στιγμή θα φτάσεις στο ταμείο. Γι’ αυτό συνδυάζεις 2 λειτουργίες σε μία: κινητό και πορτοφόλι. Μπορεί να έχεις κληρονομήσει τις μαντικές ικανότητες της θείας σου. Κανείς δεν ξέρει. 

 
iCase Cloud leather book θήκη για Samsung Galaxy S8 €14.99
Ρομαντική θήκη

Λατρεύεις να φοράς τζιν. Στο δίλημμα βουνό ή θάλασσα διαλέγεις την καλή παρέα. Σου αρέσει η Άνοιξη, το ηλιοβασίλεμα και αν πάρεις ποτέ σκύλο θα τον ονομάσεις Marley. Η θήκη σου φτιάχνει τη διάθεση, παρότι προτιμάς τις μαργαρίτες γιατί θυμίζουν περισσότερο το χωριό σου. 

 
Annita’s Island Blooming Rose θήκη για iPhone 7/8/SE 2 €9.99
Θήκη Navy Blue

Πίνεις τον καφέ σου σκέτο. Σε μικρή ηλικία ήθελες να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά, αλλά μετά σε κέρδισαν τα μαθηματικά. Έχεις προφίσιενσι με άριστα και όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό επισκέπτεσαι πρώτα τα αρχαιολογικά μουσεία. Οι συνάδελφοι σου χαίρονται να εμπλέκεστε στο ίδιο project ενώ παρότι δεν σου αρέσουν οι φωτογραφίες, όταν είσαι μέσα αυξάνονται τα likes. Το αγαπημένο σου χρώμα είναι το μπλε και φαίνεται στη θήκη σου.

FoneFX Cornered Mesh Gradient θήκη για iPhone 6/6s €8.99
Θήκη μπαταρίας

Είσαι CEO εταιρίας, entrepreneur ή junior supervisor  και όλη μέρα τρέχεις σε ραντεβού με πελάτες. Λες συχνά τις λέξεις «συνέργεια», «project», «deadline» και έρχεσαι σε επαφή με πρίζα νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Το κινητό σου είναι εργαλείο και δεν διανοείσαι να μείνεις χωρίς μπαταρία. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι έμεινες 2,3,10 φορές και έμαθες. Γι’ αυτό η θήκη σου σε εφοδιάζει με έξτρα μπαταρία. Η δουλειά και το story δεν περιμένουν. 

 
Universal θήκη μπαταρία για android (Type-C) €22.99
Φάμπουλους θήκη

Μπαίνεις στον χώρο και μαγνητίζεις τα βλέμματα. Η αγαπημένη σου εποχή είναι οι εκπτώσεις. Το αγαπημένο σου φίλτρο στο Instagram είναι το Rio De Janeiro. Πιστεύεις ότι τα καλύτερα «κλικ» γίνονται μπροστά στον καθρέφτη. Γι’ αυτό αλλάζεις θήκες όσο συχνά αλλάζεις πουκάμισα ή φορέματα. Αλλά έχεις δύο αγαπημένες θήκες και φαίνεται το feed σου. Ξέρεις καλύτερα από όλους, πώς να κερδίζεις τις εντυπώσεις και το κινητό σου συμφωνεί με την προσωπικότητά σου. (Εσύ διαφωνείς με όσους λένε ότι η θήκη έχει μόνο χρηστική σημασία).

 
Annita’s Island Glittery Chain Mesh θήκη για iPhone 6/6s Plus €9.99
Annita’s Island Mother of Pearl θήκη για iPhone 7/8/SE 2 €14.99
Γυαλιστερή θήκη

Σε χαρακτηρίζει το «επιμελώς ατημέλητο». Θα φορέσεις τζιν με πουκάμισο. Δεν σου αρέσουν οι σέλφι, αλλά στις ομαδικές είσαι πρώτος. Είσαι “cat person” και αν ναυαγούσες σε ένα έρημο νησί θα έπαιρνες μαζί σου ομπρέλα, αντηλιακό και μάσκα θαλάσσης. Η θήκη σου ταιριάζει τέλεια με τα παπούτσια σου και δεν είναι τυχαίο, αφού δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκτός από τις αναπάντητες κλήσεις της μαμάς σου που θα ξαναπάρει. 

 
Sublime θήκη λεπτής σιλικόνης για Samsung Galaxy S8 Plus €5.99
  
Θήκη Iron man

Έχεις μικρότερα αδέρφια. Στο παρελθόν έχεις «κατηγορηθεί» ως υπερπροστατευτικός. Μερικές φορές το παρακάνεις, αλλά πάντα έχεις δίκιο. Το σύνδρομο του ήρωα εκδηλώνεται και με τους καλούς φίλους. Πιστεύεις ότι όποιος προφυλάσσεται, δεν έχει λόγο να ανησυχεί και αυτό φαίνεται στη θήκη σου. 

 
FoneFX Premium Tough Armor θήκη για iPhone 6/6s €11.99
 
Θήκη για φιλόζωους

Κάθε σου κίνηση είναι δήλωση. Δεν κάνεις τίποτα τυχαία. Έχεις μια έμφυτη αγάπη για τα ζώα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Έχεις φωτογραφία εξωφύλλου με κουτάβια στο FB και screen saver κάτι γάτες τις γειτονιές, τις οποίες ταΐζεις κρυφά τα βράδια. Το όνειρό σου είναι να πας για Σαφάρι στην Αφρική. Τη θήκη στην πήραν δώρο οι φίλοι σου γιατί ήξερα πόσο θα συγκινηθείς και ήθελαν να σε τραβήξουν βίντεο. 
 

 
Annita’s Island Elephant Laser Mirror θήκη για iPhone 11 Pro €14.99
Καθόλου θήκη

Είσαι ελεύθερο πνεύμα. Ζεις τη ζωή στα άκρα. Ξεπερνάς τα όρια. Παίρνεις ρίσκα και νέες αποφάσεις για το lifestyle σου. «Από Δευτέρα» έχεις ξεκινήσει γυμναστήριο 3 φορές. Κάποτε έγινες vegetarian για 1 ημέρα. Στα 35 σου θα κάνεις backpacking στην Ασία. Η ζωή δεν θέλει θήκες! H ζωή θέλει ελευθερία! Καταβάθος, όλη η αυτοπεποίθηση σου πηγάζει από την αισιοδοξία σου που βασίζεται σε 2 αλήθειες:
1. Στο τέλος όλα θα πάνε καλά, κι αν δεν πάνε σημαίνει ότι δεν ήρθε το τέλος
2. Αν πάθει κάτι το κινητό, υπάρχουν και τα καταστήματα iRepair.