click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Επισκευή Βάσης Σύνδεσης iPhone 6S

Δεν φορτίζει καλά ή καθόλου το iPhone σας; Σταμάτησε να το αναγνωρίζει πια ο υπολογιστής σας; Θέλετε να λυθεί το πρόβλημα αυτό άμεσα; Στην iRepair μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη βάση σύνδεσης της συσκευής σας και το επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργικότητα σε λίγα λεπτά!
Τι περιλαμβάνει η επισκευή βάσης σύνδεσης:
Στο κόστος επισκευής βάσης σύνδεσης συμπεριλαμβάνεται το ανταλλακτικό, η εργασία και η εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.
Χρόνος επισκευής:
Εάν μας φέρετε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα iRepair μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη βάση σύνδεσης όσο εσείς περιμένετε… συνήθως σε λιγότερο από 20 λεπτά! Εάν μας στείλετε την συσκευή σας μέσω της δωρεάν υπηρεσίας courier που παρέχουμε, την επισκευάζουμε και τη στέλνουμε πίσω την ίδια μέρα που την παραλάβαμε.
Σχετικά με την επισκευή βάσης σύνδεσης:
Η βάση σύνδεσης είναι μέρος ενός σύνθετου ανταλλακτικού που συμπεριλαμβάνει την είσοδο ακουστικών και το μικρόφωνο της συσκευής. Αυτό σημαίνει πως η εφ΄όρου ζωής εγγύηση που δίνουμε καλύπτει και αυτά τα εξαρτήματα.
Η βάση σύνδεσης σας μπορεί να χρειάζεται επισκευή εάν:
  • η συσκευή δεν φορτίζει
  • η συσκευή δεν συνδέεται με Η/Υ
  • η συσκευή δεν φορτίζει γρήγορα
  • το καλώδιο δεν μπαίνει καλά στην βάση σύνδεσης
  • η βάση σύνδεσης έχει σπάσει
*Υπάρχει περίπτωση για τη βλάβη που παρουσιάζει η συσκευή σας, να μην φταίει η βάση σύνδεσης αλλά να είναι πρόβλημα της μητρικής πλακέτας. Μην σας ανησυχεί, μπορούμε να επέμβουμε και στην μητρική πλακέτα! Με μια γρήγορη διάγνωση, σας ενημερώνουμε εάν το πρόβλημα οφείλεται στη βάση σύνδεσης ή στο κύκλωμα διαχείρισης ρεύματος της μητρικής πλακέτας.
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Βάσης Σύνδεσης iPhone 6S έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Βάσης Σύνδεσης iPhone 6S και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Βάσης Σύνδεσης iPhone 6S μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • Εφ' όρου ζωής εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: